- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Kuru kuru sevgi olmaz arkadaşım.
Sevdiğini incitemezsin,incitenleri de haddini bildirirsin.
Yanında olmayan adam,yanında olmak istemiyordur,çok basit.
Anlıyorum seni.değil mi? anlatıyorum bak ben senin için ailemle kaç defa karşı karşıya geldim küstüm neden sen yapamıyorsun diyorum.. cevap yok...
boşanacağım bu defa annemlerle olur mu bilmiyorum, şuan sıkmıyorlar ama boşandığım zaman çok gezme oraya gitme buradan gelme muhabbetleri olur diye çekiniyorum..
sinirlerim bozuldu sen anlattıkça bağırasım geldi adama.
Anlıyorum seni.
Boşanıp aile evine dönmek kolay değildir.
Ölçüp tartman gerek,hangi tarafta daha mutluysan orayı seç.
Ailesiyle o küsmesin de sen görüşmesen ya da çok çok çok az görüşsen,ayda bir mesela. O zaman da he he deyip geçiştirsen. O istediği zaman gitsin,gelsin ailesine. Belki akıllanmıştır o da daha mesafeli olur mu ki?
Savunulacak neyin var G Gelinlerce ?olmaz işte.. ailesi anlamıyor ve her seferin de bir tık üstüne çıkıyorlar olayların.. 3 yıldır eşime yalvarıyorum artık savun diye ama yok
Konularınızı bilmiyorum. Eşinizin ailesi neler yaptı size? Yani siz cevaplarını verseniz, eşiniz bişey derse de sen beni savunmaya başlarsan bende sessiz kalırım deseniz?
Çok daralıyorum..
karşımda beni sevdiğini söyleyen ama ailesine karşı koruyamayan bir eş var.. ayrılmam lazım ama bildiğiniz korkuyorum..
içim daralıyor, durduk yere ağlayasım geliyor iş yerinde olmasam şuan hüngür hüngür ağlardım mesela..
eşi için ailesini karşısına alan adamlar örnek veriyorum, benim x ten ne eksiğim var neden sen beni savunmuyorsun diyorum saçma sapan cevaplar veriyor..
terapiye gittik kadın diyor ki x gelinlerceyi savunman gerekiyor, kadınlar bunu bekler, sizin aranızda başka bir sorun yok siz birlikte gayet mutlusunuz, birbirinizi seviyorsunuz... anlıyor mu? anlamıyor.. arabadan inerken hala her şey senin elinde diyor ulan ağzıma mıçan senin ailen her şey nasıl benim elim de oluyor??
pazartesi akşamından beri tek bir kelime yazmadım, aramadım sormadım.. evden ayrılalı 2.5 hafta oldu...
çıldıracağım hanımlar.. napayım ben bu adamla?
Olumlu bişeyler yazmak istemiştim aslında ama ailesi üzerinize yürüdüğü zaman bişey demeyen adamın aklının başına gelmesi zor gibiHer şey karşılıklıdır normalde, tartışırsan karşında ki bir şey demiştir mutluysan karşında ki bir şey yapmıştır gibi..
ama bu insanlar ileriye gidiyor, yatak örtüsünü son gün serelim diye kavga çıkaran görümce... gramını kendileri belirlemesine rağmen kuyumcuda üstüme yürüyen kp... saçma sapan tartışmadan üstüme yürüyen görümce... arabadan inmediğm için kavga çıkaran kv... yani hepsi o kadar uzun ki sıkıldım anlatmaktan.. ama gittiğim psikolog neden çekiyorsun dedi... eş kişisiyle gittiğimiz de beni savunması gerektiğini söyledi.. en son cevap verdim kavga çıktı...
Kuyumcu,yatak örtüsü bunlar evlilik arifesinde olmadı mı?Her şey karşılıklıdır normalde, tartışırsan karşında ki bir şey demiştir mutluysan karşında ki bir şey yapmıştır gibi..
ama bu insanlar ileriye gidiyor, yatak örtüsünü son gün serelim diye kavga çıkaran görümce... gramını kendileri belirlemesine rağmen kuyumcuda üstüme yürüyen kp... saçma sapan tartışmadan üstüme yürüyen görümce... arabadan inmediğm için kavga çıkaran kv... yani hepsi o kadar uzun ki sıkıldım anlatmaktan.. ama gittiğim psikolog neden çekiyorsun dedi... eş kişisiyle gittiğimiz de beni savunması gerektiğini söyledi.. en son cevap verdim kavga çıktı...
Savunulacak neyin var G Gelinlerce ?
Özel değilse anlatmak ister misin?
Orta yolu bulmak çok mu zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?