Bak canim yine sen en iyisini bilirsin yasayan sensin.. ama diyorsun ki esimle de sorunum yoktu annesi yuzunden.. siz kapinizi kapattiktan sonra annesi disarda kaliyor.. senin yapacagin en iyi sey eşini seviyorsan onun yaninda ol ve onu kendine çek.. annesini bosver inan neler unutuluyor ne sozler yutuluyor bi bakiyorsun esinle sen kalmissin sadece.. evlilik dedigim gibi zamanla rayina oturuyor.. ilk baslarda esinin cok aileci hatta anneci olmasi normal. Benim esimde oyleydi annem annem diye gezerdi ben hep kendi kendime Allahim bu nasil is derdim sonra kendi abimi dusundum oda cok annecidir sonra yengemi dusundum 5 yildir nasil idare ediyor diye.. dusununce inan anliyorsun zaman diyorsun zamanla geciyor.. bende esim bana sahip cikmaz hep aileci derdim ama gecen bir olay yasadik ilk defa beni savundu :) benim ailem eşim dedi mesela.. ama bu zamanla oldu.. bizde her tartismada ki bazen hala oluyor hemen bosaniriz ne olcak adliye hemen surasi kimse vazgecilmez bilmem ne cumleleri geciyor. Yani bosanmak en kolayi elbette.. ama eger birbirinizi seviyorsaniz lutfen biraz daha zaman ver.. annesini yok say diyemem ama sevmek zorunda degilsin fakat saygi duymak zorundayiz onlara.. ayni sey senin annen icin olsaydi esin anneni sevmeseydi senin de zoruna giderdi bence ve sende esim demek yerine anne derdin anneni secerdin.. ama bunlar en kolayi.. lutfen birbirinize sans verin. Benzer seyleri yasadigim icin bunu diyorum yine de en dogru karari sen verirsin canim..