boşanma..

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Çok daralıyorum..

karşımda beni sevdiğini söyleyen ama ailesine karşı koruyamayan bir eş var.. ayrılmam lazım ama bildiğiniz korkuyorum..

içim daralıyor, durduk yere ağlayasım geliyor iş yerinde olmasam şuan hüngür hüngür ağlardım mesela..

eşi için ailesini karşısına alan adamlar örnek veriyorum, benim x ten ne eksiğim var neden sen beni savunmuyorsun diyorum saçma sapan cevaplar veriyor..

terapiye gittik kadın diyor ki x gelinlerceyi savunman gerekiyor, kadınlar bunu bekler, sizin aranızda başka bir sorun yok siz birlikte gayet mutlusunuz, birbirinizi seviyorsunuz... anlıyor mu? anlamıyor.. arabadan inerken hala her şey senin elinde diyor ulan ağzıma mıçan senin ailen her şey nasıl benim elim de oluyor??

pazartesi akşamından beri tek bir kelime yazmadım, aramadım sormadım.. evden ayrılalı 2.5 hafta oldu...

çıldıracağım hanımlar.. napayım ben bu adamla?

Kuru kuru sevgi olmaz arkadaşım.
Sevdiğini incitemezsin,incitenleri de haddini bildirirsin.
Yanında olmayan adam,yanında olmak istemiyordur,çok basit.

değil mi? anlatıyorum bak ben senin için ailemle kaç defa karşı karşıya geldim küstüm neden sen yapamıyorsun diyorum.. cevap yok...

boşanacağım bu defa annemlerle olur mu bilmiyorum, şuan sıkmıyorlar ama boşandığım zaman çok gezme oraya gitme buradan gelme muhabbetleri olur diye çekiniyorum..

Anlıyorum seni.
Boşanıp aile evine dönmek kolay değildir.
Ölçüp tartman gerek,hangi tarafta daha mutluysan orayı seç.
Ailesiyle o küsmesin de sen görüşmesen ya da çok çok çok az görüşsen,ayda bir mesela. O zaman da he he deyip geçiştirsen. O istediği zaman gitsin,gelsin ailesine. Belki akıllanmıştır o da daha mesafeli olur mu ki?

sinirlerim bozuldu sen anlattıkça bağırasım geldi adama.

ben bağırıyorum, anlatamadıkça ağlayıp artık hakaret etmeye başlıyorum.. bu defa da sen böylesin işte ben senin bu hallerini çekiyorum deyip ailesi ile ilgili olan konuları kapatıp benim hakaretlerimin kavga sebebi olduğunu iddia ediyor..
ama anlamıyor ki ona laf anlatamadıkça ben çileden çıkıyorum..

olmaz işte.. ailesi anlamıyor ve her seferin de bir tık üstüne çıkıyorlar olayların.. 3 yıldır eşime yalvarıyorum artık savun diye ama yok

seviyorsanız ayrılmak istemiyorsanız
takitk filan yapmanız lazım o zaman
1-mesela ailesiyle ilgili olan her şeyi ailesine anlatmayın
2- eşinizin huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz, ona göre davranmanız lazım
(bazı kadınlar mesela eşlerini parmaklarında oynatıyor, bunun illaki bir yönetmi vardır
3- strateji yapın

Konularınızı bilmiyorum. Eşinizin ailesi neler yaptı size? Yani siz cevaplarını verseniz, eşiniz bişey derse de sen beni savunmaya başlarsan bende sessiz kalırım deseniz?

Her şey karşılıklıdır normalde, tartışırsan karşında ki bir şey demiştir mutluysan karşında ki bir şey yapmıştır gibi..
ama bu insanlar ileriye gidiyor, yatak örtüsünü son gün serelim diye kavga çıkaran görümce... gramını kendileri belirlemesine rağmen kuyumcuda üstüme yürüyen kp... saçma sapan tartışmadan üstüme yürüyen görümce... arabadan inmediğm için kavga çıkaran kv... yani hepsi o kadar uzun ki sıkıldım anlatmaktan.. ama gittiğim psikolog neden çekiyorsun dedi... eş kişisiyle gittiğimiz de beni savunması gerektiğini söyledi.. en son cevap verdim kavga çıktı...

Pazartesi aksamindan beri konusmayali hepi topu 1 gün olmus. Madem evden ayrildiniz bir sure arayip konusmayin da adam hatasini anlasin

Orta yolu bulamayan değil de bulmak istemeyen insan(!)lar gerçekten var. Resmen ömür törpüleri. İnsanın kişiliğine zerre saygıları yok onlar ne derse o olsun istiyolar. Yalvarsan, yakarsan ve sonucunda çıldırsan suçlusu anormali sen olursun. Bildiğin zorbalık, psikolojik şiddet. Allah yardımcın olsun.

Peki ailesi ile iletişimi kesemiyor musunuz? Ona da mı yanaş mıyor?
Bu kadar sorun yaşadıysanız, mesela o gidecekse gitsin ama bundan sonra siz hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Gidip geldiğinde de ne sizden onlara ne onlardan sizlere bir laf getirip götürmesin. Bu mümkün değil mi?

Olumlu bişeyler yazmak istemiştim aslında ama ailesi üzerinize yürüdüğü zaman bişey demeyen adamın aklının başına gelmesi zor gibi
Üstelik birde sizi suçluyormuş. Bu daha kötü.

kavgalar ne boyutta ailesiyle aranızda bilemiyorum ama benim eşim e araya çok girmez ben kaynanama gereken cevabı kendim veriyorum o da bana veriyo :) geçindik baya bi böyle şimdi görüşmüyorum eşim görüşüyo ben gitmiyorum. Adam olan zaten ne annesini atsın ne karısnı
dengeyi kuracak
ne annesini ne karısını ezdirmicek
taraf olmamoş iyi ki ben bi kızar gibi oldum beni savun diye ama iyiki yapmamış
aşarsınız sevgi varsa gelip gitme eşinden taraf olmasını isteme yokalrmış gibi davran

hee bak şimdi gördüm üstüne yürüdüler ve sustu mu o görümceyi kaynanayı orda yolarım o nişanı bozar yüzüğü gırtlağına sokardım

Kuyumcu,yatak örtüsü bunlar evlilik arifesinde olmadı mı?
3 senelik evliymişsin,bunları sindirip devam ettiysen daha da ileri gitmişlerdir elbet.

Savunulacak neyin var G Gelinlerce ?
Özel değilse anlatmak ister misin?
Orta yolu bulmak çok mu zor?

son olayı anlatayım size..

kp memleketine gittik, istedikleri her şeyi yaptım.. mesela evinde kaldığımız ailenin kızı demiş ki -sözde- bir oğlunuz daha olsaydı da bende evlenseydim (tek erkek eşim) bende kız ne terbiyesizmiş denilir mi bu laf diye tepki gösterdim bunu dememle kv ağlamaya başladı kp bana hoşgörüsüz falan dedi neyse ben kapattım konuyu.. gidilen her yerde kp laf sokuyor, yemek yemeye bir yere girdik esnaf lokantasıymış başlarım senin yapacağın işe diyor herkesin içinde oraya ben götürdüğüm için.. buna da sustum..
en son bir köye gidilecekmiş gittik her yerde böcek var (haftasonu kendi köyüme gittim doğru düzgün böcek yoktu) bende arabadan inmeyeceğimi çok korktuğumu söyledim.. kv ağladı burada yine inmediğim için... bu arada 2 yıldır çocuğum olmuyor kist var, böyle korkarsan tabi çocuğunuz olmaz falan diyor bana...
ben arabadan inmediğim için kavga çıktı, öne geç istersen x anne dedim milletin içinde bağırdı ben öne falan geçmem kendin geç diye bende bıktım yemin ederim deyip geçtim kp geldi arabanın camına pat pat vurdu noluyooo sana diye bağırıyor, ben ilk defa orada savundum kendimi. kv ye diyorum ki senin kızın olsa indiremezsin, seni son kez uyarıyorum kızlarım hakkında konuşmayacaksın diyor.. eşim susuyor... valizlerinizi toplayın defolun gidin diyor.. ben onları 4 gün idare ettim her olay da onlar benim 1 olayımı idare edemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…