Boşanma

Kv bile hak talep edebilecek edepsizliğe eriştiyse boşanmaya sizin de gönlünüz olsun bi zahmet. Bu ne yüzsüzlük takılar sizin. Hatta kocanızı evden atmaya bile hakkınız var. Karıya bak tövbe ya.. :kızgın:

Diyoruz islamda kadının hakları kısıtlı bize güzellemeyle geliyorlar
Evet islamda mehir senindir başka hakkın yok
Bence medeni kanun karşısında arayın haklarınızı yoksa size mehirden başkasını vermezler
Hele birde aldattığın düşünülüyorsa 🤔
Cahilliğini herkese göstermeye utanmıyorsun da :D

Konunuzla İslam ne alaka?
Sitede dini yorum yasak, dinle ilgili kafana göre konusmak da yasak.
İnanmıyorsanız saygı duyun.
Mehir neyle ilgili
Mehir:Mehir, İslam hukukunda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para, mal veya menfaat hediyesidir. Mehir kadının mal varlığına dahil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir. Dört hukuki mezhep tarafından kabul edilmiştir.

Cahilliğini herkese göstermeye utanmıyorsun da :KK70:
Nisa suresi 41 ayet ne der
İslamda çok eşlilik
Cariye
Şahitlik 1 erkek 2 kadın
Cennet erkeğe sivilce memeli bakire 72 huri
Miras 3/1
İşte sana kadın
Senin zeka seviyene indiğim için bende pek zeki sayılmam ya neyse

İslamda çok eşlilik
Cariye
Şahitlik 1 erkek 2 kadın
Miras 3/1
İşte sana kadın
Uf nolursun konuşma ya istediğin kadar dini bilgin olsun şu görüşü savunuyor olman kadın düşmanı olduğunu hissettiriyor git ötede vaaz ver.

Diyoruz islamda kadının hakları kısıtlı bize güzellemeyle geliyorlar
Evet islamda mehir senindir başka hakkın yok
Bence medeni kanun karşısında arayın haklarınızı yoksa size mehirden başkasını vermezler
Hele birde aldattığın düşünülüyorsa 🤔

Mehir neyle ilgili
Mehir:Mehir, İslam hukukunda erkeğin evlenirken kadına verdiği veya vermeyi taahhüt ettiği para, mal veya menfaat hediyesidir. Mehir kadının mal varlığına dahil olur ve üzerinde dilediği tasarrufta bulunabilir. Dört hukuki mezhep tarafından kabul edilmiştir.

İslamda çok eşlilik
Cariye
Şahitlik 1 erkek 2 kadın
Miras 3/1
İşte sana kadın
Mune Mune dini yorum yasak değil mi abla?

Konuda mihir geçiyor. Dini yorum yapışır gayet.
Kadına cevap verirken üstüne İslamı da kötülemiş, kadının kocasının düşüncesini eleştirebilir ama dini eleştiremez. O halde bizde burda kafamıza göre her fikri her düşünceyi eleştirelim.

Bugün yasak olabilir lakin bizim torunlarımızın en çok tartıştığı konulardan biri olacak din
Mune saygılarımla
Gidin torunlarınızla tartısın o halde bu sitede her dine her fikre saygı duymak zorundasınız. Hayatınızda ne düşündüğünüz, ne yaptığınız, neye inandığınız beni ilgilendirmiyor.

Gidin torunlarınızla tartısın o halde bu sitede her dine her fikre saygı duymak zorundasınız. Hayatınızda ne düşündüğünüz, ne yaptığınız, neye inandığınız beni ilgilendirmiyor.
Olan şeyleri yazmak saygısızlık değilki
Hepsi ispatlanabilir
Saygısızlık diyorsan ya dinini bilmiyorsun yada iftira atıyorsun

Olan şeyleri yazmak saygısızlık değilki
Hepsi ispatlanabilir
Saygısızlık diyorsan ya dinini bilmiyorsun yada iftira atıyorsun
İlk yorumunuzda alenen dalga geçiyorsunuz, ve dini yorum yasak. Ben burda oturup dinimi çok güzel savunabilirim, ama yasak o yüzden selametle.

İlk yorumunuzda alenen dalga geçiyorsunuz, ve dini yorum yasak. Ben burda oturup dinimi çok güzel savunabilirim, ama yasak o yüzden selametle.
Cennetlik Erkeğe Sivilce memeli bakire 72 huriyi nasıl savunacaksın çok merak ediyorum hadi bir denesene
Öyle yada böyle banlanacaksın zaten

Cennetlik Erkeğe Sivilce memeli bakire 72 huriyi nasıl savunacaksın çok merak ediyorum hadi bir denesene
Öyle yada böyle banlanacaksın zaten
İslam dininde Allah'ın vaatleri sorgulanmaz, en azından biz Müslümanlar sorgulamayız. Allahın bizim için en güzelini yarattığını ve vaat ettiğini biliyor, ona iman ediyoruz.
Ahirette bizi neler beklediğini bilmiyoruz, kadınları savunacam diye dinim hakkında saçma sapan yorumlar yapamazsınız.
İslam yeryüzünde kadının iyiliğini düşünen en birinci dinlerdendir. Tabi siz bunu anlayamazsınız, çünkü bir kere Allahı sorgulama cüretine kadar gidiyorsunuz. Yazık.

Back
X