Boşanma

Evlendiğinizden beri öyleki bide yatışı öyleymiş onun öyle diyor 1 sene olacak bikere öpüp kollamakla olacak sanıyor galiba

Bizim ön hazırlık 5 sanıye sonra olmuyor yapamıyorsun diyor bide ben kayganlaştırıcı sürmeyecekmişim herkes öylemi yapıyormuş

Fiziksel olarak: eğer ereksiyon problemi yoksa kuruluk olabilir. Jeller var kullanabilirsiniz

Psikolojik olarak: böyle bir adamla neden evli kalasın? Ailesine yatak odasını anlatan insandan koca olmaz

Bizim ön hazırlık 5 sanıye sonra olmuyor yapamıyorsun diyor bide ben kayganlaştırıcı sürmeyecekmişim herkes öylemi yapıyormuş
İlk etapta yapan vardır yani. Ben de almıştım. Madem öyle neden üretilmiş o ürün? yiğitliğe de yoğurt sürdürmüyor haspa

Onun geçinmeye gönlü yok. Herkes öyle yapmıyor evet. Kocaları havaya sokuyor ve ya kadın kendisini moda sokmuşsa zaten ıslak oluyor.
Böyle bir malla neden berabersin? Kusura bakma ama Böyle bir insan dünyayı ayağına serse sevme lütfen sana yazık

Bide beğenmiyor yok göğüs yokmuş izlediği videoyu bana gösterip bak sen böyle yapamıyorsun diyor

Bu kadar laçkalaştıktan sonra zaten evlilikten hayır gelmez. Suçlu aramayın ama evliliğin yürümediğini kabul edin. Belki siz kocanizi vinsel yönden istemiyorsunuz, belki de aslında kocanız sizi istemiyor. Boşanmaya bakın, altınlarınızı ve eşyalarınızı alın. Bu kadar da ezdirmeyin kendinizi

Bide beğenmiyor yok göğüs yokmuş izlediği videoyu bana gösterip bak sen böyle yapamıyorsun diyor
Siz çekiniyorsunuz tabi sen oradaki adam gibi misin tipinin haline bak bi demeye. Boşar yoksa paşa .

Belki iktidarsızdır eşiniz, kendisi hiç tedavi olmuşmuda sadece sizi tedaviye götürmüş?
Bence siz gayet cazibeli, boyu posu yerinde güzel bir bayansınızdır.
Kendinizi hiç bi şekilde suçlu hissetmeyin sakın.
Anlattıklarınızdan afferdersiniz ama eşinizin nasıl bir ayı, nasıl bir hödük olduğu belli oluyor.
Ve böyle bir adama karşı isteksiz olmanızda normal.
Üstelik Allah korumuş, iyiki vaginismus olupda sizi hak etmeyen böyle bir adama (!) kızlığınızı veripde onu onore etmemişsiniz.

Boşanın gitsin, gerçek yüzünü görmüşsünüz geç olmadan zaten.
atak odasını ailesine anlatan adamdan (!) koca olmaz, kapıya köpek bile yapılmaz.

Kalkıyormuş afedersiniz ben sokamıyormuşum kaçıyormuşum onda bişe yokmuş sevişmeden sokmaya çalışıyor afedersin ben suçlumuyum anlamdım ki günahını almak istemiyorum ya
Neden günahına alma konusuna bu kadar çok taktınız.? Sürekli aynı şeyi tekrarlıyor sunuz?

Kalkıyormuş afedersiniz ben sokamıyormuşum kaçıyormuşum onda bişe yokmuş sevişmeden sokmaya çalışıyor afedersin ben suçlumuyum anlamdım ki günahını almak istemiyorum ya
Neden suçlu olacaksın? Bu bir suç mudur yani
Olmuyorsa kendisi bosansin o zaman. Su an kendisini rahatlatmak için boş boş üstüne geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…