- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
-
Esimin maddi durumu da imkanlsri da iyi. Ama desteklemeye yanaşmıyoEşinizin maddi durumunu.
Size nasıl ne kadar yardım edecek
Mahkemenin vereceği nafaka ile gecinebilir misiniz?Esimin maddi durumu da imkanlsri da iyi. Ama desteklemeye yanaşmıyo
o zaman malesef bunu soylemekte yapmakta zor biliyorum ama resmi olarak boşanmayıp o sırada iş arayın durumunuzu güçlendirin çocukları kreşe fln yazdırın yıllık ödetin,iş yerinizde illaki size uygun arkadaşlar yardım edecek bir çevre edinirsiniz,daha cesaretli olursunuz,bütçenize uygun bir hayat kurar sonrada boşanırsınız,imkanınız varsa şuanda yatrm yapın yemeyin içmeyin yatırım yapın çünki işin içinde şiddette varsa ömür boyu çekilmez,bu arada eşinizle aranız soğuktur muhtemelen ama dahada soğutun kendinizden böyle olunca kendiside bir süre sonra bırakmak ister zaten,yatakları fln ayırın bahaneler üretin yokluğunuza alıştırınSöylediklerinizden haklısinız. Ama esimle bunu defalarca konustuk maalesef kendisi böyle anlayışlı biri degil kesinlikle kabul etmiyo. Zaten beni defalarca kapıya atmis insan. Ondan öyle ni anlayis beklemiyorum. Dunya malına çok düşkündür o evi hayatta bırakmaz
Mahkeme nafaka ne verir hic bi bilgim yok hani mahkeme verse esim kabul edip vericek mi bilmiyorum. Ev var hatta bina var da binada benim ev de kayinvalidemin üstüne ve ne eşim ne kayınvalidem bana zırnik vermezler. Mallarina cok düşkünler ozellikle eşim çok düskundur, çok afedersiniz tabiri caizse yedigi bosa gitmesin diye sıçmicak tiplerdenlerMahkemenin vereceği nafaka ile gecinebilir misiniz?
Ev araba var mı bunlarin yarısını alabilir misiniz
Birine devredebilir mi
Yani bosandiginiz takdirde elinizde ne kalıyor
Siz ne mezunusunuz
Yaşadığınız il büyük mu
Şu sartlarda boşanmak zor sizin içinMahkeme nafaka ne verir hic bi bilgim yok hani mahkeme verse esim kabul edip vericek mi bilmiyorum. Ev var hatta bina var da binada benim ev de kayinvalidemin üstüne ve ne eşim ne kayınvalidem bana zırnik vermezler. Mallarina cok düşkünler ozellikle eşim çok düskundur, çok afedersiniz tabiri caizse yedigi bosa gitmesin diye sıçmicak tiplerdenler
Bosandıgim zaman cocuklarimdan baska hiç biseyim yok. Yani elime kalicak malım yok
Istanbul silivri de yaşıyorum
Dogru soylüyosun. Cinsellige asiri düskundur zatrn odami ayiricam artik. Bundan sonra beni neler bekliyo bilemiyorum. Belki oda insafa gelirde anlasmalara uyar ama hic sanmiyorum. Cok cekismeli olucako zaman malesef bunu soylemekte yapmakta zor biliyorum ama resmi olarak boşanmayıp o sırada iş arayın durumunuzu güçlendirin çocukları kreşe fln yazdırın yıllık ödetin,iş yerinizde illaki size uygun arkadaşlar yardım edecek bir çevre edinirsiniz,daha cesaretli olursunuz,bütçenize uygun bir hayat kurar sonrada boşanırsınız,imkanınız varsa şuanda yatrm yapın yemeyin içmeyin yatırım yapın çünki işin içinde şiddette varsa ömür boyu çekilmez,bu arada eşinizle aranız soğuktur muhtemelen ama dahada soğutun kendinizden böyle olunca kendiside bir süre sonra bırakmak ister zaten,yatakları fln ayırın bahaneler üretin yokluğunuza alıştırın
Annemden yada babamdan da maasa baglanicam artik ne kadar idare ederim bilemiyorum ama devletin yardimlarina da bas vurucam artik nasibim de ne varsaŞu sartlarda boşanmak zor sizin için
Aile desteğiniz de yok.
Bence önce biraz maddi birikim yapmalisiniz.
Düzenli maaşı varsa illa mahkeme alır nafaka verdirir.
Ama sadece nafaka ile gecinilmez.
Babanızın maaşı var mı? Boşanırsanız onun maaşını alabilirsiniz en azındanSiddet ve biçok sey var katlanilacak gibi degil ve maalesef hic bisekilde destegi yok
Babamın maasi var. Ne kadar alırım bilmiyorum ama toplu para da alırım diye düşunüyorumBabanızın maaşı var mı? Boşanırsanız onun maaşını alabilirsiniz en azında
Yüzde 50si diye biliyorum. Memur emeklisi idiyse işinize yarar bir para olur. Toplu para olmaz maalesefBab
Babamın maasi var. Ne kadar alırım bilmiyorum ama toplu para da alırım diye düşunüyorum
Normal sigorli çalisandi da toplu para olur diye biliyodum. Annemde öyleydi çünkü ozaman bekardim alabiliyodum toplu para da almıştımYüzde 50si diye biliyorum. Memur emeklisi idiyse işinize yarar bir para olur. Toplu para olmaz maalesef
Konusarak halletmeyi cok denedim. Hersey guzellikle olsun dedim ben yanasmayi cok denedim ama maalesef. Evlilik terapistine de gitmeyi cok istedim ama kesinliklev istemedi. Oda beni yok sayiyo zaten bekar gibi yasiyo. Ne aldigi maastan haberim olur ne harcamalarin eskiden pazar parasi diye 200 300 lira veirdi. Uzun zamandir onu da vermiyo istemeye kalkiyorum varsa bile yok diyo. Biz çok tan bittik anlicaniz kagit uzerinde gibi bisey oldu evliliğimiz.Yaşadığınız bu geçimsizlikler çözülebilir meseleler mi yani danışmanlık vs alsanız...
Buna rağmen çözülmediyse ekonomik olarak elinizi biraz güçlendirin
Konusarak halletmeyi cok denedim. Hersey guzellikle olsun dedim ben yanasmayi cok denedim ama maalesef. Evlilik terapistine de gitmeyi cok istedim ama kesinliklev istemedi. Oda beni yok sayiyo zaten bekar gibi yasiyo. Ne aldigi maastan haberim olur ne harcamalarin eskiden pazar parasi diye 200 300 lira veirdi. Uzun zamandir onu da vermiyo istemeye kalkiyorum varsa bile yok diyo. Biz çok tan bittik anlicaniz kagit uzerinde gibi bisey oldu evliliğimiz.
boşanmam miO zaman yapacağınız seçenek tek.
Kadın çalışmıyor siz bakıcı kreş diyorsunuz.Vasifli bir işte çalışmazsa aldığı para kreşi ancak karşılar.Kreş bakıcı gibi şeyler var ya hayatta…
boşanmam mi
Anlayamadim nasıl yaniEkonomik özgürlük ve akabinde ayrılık. Böyle bir hayat sürmek istemiyorsanız.
Anlayamadim nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?