Boşanma!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten o yanımda olduğu için evliliğime devam ediyordum. O da böyle yaparsa durmam için tek bir nedenim bile kalmıyor.

Her evlilikte oluyor Allah en hafifini yaşatsın başkasıyla olduğunda annesi değil belki seni daha incitecek seyler olacak bı kaçınılmaz iki İnsan iki karaketer iki hayat birleşiyor sorunlar var ama aşık olup sevdiğin kişiyle evlenecek kadar şanslınolmuyor bazıları bence düşün eşinle aranızı seni mutlu ettiğini vs . Sakin karat ver

Çok fazla soğudun anlaşıldı . Ama hiç düzelmez deme.
Bu eşinin çabasına bağlı.çabasını görmezsen yumuşamazsın zaten

Normalde 6 aydır benim yanımdaydı ama annesi özür dilediğinden beri bi havalarda tanıyamıyorum resmen. İlk adliyeyi gösterende bana kendisi. Inanın şu an yorganın altında bir saattir sinirimden ağlıyorum. Bana tartışırken anneler gününe laf geldi ben anneler gününe sensiz gitmiycem dedi. Gitmezsen gitme ben asla gelmem dedim o da bana o zaman bu hafta istemeye gelmiycem diyor (kardeşimi isteyecekler bu hafta). Annesi bi özür diledi diye melek yaptı kadını!
Ağlama! Kalk silkelen! Yuva dağıtmak bu kadar kolay mı? Kocanın davranışına sinir olmuşsun zıt cümleler kurup iyice zıtlaşmışsınız. Olay bu.
Annesi ne güzel ayırmayı becerdi sizi helal olsun kadına. 6,5 yılda yapamadığını 1 dakikada yapmış kadın vayy be. Sen de buna Papuç mu bırakacaksın. O politikse sen politikanın tillahı ol. Kimsenin yuvası güllük gülistanlık değil herkes sorun yaşıyor laf sokmalar kaynana dırdırları herkes senin gibi yaparsa hepimiz boşanmış olurduk
Kalk silkelen taktiklerini belirle o kadının burnundan getir

Annem ağlarken gördü dayanamadım herşeyi anlattım. Gelip özür dileyene kadar bu evden çıkmayacaksın dedi annem. Biz seni 5 yılda zor verdik 1 saatte geri alırız dedi. Şimdi ne olacak bilmiyorum bıraktım kendimi aileme

Annen kk'daki bir cok genc arkadastan mantıklı bir insanmış tebrik ederim

Ağlama! Kalk silkelen! Yuva dağıtmak bu kadar kolay mı? Kocanın davranışına sinir olmuşsun zıt cümleler kurup iyice zıtlaşmışsınız. Olay bu.
Annesi ne güzel ayırmayı becerdi sizi helal olsun kadına. 6,5 yılda yapamadığını 1 dakikada yapmış kadın vayy be. Sen de buna Papuç mu bırakacaksın. O politikse sen politikanın tillahı ol. Kimsenin yuvası güllük gülistanlık değil herkes sorun yaşıyor laf sokmalar kaynana dırdırları herkes senin gibi yaparsa hepimiz boşanmış olurduk
Kalk silkelen taktiklerini belirle o kadının burnundan getir

Keşke yapı olarak öyle bir insan olsam.. hep düz ve netimtir hiç grim olmadı. Elimde değil yüzüne gülemiyorum. Bu kadın yine birşy yapacak korkusuyla yaşıyordum. Eşim arkamda diye bu kadar dayandım. Şimdi o da böyle olunca ne halleri varasa görsünler istiyorum. Sürekli taktik yaparak hayat mı geçer.. Şimdi kına yaksın istediği oluyor. Oğlundan da vazgeçtim artık. Öyle bıktımki bu yaşananlardan resmen hepsi defolsun gitsin rahat bir nefes alayım istiyorum. Eski hallerimi özledim. Beni ne hale soktular. Bu yaşta yaşadığım şeylere inanamıyorum

Çok fazla soğudun anlaşıldı . Ama hiç düzelmez deme.
Bu eşinin çabasına bağlı.çabasını görmezsen yumuşamazsın zaten

Aklı sıra benim gozumu korkutacak.. bulunmaz hint kumaşıya! Sen kimsin kim? Hiç mi tanımadın 6 yılda beni.. bir de beni ailemle tehtit ediyor. Kardesim ona yazmis bugun (morali bozulmasin diye kardesime detayli anlatmadik) gelicekmisin diye yazmis. Tabi ki de gelicem demis. Ona da kızdım ne yaziyorsun diye. Resmen ismini cismini duymak istemiyorum şu an. Deli gibi seviyordum.. evlendigim ilk zamanlar kıyafetlerini koklayarak katlardım. Hiç böyle soğuyacağım aklıma bile gelmezdi

Her evlilikte oluyor Allah en hafifini yaşatsın başkasıyla olduğunda annesi değil belki seni daha incitecek seyler olacak bı kaçınılmaz iki İnsan iki karaketer iki hayat birleşiyor sorunlar var ama aşık olup sevdiğin kişiyle evlenecek kadar şanslınolmuyor bazıları bence düşün eşinle aranızı seni mutlu ettiğini vs . Sakin karat ver

Şu an evlendiğime öyle pişmanım ki anlatamam. Evlilik ikili ilişkiler herşey midemi bulandırıyor. Valla bekarlara artık tavsiyem ne zaman hayattan soğursunuz, yapabileceginiz herşeyi yaparsınız o zaman evlenin diye

Aklı sıra benim gozumu korkutacak.. bulunmaz hint kumaşıya! Sen kimsin kim? Hiç mi tanımadın 6 yılda beni.. bir de beni ailemle tehtit ediyor. Kardesim ona yazmis bugun (morali bozulmasin diye kardesime detayli anlatmadik) gelicekmisin diye yazmis. Tabi ki de gelicem demis. Ona da kızdım ne yaziyorsun diye. Resmen ismini cismini duymak istemiyorum şu an. Deli gibi seviyordum.. evlendigim ilk zamanlar kıyafetlerini koklayarak katlardım. Hiç böyle soğuyacağım aklıma bile gelmezdi
soğumamışsın . SOĞUTMUŞ .
ama düzelmez diye bi şey yok. aynı şeyleri yaşayıp da pişmanlığından sürünen eşimden biliyorum.
aynı şeyler derken . kendinden soğutma anlamında demek istedim

soğumamışsın . SOĞUTMUŞ .
ama düzelmez diye bi şey yok. aynı şeyleri yaşayıp da pişmanlığından sürünen eşimden biliyorum.
aynı şeyler derken . kendinden soğutma anlamında demek istedim

Kaç gün oldu hala sinirimi alabilmiş değilim! O günden sonra hiç konuşmadık yarın istemeyede gelecekmiş beyfendi. Sanki onsuz kız vermiycez beni tehtit ediyor gelmem diye! Şimdi niye geliyorsa.
Annesine olan nefretim iyice katlandı bu hafta! Bundan sonra annesiyle mutlu mesut yaşasınlar benden uzak dursunlar.

Aynılarını yaşadım hatta inanın daha da fazlasını. Bi önceki konumu görebilirsiniz. Ama inanın siz ne kadar yapıcı olursanız iyi niye gösterirseniz daha sevgi ve saygı ile yanında olursanız eşinizin o sizden tarafa olacak. Bende 4. Ayımda ben boşanacapım diye gezdim tam 1 ay. Sonra hasbelkader kader geldi eşim yarım ağız bir özürler. Ki annesi ile yüzyüze geldik neler neler söyledik birbirimize. Baktım olmayacak ilerde çoluk çocuk olunca illa yüzyüze geleceksiniz. Yarım ağız ile özür dilrdiyr sizde anneler gününde bayram da seyran gider yarım ağız oturursunuz olur biter. Ne olursa olsun annesi çünkü vazgeçmez geçemez. Bir başkasını bulduğunda o da bundan iyi olmayacak emin ol.

Aynılarını yaşadım hatta inanın daha da fazlasını. Bi önceki konumu görebilirsiniz. Ama inanın siz ne kadar yapıcı olursanız iyi niye gösterirseniz daha sevgi ve saygı ile yanında olursanız eşinizin o sizden tarafa olacak. Bende 4. Ayımda ben boşanacapım diye gezdim tam 1 ay. Sonra hasbelkader kader geldi eşim yarım ağız bir özürler. Ki annesi ile yüzyüze geldik neler neler söyledik birbirimize. Baktım olmayacak ilerde çoluk çocuk olunca illa yüzyüze geleceksiniz. Yarım ağız ile özür dilrdiyr sizde anneler gününde bayram da seyran gider yarım ağız oturursunuz olur biter. Ne olursa olsun annesi çünkü vazgeçmez geçemez. Bir başkasını bulduğunda o da bundan iyi olmayacak emin ol.

Büyük konuşmayım ama boşandıktan sonra bir daha evlilik falan değil konuşmak konusunu bile açtırmam. Mutlu olmak için politika yapamıyorum.. bazı şeyleri görüp görmezden gelemiyorum. Bu kadın hep bana bir şey yapacak korkusu yaşıyorum.. hiç bir zaman ailesini silsin istemedim ama benden uzak dursunlar dedim. Yine kadinin telefonunu açtım geçen hafta! Ama eşimin tavrinin degisecegini bilseydim hayatta açmazdım. Adam annesi özür diledi diye herşeyi unuttum sandı

Büyük konuşmayım ama boşandıktan sonra bir daha evlilik falan değil konuşmak konusunu bile açtırmam. Mutlu olmak için politika yapamıyorum.. bazı şeyleri görüp görmezden gelemiyorum. Bu kadın hep bana bir şey yapacak korkusu yaşıyorum.. hiç bir zaman ailesini silsin istemedim ama benden uzak dursunlar dedim. Yine kadinin telefonunu açtım geçen hafta! Ama eşimin tavrinin degisecegini bilseydim hayatta açmazdım. Adam annesi özür diledi diye herşeyi unuttum sandı
O kadin icin yuva yikip sevindirmee !!!! Inan duzeliyo cok daha agirlarini yasiyorum ama gun gectikce esim de anliyo daha da anlayacak bi sa as daha fazlasi yok o bile bi evliligi ayakta tutmaya yetiyo

İnsanın sevdigi güvendigi eşini haksız görmesi adaletli davranmaması o kadar üzüyorki insanı bunu yaşayan bilir.suan boşanma aşamasındayım konu sahibi aynı davranışları gördüm.hatta kat kat fazlasını annesi bir melek ben şeytan.asla sen haklısın demedi hep annesi haklı, iyi niyetli,akıllı oldu.o kadar üzülüyordum ki.beni bu kadar kötü gören bir insanla niye evliyim diye kendime kızıyordum.
Annem derki; kocan seni tutmazsa herkes ezer.demem oki doğru yoldasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X