- 28 Kasım 2018
- 81
- 50
- 38
- 46
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Peki ailesi ile iletişimi kesemiyor musunuz? Ona da mı yanaş mıyor?
Bu kadar sorun yaşadıysanız, mesela o gidecekse gitsin ama bundan sonra siz hiç bir şekilde iletişim kurmayın. Gidip geldiğinde de ne sizden onlara ne onlardan sizlere bir laf getirip götürmesin. Bu mümkün değil mi?
kavgalar ne boyutta ailesiyle aranızda bilemiyorum ama benim eşim e araya çok girmez ben kaynanama gereken cevabı kendim veriyorum o da bana veriyo :) geçindik baya bi böyle şimdi görüşmüyorum eşim görüşüyo ben gitmiyorum. Adam olan zaten ne annesini atsın ne karısnı
dengeyi kuracak
ne annesini ne karısını ezdirmicek
taraf olmamoş iyi ki ben bi kızar gibi oldum beni savun diye ama iyiki yapmamış
aşarsınız sevgi varsa gelip gitme eşinden taraf olmasını isteme yokalrmış gibi davran
son olayı anlatayım size..
kp memleketine gittik, istedikleri her şeyi yaptım.. mesela evinde kaldığımız ailenin kızı demiş ki -sözde- bir oğlunuz daha olsaydı da bende evlenseydim (tek erkek eşim) bende kız ne terbiyesizmiş denilir mi bu laf diye tepki gösterdim bunu dememle kv ağlamaya başladı kp bana hoşgörüsüz falan dedi neyse ben kapattım konuyu.. gidilen her yerde kp laf sokuyor, yemek yemeye bir yere girdik esnaf lokantasıymış başlarım senin yapacağın işe diyor herkesin içinde oraya ben götürdüğüm için.. buna da sustum..
en son bir köye gidilecekmiş gittik her yerde böcek var (haftasonu kendi köyüme gittim doğru düzgün böcek yoktu) bende arabadan inmeyeceğimi çok korktuğumu söyledim.. kv ağladı burada yine inmediğim için... bu arada 2 yıldır çocuğum olmuyor kist var, böyle korkarsan tabi çocuğunuz olmaz falan diyor bana...
ben arabadan inmediğim için kavga çıktı, öne geç istersen x anne dedim milletin içinde bağırdı ben öne falan geçmem kendin geç diye bende bıktım yemin ederim deyip geçtim kp geldi arabanın camına pat pat vurdu noluyooo sana diye bağırıyor, ben ilk defa orada savundum kendimi. kv ye diyorum ki senin kızın olsa indiremezsin, seni son kez uyarıyorum kızlarım hakkında konuşmayacaksın diyor.. eşim susuyor... valizlerinizi toplayın defolun gidin diyor.. ben onları 4 gün idare ettim her olay da onlar benim 1 olayımı idare edemediler
Olayları bi anlatsaydınız keşke
inanın o kadar yoruldum ki aynı şeyleri anlatmaktann..
son olayı anlatayım size..
kp memleketine gittik, istedikleri her şeyi yaptım.. mesela evinde kaldığımız ailenin kızı demiş ki -sözde- bir oğlunuz daha olsaydı da bende evlenseydim (tek erkek eşim) bende kız ne terbiyesizmiş denilir mi bu laf diye tepki gösterdim bunu dememle kv ağlamaya başladı kp bana hoşgörüsüz falan dedi neyse ben kapattım konuyu.. gidilen her yerde kp laf sokuyor, yemek yemeye bir yere girdik esnaf lokantasıymış başlarım senin yapacağın işe diyor herkesin içinde oraya ben götürdüğüm için.. buna da sustum..
en son bir köye gidilecekmiş gittik her yerde böcek var (haftasonu kendi köyüme gittim doğru düzgün böcek yoktu) bende arabadan inmeyeceğimi çok korktuğumu söyledim.. kv ağladı burada yine inmediğim için... bu arada 2 yıldır çocuğum olmuyor kist var, böyle korkarsan tabi çocuğunuz olmaz falan diyor bana...
ben arabadan inmediğim için kavga çıktı, öne geç istersen x anne dedim milletin içinde bağırdı ben öne falan geçmem kendin geç diye bende bıktım yemin ederim deyip geçtim kp geldi arabanın camına pat pat vurdu noluyooo sana diye bağırıyor, ben ilk defa orada savundum kendimi. kv ye diyorum ki senin kızın olsa indiremezsin, seni son kez uyarıyorum kızlarım hakkında konuşmayacaksın diyor.. eşim susuyor... valizlerinizi toplayın defolun gidin diyor.. ben onları 4 gün idare ettim her olay da onlar benim 1 olayımı idare edemediler
üstüne yürüdükleri kısmını okumamıştım yorumdan önce. ve çok sinirlendim kayın peder kim oluyo da yürüyo üstünüze o nişanı bozardımben nasıl ki aileme eşimle tartışmayın sakın diyorsam o da demeli.. ki o ailemle sorun yaşamadı hiç..
Neden kv nin evinde değil de başka birilerinin evinde kalınıyor?
Kp ne kadar saygısız öyle ya..eşin başlarım yapacağın işe dediğini duyuyo mu?
Kv de her b.ka neden ağlıyor psikolojik rahatsız sanırım..
Eşiniz çok pısırık ailesine karşı ama herhalde istenmeyen gelinsin...Onlara gitmeyi bırak bence görüşmeyi min. Tutmak en iyisi..
Böcek var die arabadan inmemek saçma bu arada
Aslında konu tekrarı yapmışsınız...aynı cümleleri hatırlıyorum başka konudan
Tüm bunları eşin film gibi oturup izliyorsa bu iş yaş maalesef.
Ama sen boşanmaya çok hevesli olmadığın için yol göstermek istedim.
Ben boşanmak istemesem,kocamla barışırdım,ailesiyle ya hiç görüşmezdim ya da çok seyrek görüşürdüm.
Öyle memlekete gitmezdim onlarla kalmalı,uzun planlar yapmazdım asla.
Muhabbete girmezdim,hep sessiz kalırdım.
değil mi? anlatıyorum bak ben senin için ailemle kaç defa karşı karşıya geldim küstüm neden sen yapamıyorsun diyorum.. cevap yok...
boşanacağım bu defa annemlerle olur mu bilmiyorum, şuan sıkmıyorlar ama boşandığım zaman çok gezme oraya gitme buradan gelme muhabbetleri olur diye çekiniyorum..
Normalde boşanmanızı tavsiye ederdim ama bence biraz taktikle iş değişebilir.
O sizi savunmuyorsa siz kendinizi savunun mesela.
Görüşmeyin. Eşinize de sen gidebilirsin ama ben gelmeyeceğim deyin .
Ben böyle bir durumun benzerini yaşadım. Eski kp beni sürekli yeriyordu. Ben boşandım. Ama sadece babasından sebep değildi .3 yıldır iyi davranıyorum olmuyor kötü davranıyorum olmuyor...
eşim şimdi de sen o eve gittiğinde hep suratın asık oturuyorsun diyor.. bi düşünün her gittiğinizde kp ilk 10 dk surat assa elini falan zorla verse, görümce hoşgeldin demese, kendileri konuşsalar konuya seni dahil etmeseler, naparsın mutlu mesut mu oturursun?
3 yıldır iyi davranıyorum olmuyor kötü davranıyorum olmuyor...
eşim şimdi de sen o eve gittiğinde hep suratın asık oturuyorsun diyor.. bi düşünün her gittiğinizde kp ilk 10 dk surat assa elini falan zorla verse, görümce hoşgeldin demese, kendileri konuşsalar konuya seni dahil etmeseler, naparsın mutlu mesut mu oturursun?
Çok daralıyorum..
karşımda beni sevdiğini söyleyen ama ailesine karşı koruyamayan bir eş var.. ayrılmam lazım ama bildiğiniz korkuyorum..
içim daralıyor, durduk yere ağlayasım geliyor iş yerinde olmasam şuan hüngür hüngür ağlardım mesela..
eşi için ailesini karşısına alan adamlar örnek veriyorum, benim x ten ne eksiğim var neden sen beni savunmuyorsun diyorum saçma sapan cevaplar veriyor..
terapiye gittik kadın diyor ki x gelinlerceyi savunman gerekiyor, kadınlar bunu bekler, sizin aranızda başka bir sorun yok siz birlikte gayet mutlusunuz, birbirinizi seviyorsunuz... anlıyor mu? anlamıyor.. arabadan inerken hala her şey senin elinde diyor ulan ağzıma mıçan senin ailen her şey nasıl benim elim de oluyor??
pazartesi akşamından beri tek bir kelime yazmadım, aramadım sormadım.. evden ayrılalı 2.5 hafta oldu...
çıldıracağım hanımlar.. napayım ben bu adamla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?