Boşanma

Hanımefendi ben zaten boşanmayı talep ettim kendisinden anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor dava da açmıyor ben açsam verdiği nafaka kirama yetmez anlatamıyor muyum size ? Derdim koca değil çocuğum rapor almadan düzelmesi .Gelmiş gelmemiş adam umrumda değil ama kendisi çocuğu geçmiş benim derdime düşmüş sürünmem için.Gelse en azından çocuğuna bakar diyorum heba olmaz çocuklarım anlatabiliyor muyum

Siz çalışıyor musunuz,nasıl geçiniyorsunuz şu an

Tamam sizin isteğiniz buysa saygı duyuyoruz zaten boşanma yok rapor, kocanız dönsün istiyorsunuz ama gururunuza yedirip çağıramıyorsunuz o yüzden hacı hoca işlerine umut bağlamıssınız. Gerek yok bu kadar uzatmaya çağırın eve yeterki bize bak ne yaparsan yap de olay kapansın

Başkalarının kararına mani olacak, eylemlerini değiştirmeye yönelik yapılan her şey bana göre büyüdür.
Adamın bilinçaltını, ruhunu, enerjisini manipüle ediyorsunuz.
İşe yarar mı bilmem
Enerji yükseltme açma kapama vs. sadece kendi iradenize uygulayabileceğiniz şeyler.
Karma vardır

gelicek hiç bir şey bana yetmiycek en azından belli yaşa gelene kadar dönmesi şart
Bence o zaman karışmayin bu sürecte para toplayın,siz gel derseniz gelecek mi..Gelsin para versin çocuklarına baksın siz kendinizi toparlayan kadar bu şekil idare edin

Gayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın uzaktan konuşmak kolay demek ki

Veliler gelip “hocam düzelir di mi bu çocuk” diye sorunca zaten endişeli ve üzgün ebeveynleri iyice karanlığa sürüklememek için “tabi ki çok ufak adımlarla ilerleyecek süreç ama zamanla siz de değişimi farkedeceksiniz. İşbirliği ile üstesinden geleceğiz” falan gibi ortadan ortadan konuşmalarımız ailelerde çocuk kesin düzelecek, normal bir insan olarak yaşamına devam edecek algısı uyandırıyor bazen. Bu da öyle bir şey sanırım.

Ben döndüm ve eski mesajlarınızı okudum. Evlenmişsiniz, eşiniz Şırnak’a göreve gitmiş, 3 yıl sanırım. Dönünce size çok farklı davranmaya başlamış. Çanakkale’ye tatile bir arkadaşıyla gitmeyi düşünmüş, yakın arkadaşınıza çok samimi tavırlarını kıskanmışsınız, hamileyken size yakınlık göstermemesinden yakınmışsınız. Bir hastalık sürecinden geçmişsiniz, eşiniz daha çocuklar olmadan önce işten ayrılmanızı istemiş ve ayrılmışsınız. Üst üste çocuk yapmışsınız ve küçük olan 2021’de doğmuş. Şu an çalıştığınızı söylüyorsunuz. Eşinizin borçlarını ödüyormuşsunuz. Eşiniz Şırnak’ta 3 yıl Doğu görevi yaptığına göre ya asker ya polis ya öğretmen ya doktor ve doğal olarak memur. Borçlarını nasıl size yıktı? Çok merak ediyorum. Siz doğru söylemiyorsunuz. Gerçekleri anlatın, yardımcı olalım.

Hanfendi hergün sizin gibi onlarca insanla karşılaşıyorum neden uzaktan konuşup sizi üzmek isteyeyim? Karda kışta çocuğunu sırtında taşıyıp okula getiren anneler gördüm o yüzden rapor almamanıza bu kadar tepkiliyim. Bu çocuklar 1 hafta bile derse gelmeyince çok şey fark ediyor ki sizin aylar olmuş bu şekilde bikaç ay daha geçerse her şey için çok geç olabilir. İnşallah dediğiniz gibi düzelir ama rapor almak ayıp bir şey değil dediğiniz gibi iyiyse o rapor her yerden silinir zaten hiç alınmamış gibi olur

Benim yeğenime de çok hafif düzeyde ve eğitimle düzelir dedi doktorlar. Üstelik İst.da bu konuda ün yapmış birkaç doktora götürdüler ama kesinlikle rapor çıkarttırdılar. Hem devlette eğitime gidiyor hem özel bir okula hem de özel öğretmenle çalışıyor 2 yaşından beri. Çok yol katetti ama hâlâ çok yolu var. 4 yıldır üzerine titriyorlar çocuğun. Eğitim setleri vb. ne olursa yapıyorlar. Öyle raporsuz olacak iş değil.

Gayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın l
Neden size yalan söyleme gereksinimi duyayım ? Ben eşimle zaten borçluyken evlendim çocuklarım küçükkken işe girdim ödedim borçlarını bi sürü sorun atlattık .Sonra kendisi ek işe girdi durumu düzeldi .zaten genel olarak sorumsuz bi yapısı vardı ama en azından maddi olarak eğitim kira vs karışlıyodu ama hiç bizaman birikimimiz olmadı.herkese koşar yardım eder hala da öyle biri ama evin içini 2 plana atar gezmeyi tozmayı sever .bende aksi biriyim kendi hevesleri uğruna gitti hergün orda burda geziyor .Çocuklarımın rızkı heba oluyor üstelik eğitimi de aksıyor ben boşansam kiralar zaten uçuk 2 çocuk eğitim vs hangisine yetişebilirim ?

Konudan bağımsız olarak bir şey söylemek istiyorum,tarihte bu büyü enerji işleri her zaman varmış farklı farklı isimlerde hatta şu an Avrupa daha çok yapıyormuş bizde adı ağzına alındımi cahil bağnaz sözlerine maruz kalındığı için hiç konusulamiyormuş bu konuda tarih bilimini arastiran birinin yazısında okumuştum

Eğer asker veya polis ise çocuğa rapor alırsa özel eğitimi bu kurumlar da karşılıyor. Aslında bir fırsat var elinde ama bunu kullanamayacak kadar kör etmiş kendisini varsa yoksa kocası

Günaha girmek istemiyorum nebiliyim daha çok enerji çalışması vs fayda görülmüş bişey
Enerji menerji diye bir şey yok, bahsettiğin şey tam anlamıyla büyü ve bunun vebali çok büyük.Kaldı ki bu karaktersiz herifi büyü ie bağlamak çözüm yolu mu sence?Ah be güzelim,kınamak için yazmıyorum ama herifin kumaşı belli.Bu halde niye iki çocuk?

Ben bunun için hergün ağlıyorum zaten eğitmenleriyle sürekli irtibattayım evde ne yapılabilir diye .gittiğim bi kaç dr da rapor çıkarmayın dedi.Umut ya haftada en fazla 2 ders daha fazla alıcak o raporla maddi olarak belli gelirin altında olmak gerekiyor para almak için muhtemelen onura karşılamıyor olucak.sadece 2 saat için haftada bi anne olarak istemiyorum .hele ki gönderebilecek durumdayken gönderememek daha çok dokunuyır.Adam dengesiz kendi bi sürü şey yazdı 2 gün önce ben ona ılımlı dönünce u çizdi vs .o yüzden enerji çalışmasını bi arkadaşımın önerisiyle araştırmak istedim oda büyü değil dediler adamın zaten dönmeye niyeti varsa o çalısmayla olumlu ya çeviriliyormuş ve bu yasalmıs bende bilgi almak istedim ki bunu yapan dr lar öğretmenler var kimseyi yadırgamayın Allah aşkına yaşayan ölüden farkım yok zaten

Süpriz oldu bize kıyamadım aldırmaya da .iyi ki de aldırmamışım dünya bi yana onlar bi yana nekadar zor olsada şartlar annelik bambaşka bişey

Ne diyim adamın ne olduğu başından belliymiş keşke 2 çocuk yapmasaydınız. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…