boşanma..

ya normalde görüşmüyordum tamamen benim hatam görüşmek.. geçen kurban bayramında ablası eşime mesaj atıyor ablacım gelinlerceyi ikna et kesin gidin anneme annemi düşünemiyorum diye...

ben nasıl ki aileme eşimle tartışmayın sakın diyorsam o da demeli.. ki o ailemle sorun yaşamadı hiç..

Neden kv nin evinde değil de başka birilerinin evinde kalınıyor?

Kp ne kadar saygısız öyle ya..eşin başlarım yapacağın işe dediğini duyuyo mu?

Kv de her b.ka neden ağlıyor psikolojik rahatsız sanırım..

Eşiniz çok pısırık ailesine karşı ama herhalde istenmeyen gelinsin...Onlara gitmeyi bırak bence görüşmeyi min. Tutmak en iyisi..

Böcek var die arabadan inmemek saçma bu arada

Tüm bunları eşin film gibi oturup izliyorsa bu iş yaş maalesef.
Ama sen boşanmaya çok hevesli olmadığın için yol göstermek istedim.
Ben boşanmak istemesem,kocamla barışırdım,ailesiyle ya hiç görüşmezdim ya da çok seyrek görüşürdüm.
Öyle memlekete gitmezdim onlarla kalmalı,uzun planlar yapmazdım asla.
Muhabbete girmezdim,hep sessiz kalırdım.

ben nasıl ki aileme eşimle tartışmayın sakın diyorsam o da demeli.. ki o ailemle sorun yaşamadı hiç..
üstüne yürüdükleri kısmını okumamıştım yorumdan önce. ve çok sinirlendim kayın peder kim oluyo da yürüyo üstünüze o nişanı bozardım
eşiniz onlara başında ezdirmiş sizi
çekemezdim bu kadarını
çok sabırlıymışsınız ki orda kavga çıkmamış ne diyim
allah yardımcınız olsun

Normalde boşanmanızı tavsiye ederdim ama bence biraz taktikle iş değişebilir.
O sizi savunmuyorsa siz kendinizi savunun mesela.
Görüşmeyin. Eşinize de sen gidebilirsin ama ben gelmeyeceğim deyin .

orada evleri yok..

böcek öyle 1-2 tane değil her yer çekirge doluydu abartısız söylüyorum 15-20 çekirge zıpladı adım attığım yerden..
psikologa dedim keşke inseydim diye.. sen sadece ertelemiş olurdun o aileyle sürekli sorun yaşayacaksın dedi

izliyor, her defasın da bana bunu yaptılar dediğim de babamı biliyorsun ters adam - annemi biliyorsun böyle bir kadın - ablamı biliyorsun psikolojisi normal değil gibi cümleler kuruyor

Hiç takma aileni. Benim ailem de böyleydi, bir çok şeyi gereksiz büyütmüşüm, tahminimden daha anlayışlılar şu an. Bilseydim 3 sene önce boşanırdım. Yazık etme kendine, olmuyorsa olmuyordur, bir an önce kendi hayatını kur.

Normalde boşanmanızı tavsiye ederdim ama bence biraz taktikle iş değişebilir.
O sizi savunmuyorsa siz kendinizi savunun mesela.
Görüşmeyin. Eşinize de sen gidebilirsin ama ben gelmeyeceğim deyin .

3 yıldır iyi davranıyorum olmuyor kötü davranıyorum olmuyor...
eşim şimdi de sen o eve gittiğinde hep suratın asık oturuyorsun diyor.. bi düşünün her gittiğinizde kp ilk 10 dk surat assa elini falan zorla verse, görümce hoşgeldin demese, kendileri konuşsalar konuya seni dahil etmeseler, naparsın mutlu mesut mu oturursun?

Ben böyle bir durumun benzerini yaşadım. Eski kp beni sürekli yeriyordu. Ben boşandım. Ama sadece babasından sebep değildi .

Gitmemeyi denedin mi

Aynısını ben yasıyorum. Öyle olur zamanında annelerinin kötü olduklarını bilirler. evlenince o kötü anne o kötü ailesi cok kıymetli olur. ben 8 aydır ayrıyım. cok zor süreç dua ve sabırla geçireceksin . ama sana tavsiyem ben yaptım sakın sen yapma yazma arama. terbiyesiz bunların hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…