- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.737
- 208
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Cahilliğini herkese göstermeye utanmıyorsun daDiyoruz islamda kadının hakları kısıtlı bize güzellemeyle geliyorlar
Evet islamda mehir senindir başka hakkın yok
Bence medeni kanun karşısında arayın haklarınızı yoksa size mehirden başkasını vermezler
Hele birde aldattığın düşünülüyorsa
Mehir neyle ilgiliKonunuzla İslam ne alaka?
Sitede dini yorum yasak, dinle ilgili kafana göre konusmak da yasak.
İnanmıyorsanız saygı duyun.
Nisa suresi 41 ayet ne derCahilliğini herkese göstermeye utanmıyorsun da
Uf nolursun konuşma ya istediğin kadar dini bilgin olsun şu görüşü savunuyor olman kadın düşmanı olduğunu hissettiriyor git ötede vaaz ver.Nisa suresi 41 ayet ne der
İslamda çok eşlilik
Cariye
Şahitlik 1 erkek 2 kadın
Cennet erkeğe sivilce memeli bakire 72 huri
Miras 3/1
İşte sana kadın
Senin zeka seviyene indiğim için bende pek zeki sayılmam ya neyse
Konuda mihir geçiyor. Dini yorum yapışır gayet.Konunuzla İslam ne alaka?
Sitede dini yorum yasak, dinle ilgili kafana göre konusmak da yasak.
İnanmıyorsanız saygı duyun.
Diyoruz islamda kadının hakları kısıtlı bize güzellemeyle geliyorlar
Evet islamda mehir senindir başka hakkın yok
Bence medeni kanun karşısında arayın haklarınızı yoksa size mehirden başkasını vermezler
Hele birde aldattığın düşünülüyorsa
Mehir neyle ilgili
Mehir:Mehir, İslam hukukunda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para, mal veya menfaat hediyesidir. Mehir kadının mal varlığına dahil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir. Dört hukuki mezhep tarafından kabul edilmiştir.
Nisa suresi 41 ayet ne der
İslamda çok eşlilik
Cariye
Şahitlik 1 erkek 2 kadın
Cennet erkeğe sivilce memeli bakire 72 huri
Miras 3/1
İşte sana kadın
Senin zeka seviyene indiğim için bende pek zeki sayılmam ya neyse
Kadına cevap verirken üstüne İslamı da kötülemiş, kadının kocasının düşüncesini eleştirebilir ama dini eleştiremez. O halde bizde burda kafamıza göre her fikri her düşünceyi eleştirelim.Konuda mihir geçiyor. Dini yorum yapışır gayet.
EleştirinKadına cevap verirken üstüne İslamı da kötülemiş, kadının kocasının düşüncesini eleştirebilir ama dini eleştiremez. O halde bizde burda kafamıza göre her fikri her düşünceyi eleştirelim.
Bugün yasak olabilir lakin bizim torunlarımızın en çok tartıştığı konulardan biri olacak dinMune dini yorum yasak değil mi abla?
:)Eleştirin
Gidin torunlarınızla tartısın o halde bu sitede her dine her fikre saygı duymak zorundasınız. Hayatınızda ne düşündüğünüz, ne yaptığınız, neye inandığınız beni ilgilendirmiyor.Bugün yasak olabilir lakin bizim torunlarımızın en çok tartıştığı konulardan biri olacak din
Mune saygılarımla
:)
Sitede tartışmak, dini yorum, dinleri kötüleme, eleştirme yasak ya! Bilmiyor musunuz?
O zaman terkedin burayı şaka gibiDünyanın en saçma sitesi
Olan şeyleri yazmak saygısızlık değilkiGidin torunlarınızla tartısın o halde bu sitede her dine her fikre saygı duymak zorundasınız. Hayatınızda ne düşündüğünüz, ne yaptığınız, neye inandığınız beni ilgilendirmiyor.
Bu ne böyle sürekli annesini çağıran çocuk gibi?
İlk yorumunuzda alenen dalga geçiyorsunuz, ve dini yorum yasak. Ben burda oturup dinimi çok güzel savunabilirim, ama yasak o yüzden selametle.Olan şeyleri yazmak saygısızlık değilki
Hepsi ispatlanabilir
Saygısızlık diyorsan ya dinini bilmiyorsun yada iftira atıyorsun
Cennetlik Erkeğe Sivilce memeli bakire 72 huriyi nasıl savunacaksın çok merak ediyorum hadi bir deneseneİlk yorumunuzda alenen dalga geçiyorsunuz, ve dini yorum yasak. Ben burda oturup dinimi çok güzel savunabilirim, ama yasak o yüzden selametle.
İslam dininde Allah'ın vaatleri sorgulanmaz, en azından biz Müslümanlar sorgulamayız. Allahın bizim için en güzelini yarattığını ve vaat ettiğini biliyor, ona iman ediyoruz.Cennetlik Erkeğe Sivilce memeli bakire 72 huriyi nasıl savunacaksın çok merak ediyorum hadi bir denesene
Öyle yada böyle banlanacaksın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?