• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Merhaba kızlar ben 3 senelik evliyim , evliliğimizi yürütemedik yani cabalayan ben oldum eve bakmadı, ac kaldım ac yattigim günler oldu gezdirmedi ,kumari var maasini hep oraya yatırmış 1 sene boyunca almiyorum diye kandırdı ya bir çok şey var şimdi bosanmayi düşünüyorum, avukat tutmadan boşanma olur mu , ve 2 evlilik yapan mutlu olan var mı 25 yaşındayım mutlu olur muyum yoksa devam etmelimiyim
Hemen 2. evliliği niye düşündün daha birinden boşanmadan. Garip geldi bu düşüncen bana. Gezdirmedi problem değil aç yattım diyorsun bu çok büyük problem. Bu adamla daha çok aç yatarsın. Çocuk falanda yapma zira çocuğa açlığı anlatamazsın..

Seni aç yatıracak kadar vicdansız bir adamdan kurtul gitsin.
Daha yaşın genç. Aklını başına alırsa ilerde mutlu olursun. Neden olmayasın. Ama daha doğru tercihler yaparak, ölçerek tartarak.

Merhaba kızlar ben 3 senelik evliyim , evliliğimizi yürütemedik yani cabalayan ben oldum eve bakmadı, ac kaldım ac yattigim günler oldu gezdirmedi ,kumari var maasini hep oraya yatırmış 1 sene boyunca almiyorum diye kandırdı ya bir çok şey var şimdi bosanmayi düşünüyorum, avukat tutmadan boşanma olur mu , ve 2 evlilik yapan mutlu olan var mı 25 yaşındayım mutlu olur muyum yoksa devam etmelimiyim
Bu sorunların hiçbirini yaşamadım psikolojik ve fiziksel şiddet yüzünden boşandım 19 da evlendim 20 de ayrıldım pismanmiyim? ASLAAA tam tersi o kadar doğru kararmış ki iyi de boşamışım

Daha ayrılmadan ikinci evliliğim olur mu mutlu olur muyum diyen kadınları anlayamıyorum. Canınız yanmış bir kere insan daha boşanmadan başka bir erkeğe endeksler mi mutluluğunu? Mutlu olmak için ihtiyacınız olan şey kendi içinizde. Bir ayrılın hayatınızı kurun ondan sonra şartlar olgunlaşınca düşünülecek konular bunlar.

Son düzenleme:
Neden 2. Evlilik bende ayrıldım ama ayrıldıktan sonra insan rahata öyle güzel alışıyor ki biriyle tanışmak bile istemiyorsun çocuğun olmadan ayrıl ve evet dava açtığında avukatin yoksa baro zaten avukat tayin eder ve bu adama sakın çocuk doğurmak gibi de bir manyaklik yapma cunki çocuk olunca düzelir düşüncesi çok acayip yanlış olan cocuga olur sende çocukla nasıl bosanicam der durursun 2. Evliliklerinde de mutlu olan insan çok ama dediğim gibi boşanmadan da ikinci evlilik gibi düşüncelere girme

Çocuğum olmadı çok dua ettim olsun diye ama Rabbim vermedi iyikide vermemiş, babam arkamda

Mutlu değilim aslında alışkanlık galiba Çünkü hata üstüne hata yalan söyledi kandırdı beni dalga geçer gibi yüzüme baka baka yalan söylüyor her seferinde
Bir şeylerin olmaması bazen en iyisidir, benim de öyle çocuğum olmadı iyi ki olmamış o çocuğa yazık olurdu veya ben çocuğum var diye ayrılamazdım, Rabbimden hayırlısını diledim ve hayırlısını vermiş bana ben şimdi görüyorum. namaz kılın eğer kılmıyorsanız arkanızda Allah'ın varlığını bilmek müthiş rahatlatıyor

Avukat tutmadan anlaşmalı şekilde boşanabilirsiniz diye biliyorum.
Eşinizin bahsettiğiniz özellikleri ayrılmak için geçerli sebepler.
Elbette başka doğru insanlarla çok mutlu olabilirsiniz, bunun için çok dikkatli seçimler yapmaya özen gösterirseniz tabi.
Aile büyükleriniz aklı selim insanlarsa ve arkanızdaysa bir bildikleri vardır.

Yolunuz açık olsun.

Ben mutlu olmadığım bir evliliği bitiriyorum şuan baban da arkanda madem düşünme derim. Kaç gün eşyaları toparladım ettim asla mutsuz değildim aslında çok güçlü olduğumu farkettim
Her seferinde pişman olduğunu söylüyor ama artık inammiyorum, kendimi daha çok özgür hissediyorum şu 10.gündür çünkü beni 3 sene boyunca eve tıkamış, umarım ikimizinde hayatı güzel olur 🤲🏻

Avukat tutmadan anlaşmalı şekilde boşanabilirsiniz diye biliyorum.
Eşinizin bahsettiğiniz özellikleri ayrılmak için geçerli sebepler.
Elbette başka doğru insanlarla çok mutlu olabilirsiniz, bunun için çok dikkatli seçimler yapmaya özen gösterirseniz tabi.
Aile büyükleriniz aklı selim insanlarsa ve arkanızdaysa bir bildikleri vardır.

Yolunuz açık olsun.
Çok teşekkür ederim bitirmek istiyorum ama kararsizlik alışkanlık uzaklaşmak istiyorum tasinicam

Eşiniz düzelmez,çok zor bir bağımlılık bu.Biran önce boşanıp kurtulmaya çalışın ama sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yemeli demiş atalarımız,neden bu kadar bekar kalma korkusu var sizde anlamadım?Henüz 25 yaşındasınız bir de.
Kaybetme korkusu var bende , annem rahmetli olduktan sonra ona sigindim baglandim hayal kırıklığına ugratti tabiki hayatımda birisi olsun demiyorum korkuyorum sadece

Bende 25 yaşındayım yeni boşandım. Üstümden tonlarca yük attım. Mutlu olmak tamamen insanın kendisinin elinde böyle düşün karşı cinsin eline bırakılacak kadar önemsiz mi mutlu olmak ki sadece onlar olunca var olsun? :halay:
Doğru dediginiz kendimi mutlu etmelerin yollarini bulmam gerekir şuan bile huzurluyum 10 gündür ayriyim tek başıma daha mutluyum

Doğru dediginiz kendimi mutlu etmelerin yollarini bulmam gerekir şuan bile huzurluyum 10 gündür ayriyim tek başıma daha mutluyum
Ne güzel birsüre kendinizle ilgilenin hayatı da akışına bırakın herşey güzel olacak :)

25 yaşındasın ve daha yolun başındasın. Mutlu olacağın hayatı seç, afedersin ama o pisliği çekme ve sakın çocuk yapma.

Devam et ve 3 çocuk yap..Bildiğiniz cevabı sormanız bıle gereksiz..

Back
X