- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
-
Çalişmaya başlasında,bakalım çocuğuna bakacak birileri varmı anne baba yokmuş hayatta.Anladığım kadarıyla şu anda çalışmıyorsunuz,evde oturmakta sizi çok etkiliyordur.O evden ayrılmadan önce çalışmaya başlayın kazandığın para çocukların kreşine filan gidecek olsa bile.Biraz ortamdan uzaklaşın daha sonra bir karar verirsiniz
Kreş bakıcı gibi şeyler var ya hayatta…Çalişmaya başlasında,bakalım çocuğuna bakacak birileri varmı anne baba yokmuş hayatta.
Allah askina mesleği yoksa ne kazanacak da ne verecek krese?Kreş bakıcı gibi şeyler var ya hayatta…
Normal şartlarda kreş ücretlerini babasının karşılamsı lazım, nafaka harici. Eşinizle konuşun konu sahibi, bunların hepsini karşılayacak mı?Allah askina mesleği yoksa ne kazanacak da ne verecek krese?
Önce maddi durumu nedir adam ne verecek bunlar önemli.
İşte yapacak mi?Normal şartlarda kreş ücretlerini babasının karşılamsı lazım, nafaka harici. Eşinizle konuşun konu sahibi, bunların hepsini karşılayacak mı?
Kendi kazandigi krese bakiciya yetecek mi?Kreş bakıcı gibi şeyler var ya hayatta…
Neden istemiyorsunuz? Aşılabilir konular mı. Her evlilik dönem dönem çıkmazlara girer. Aldatmak,şiddet,kumar gibi sorunlar yoksa hallolabilir belkiMerhaba arkadaşlar. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var bi kız bi erkek. Eşimle uzun zamandan beri anlasamıyoruz. Şiddetli bi geçimsizlik yaşıyiruz. Son zamanlar aramızdaki iletisim tamamen bitti. Ikimizde artik birbirimizi istemiyoruz. Ama benin şoyle bi sorunum var. Bugun bisanmis olsam gidicek bi baba evim yok. Annem de babam da hayatta degiller. Ablam ve kardesim var. Ablam evli, kardesimde yakin bi zamanda asker olucak. Belki burda beni yargilayanlarınızz olucak. Ama sizden söyle bi fikir istiyorum. Çocuklarımı yanıma alsam ise girip çalışmam zor çünkü ikiside kücük. Onlardan ayrı kalmam da benim icin cok zor olucak. Kafam çok karışık bunun gibi durum yaşayan, bilgisi olan yada başindan gecen varsa ne yapmam gerekiyo bu durumda nasil davranmam gereyi bilgilendirebilir mi... gercekten cok zor durumdayım
Öncelikle bir iş bulun çocukların yaşını bilmiyorum. Ayrıca boşanmalar da neden evden giden kadın olsun. Gidecek baba eviniz olmaması sizi çaresiz bırakıyor. Eşiniz gitsin evden siz de çocuklarınızla evde oturun bu süreçte çalışmaya başlayacağınız için giderleri siz karsilarsiniz nafakayla da çocukların ihtiyacını halledersiniz. Ama şuan iş bulamam diyorsanız boşanmayı biraz erteleyin.zamanlama yanlış.Merhaba arkadaşlar. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var bi kız bi erkek. Eşimle uzun zamandan beri anlasamıyoruz. Şiddetli bi geçimsizlik yaşıyiruz. Son zamanlar aramızdaki iletisim tamamen bitti. Ikimizde artik birbirimizi istemiyoruz. Ama benin şoyle bi sorunum var. Bugun bisanmis olsam gidicek bi baba evim yok. Annem de babam da hayatta degiller. Ablam ve kardesim var. Ablam evli, kardesimde yakin bi zamanda asker olucak. Belki burda beni yargilayanlarınızz olucak. Ama sizden söyle bi fikir istiyorum. Çocuklarımı yanıma alsam ise girip çalışmam zor çünkü ikiside kücük. Onlardan ayrı kalmam da benim icin cok zor olucak. Kafam çok karışık bunun gibi durum yaşayan, bilgisi olan yada başindan gecen varsa ne yapmam gerekiyo bu durumda nasil davranmam gereyi bilgilendirebilir mi... gercekten cok zor durumdayım
Cocuklarimin biri 6 yasinı bitircek digeri 4 yaşını bitircek. Söyledikleriniz doğru ama eşim bunlara uyucak kadar anlayışlı değil maalesef. Oturdugum bina esimin ailesinin uzerine. Kaldı ki benim esim malına aşırı derecede düşkündur. Biraksa bile bana huzur vermicek çok olay yaşarım. Hani çalışmasina gelince tabiki çalışıcam ama cocuklarla nasıl olur bilmiyorumÖncelikle bir iş bulun çocukların yaşını bilmiyorum. Ayrıca boşanmalar da neden evden giden kadın olsun. Gidecek baba eviniz olmaması sizi çaresiz bırakıyor. Eşiniz gitsin evden siz de çocuklarınızla evde oturun bu süreçte çalışmaya başlayacağınız için giderleri siz karsilarsiniz nafakayla da çocukların ihtiyacını halledersiniz. Ama şuan iş bulamam diyorsanız boşanmayı biraz erteleyin.zamanlama yanlış.
Kumar dışında hepsi var maalesef. Belki aşilabilirdi ama ağır sorunlar yaşadık. Ertelesek bile bazi seyler zor artik bizim icn birbirimize karşı sevgimiz saygımız kalmadıNeden istemiyorsunuz? Aşılabilir konular mı. Her evlilik dönem dönem çıkmazlara girer. Aldatmak,şiddet,kumar gibi sorunlar yoksa hallolabilir belki
Nafaka vermiceni en bastan soyluyo zaten. Gerekirse isi birakirim bi kuruş alamazsin diyoBulunduğunuz evi terk etmeyin kac yasindalar cocuklari 6 aylik birakip ise gidiyor anneler.esiniz iyi nafaka verecekse 1 2 yil daha kendiniz bakin lakin çalışmanız mecburi parasiz asla cocuk büyümez. Evli oldugnuz surece kenara para atin birazcik .bosanan adam size 5 kurus vermemek icin herseyi yapacak hazirlikli olun parasiz durumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?