Boşanma

Hly166

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
77
72
8
32
İyi geceler kızlar.
Beni hatırlayanlar vardır aranız da.
Ben yaklaşık 5 aydır boşanma sürecindeyim henüz bitmedi çekişmeli devam ediyor.Özet geçeyim kısaca meth kullanan birisi eşim kabul etmesede ama sorun şu ki görümcem aradı bi ara işe girecek işte yuvanız dağılmasın falan ben seni arıycam kardeşimi düzeldiğini görünce falan dedi ben bitti istemiyorum desem de bu akşam aramış mesaj atmış yine çok canım sıkıldı Dönmedim hiç birşekilde cevap vermek de istemiyorum ama bütün keyfimi kaçırdı yine de.Sizce cevap vermeli miydim siz olsanız ne yapardınız beni çok sever görümcem elinden geleni yapmaya çalışıyor kendince ama bitirdiğimi anlamak istemiyor galiba

Gorumceniz sizi cok seviyorsa verdiğiniz kararada saygı duymalı diye düşünüyorum.

Kesinlikle,belki de beni çok sevdiği için değil de kardeşinin haline üzüldüğü için bu kadar çaba sarf ediyor bilemiyorum doğrusu.
Kararınızın arkasında durun kimse sizin yaşadığınızı sizden daha iyi bilemez. Sizi bu durumlara düşürecek hareketler yapmasaydı kardeşi.
Kimse mutlu,huzurlu yuvasını bırakıp gitmez.

Cevap vermeyip uzaklaşın bence. Arabuluculuk görevi üstlenmesine izin vermeyin.

Adı üstünde bağımlılık öyle zırt diye bırakıllmaz. İşe girse ne olacak aldığı parayı oraya verecek.

İnsan bir şeyi geçmişte bırakınca hep iyi şeyleri hatırlayıp acaba hata mı yaptım diyor.

Bence kanma, canını da sıkma. Görümcen de abisi diye kıyamıyor belki ama sana kıyıyor

Seni degil kardeşini seviyor.
Madde bağımlısı bir damat adayi varsa çevrenizde ; gorumcene öner..Yahut evli ise kocasi bu maddeye kullanmaya başladığında ne olacağını sor ?
Görümcen seni sevmiyor.Madde bağımlısı olan,üzerine 1'de evlilik eskitmis kardeşini kimsenin almayacağından korkuyor.
Yani bu adamin son sahibi sensin.
Sen de satarsan bir daha kısmeti çıkmaz.
Görümcen bunu çok iyi biliyor.

Eski görümcenizi insan olarak seviyor,üstünüzde bir hatrının/emeğinin olduğunu düşünüyorsanız "senle dostluğumuz baki, seni sever sayarım..sen benim mutlu olmamı istersin , hadi başka konudan konuşalım vs" diye cevap verin

Kesinlikle görüşmeyin. Engelleyin. Tamam Allah razı olsun görevini yerine getirmiş. Ama bitmiş

Görümceniz sizi seviyor olabilir de kardeş söz konusu olunca tarafsız olması çok zor, tabi ki önce kardeşini düşünecek.
Bağımlılıklardan öyle kısa bir sürede kurtulmak maalesef mümkün değil. Ömür boyu bunun stresi ve verdiği zararlarla uğraşmak istemiyorsanız kararınızdan vazgeçmeyin.
Görümcenize seni çok severim, beni sevdiğini de biliyorum, lütfen bu konuda kararıma saygı göster ve bu konuya karışma diyerek sınır çizebilirsiniz. Daha da ısrarcı olursa senin eşinin böyle bir bağımlılığı olsa ne yaparsın? Yada ben senin kardeşin olsaydım ne yaparsın deyin, yine ısrar ederse engelleyin. Sizin aklınızın karışmasına, zarar vermesine izin vermeyin.

Görümcen ile değil kardeşi ile evlisin ve aynı derede iki kez yikanilmaz derler...deneyenler başaramamış demek ki

Görümceniz sorunlu kardeşi başına kalmasın diye uğraşıyor. Başında kadın olursa en azından çok g.tü başı dağıtmaz diye düşünüyor. Görümceniz her şeyin garantisini veremez. Çalışacak diyor ama belki eşiniz daha sonra yine işi bırakacak. Maddeyi bıraktı dese mesela, 3-5 ay sonra tekrar içmeyeceğinin garantisi yok.

Bu tür konuda vicdan yapılmaması gerekiyor yoksa ömür boyu siz çekeceksiniz değer mi?

Kesinlikle öyle

Siz bosansaniz esiniz tekrar onlarin problemi olacak. Su anda "evi barki ayri evli" diye siyriliyor hepsi. Kanmayin.
Aslın da bir evli bir kadın olarak kendisini benin yerime koyup düşünse beni anlayacak ama o görümce olarak olaya dahil olup yorumlamayı tercih ediyor

Kararınızın arkasında durun kimse sizin yaşadığınızı sizden daha iyi bilemez. Sizi bu durumlara düşürecek hareketler yapmasaydı kardeşi.
Kimse mutlu,huzurlu yuvasını bırakıp gitmez.
İşte sanırım onlar 5 senelik sabrımı yeterli görmüyorlar ki sabredemeyip bu kararı aldığını düşünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…