- 5 Şubat 2020
- 136
- 13
- 48
- 36
- Konu Sahibi Siyahi kiz
-
Hanımefendi ben zaten boşanmayı talep ettim kendisinden anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor dava da açmıyor ben açsam verdiği nafaka kirama yetmez anlatamıyor muyum size ? Derdim koca değil çocuğum rapor almadan düzelmesi .Gelmiş gelmemiş adam umrumda değil ama kendisi çocuğu geçmiş benim derdime düşmüş sürünmem için.Gelse en azından çocuğuna bakar diyorum heba olmaz çocuklarım anlatabiliyor muyumHanfendi çaresizim demişsiniz fikir istemişsiniz, verdiğimiz fikirlerin hepsini eleştirip bu şekilde tepkiler veriyorsunuz.
Boşanın diyoruz geçinemem diyorsunuz,
Çocuga rapor al maaş bağlanır diyoruz yok ilerde çalışamaz diyorsunuz. Otizmli bir birey zaten çalışamaz şuan acilen eğitim almalı diyoruz yok doktor düzelir dedi diyorsunuz. Biz de bir şeyler biliyoruz da konuşuyoruz benim 2 yaşında otizmli öğrencim de vardı 40 yaşında öğrencim de vardı otizmin görmediğim türü kalmamıştır. Hiçbir doktor da düzelir gibi bir cümle kurmaz kendinizi kandırmayın.
Şuan sizin istediğiniz tek şey kocanızla barışmak. Acilen gidin ayaklarına sarılın, aldatsanda eve gelmesende kabulüm yeterki dön diyin hocalarla boşuna uğraşmayın. Yoksa burda sabaha kadar konuşsak sizi memnun edemeyecez.
Evet kazanıyor .borçlar benim kartımdaydı ağzına kadar dolu ben onlarla bogusuyorumÇalışıyormuşsunuz zaten, nafaka da ek olur.
Sırf maddiyat için dönmesini istiyorsunuz. Çok yüksek meblağlar kazanıyor galiba
Siz çalışıyor musunuz,nasıl geçiniyorsunuz şu anMerhabalar 2 tane bebeğim var teki otizmli ve eğitime gidemiyor babaları 4 aydır maddi manevi arayıp sormuyor ,belki döner düzelir diye bekledim ama yok .boşanma davası açıcam ama oda çözüm değil çok komik nafakalar veriliyor.Lütfen hiçbiriniz kınamayın ben döndürmek için büyü olmayan içinde enerji vs bi hocayla görüştüm ama sonuç hüsran .Bana önerebileceğiniz şeyler var mı çaresizlikten yazıyorum lütfen yargılamadan sadece çözüm üretin
Tamam sizin isteğiniz buysa saygı duyuyoruz zaten boşanma yok rapor, kocanız dönsün istiyorsunuz ama gururunuza yedirip çağıramıyorsunuz o yüzden hacı hoca işlerine umut bağlamıssınız. Gerek yok bu kadar uzatmaya çağırın eve yeterki bize bak ne yaparsan yap de olay kapansınHanımefendi ben zaten boşanmayı talep ettim kendisinden anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor dava da açmıyor ben açsam verdiği nafaka kirama yetmez anlatamıyor muyum size ? Derdim koca değil çocuğum rapor almadan düzelmesi .Gelmiş gelmemiş adam umrumda değil ama kendisi çocuğu geçmiş benim derdime düşmüş sürünmem için.Gelse en azından çocuğuna bakar diyorum heba olmaz çocuklarım anlatabiliyor muyum
Başkalarının kararına mani olacak, eylemlerini değiştirmeye yönelik yapılan her şey bana göre büyüdür.Merhabalar 2 tane bebeğim var teki otizmli ve eğitime gidemiyor babaları 4 aydır maddi manevi arayıp sormuyor ,belki döner düzelir diye bekledim ama yok .boşanma davası açıcam ama oda çözüm değil çok komik nafakalar veriliyor.Lütfen hiçbiriniz kınamayın ben döndürmek için büyü olmayan içinde enerji vs bi hocayla görüştüm ama sonuç hüsran .Bana önerebileceğiniz şeyler var mı çaresizlikten yazıyorum lütfen yargılamadan sadece çözüm üretin
Bence o zaman karışmayin bu sürecte para toplayın,siz gel derseniz gelecek mi..Gelsin para versin çocuklarına baksın siz kendinizi toparlayan kadar bu şekil idare edingelicek hiç bir şey bana yetmiyceken azından belli yaşa gelene kadar dönmesi şart
Gayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın uzaktan konuşmak kolay demek kiHanfendi çaresizim demişsiniz fikir istemişsiniz, verdiğimiz fikirlerin hepsini eleştirip bu şekilde tepkiler veriyorsunuz.
Çocuga rapor al maaş bağlanır diyoruz yok ilerde çalışamaz diyorsunuz. Otizmli bir birey zaten çalışamaz şuan acilen eğitim almalı diyoruz yok doktor düzelir dedi diyorsunuz. Biz de bir şeyler biliyoruz da konuşuyoruz benim 2 yaşında otizmli öğrencim de vardı 40 yaşında öğrencim de vardı otizmin görmediğim türü kalmamıştır. Hiçbir doktor da düzelir gibi bir cümle kurmaz kendinizi kandırmayın.
Şuan sizin istediğiniz tek şey kocanızla barışmak. Acilen gidin ayaklarına sarılın, aldatsanda eve gelmesende kabulüm yeterki dön diyin hocalarla boşuna uğraşmayın. Yoksa burda sabaha kadar konuşsak sizi memnun edemeyecez.
Veliler gelip “hocam düzelir di mi bu çocuk” diye sorunca zaten endişeli ve üzgün ebeveynleri iyice karanlığa sürüklememek için “tabi ki çok ufak adımlarla ilerleyecek süreç ama zamanla siz de değişimi farkedeceksiniz. İşbirliği ile üstesinden geleceğiz” falan gibi ortadan ortadan konuşmalarımız ailelerde çocuk kesin düzelecek, normal bir insan olarak yaşamına devam edecek algısı uyandırıyor bazen. Bu da öyle bir şey sanırım.Hanfendi çaresizim demişsiniz fikir istemişsiniz, verdiğimiz fikirlerin hepsini eleştirip bu şekilde tepkiler veriyorsunuz.
Hanfendi hergün sizin gibi onlarca insanla karşılaşıyorum neden uzaktan konuşup sizi üzmek isteyeyim? Karda kışta çocuğunu sırtında taşıyıp okula getiren anneler gördüm o yüzden rapor almamanıza bu kadar tepkiliyim. Bu çocuklar 1 hafta bile derse gelmeyince çok şey fark ediyor ki sizin aylar olmuş bu şekilde bikaç ay daha geçerse her şey için çok geç olabilir. İnşallah dediğiniz gibi düzelir ama rapor almak ayıp bir şey değil dediğiniz gibi iyiyse o rapor her yerden silinir zaten hiç alınmamış gibi olurGayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın uzaktan konuşmak kolay demek ki
Benim yeğenime de çok hafif düzeyde ve eğitimle düzelir dedi doktorlar. Üstelik İst.da bu konuda ün yapmış birkaç doktora götürdüler ama kesinlikle rapor çıkarttırdılar. Hem devlette eğitime gidiyor hem özel bir okula hem de özel öğretmenle çalışıyor 2 yaşından beri. Çok yol katetti ama hâlâ çok yolu var. 4 yıldır üzerine titriyorlar çocuğun. Eğitim setleri vb. ne olursa yapıyorlar. Öyle raporsuz olacak iş değil.Gayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın uzaktan konuşmak kolay demek ki
Gayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın lHanfendi çaresizim demişsiniz fikir istemişsiniz, verdiğimiz fikirlerin hepsini eleştirip bu şekilde tepkiler veriyorsunuz.
Tamam sizin isteğiniz buysa saygı duyuyoruz zaten boşanma yok rapor, kocanız dönsün istiyorsunuz ama gururunuza yedirip çağıramıyorsunuz o yüzden hacı hoca işlerine umut bağlamıssınız. Gerek yok bu kadar uzatmaya çağırın eve yeterki bize bak ne yaparsan yap de olay kapansın
Neden size yalan söyleme gereksinimi duyayım ? Ben eşimle zaten borçluyken evlendim çocuklarım küçükkken işe girdim ödedim borçlarını bi sürü sorun atlattık .Sonra kendisi ek işe girdi durumu düzeldi .zaten genel olarak sorumsuz bi yapısı vardı ama en azından maddi olarak eğitim kira vs karışlıyodu ama hiç bizaman birikimimiz olmadı.herkese koşar yardım eder hala da öyle biri ama evin içini 2 plana atar gezmeyi tozmayı sever .bende aksi biriyim kendi hevesleri uğruna gitti hergün orda burda geziyor .Çocuklarımın rızkı heba oluyor üstelik eğitimi de aksıyor ben boşansam kiralar zaten uçuk 2 çocuk eğitim vs hangisine yetişebilirim ?Ben döndüm ve eski mesajlarınızı okudum. Evlenmişsiniz, eşiniz Şırnak’a göreve gitmiş, 3 yıl sanırım. Dönünce size çok farklı davranmaya başlamış. Çanakkale’ye tatile bir arkadaşıyla gitmeyi düşünmüş, yakın arkadaşınıza çok samimi tavırlarını kıskanmışsınız, hamileyken size yakınlık göstermemesinden yakınmışsınız. Bir hastalık sürecinden geçmişsiniz, eşiniz daha çocuklar olmadan önce işten ayrılmanızı istemiş ve ayrılmışsınız. Üst üste çocuk yapmışsınız ve küçük olan 2021’de doğmuş. Şu an çalıştığınızı söylüyorsunuz. Eşinizin borçlarını ödüyormuşsunuz. Eşiniz Şırnak’ta 3 yıl Doğu görevi yaptığına göre ya asker ya polis ya öğretmen ya doktor ve doğal olarak memur. Borçlarını nasıl size yıktı? Çok merak ediyorum. Siz doğru söylemiyorsunuz. Gerçekleri anlatın, yardımcı olalım.
Konudan bağımsız olarak bir şey söylemek istiyorum,tarihte bu büyü enerji işleri her zaman varmış farklı farklı isimlerde hatta şu an Avrupa daha çok yapıyormuş bizde adı ağzına alındımi cahil bağnaz sözlerine maruz kalındığı için hiç konusulamiyormuş bu konuda tarih bilimini arastiran birinin yazısında okumuştumİlginç birisiniz. Okumamış cahil biri değilim diyorsunuz ama sizi terk edip gitmiş kocanızı döndürme niyetiyle hocalara gidiyorsunuz. Param yok ki çocuğu eğitime göndereyim diyorsunuz ama paranızı enerji menerji saçmalıklarıyla sizi kandıran hocalara saçıyorsunuz.
Eğer asker veya polis ise çocuğa rapor alırsa özel eğitimi bu kurumlar da karşılıyor. Aslında bir fırsat var elinde ama bunu kullanamayacak kadar kör etmiş kendisini varsa yoksa kocasıBen döndüm ve eski mesajlarınızı okudum. Evlenmişsiniz, eşiniz Şırnak’a göreve gitmiş, 3 yıl sanırım. Dönünce size çok farklı davranmaya başlamış. Çanakkale’ye tatile bir arkadaşıyla gitmeyi düşünmüş, yakın arkadaşınıza çok samimi tavırlarını kıskanmışsınız, hamileyken size yakınlık göstermemesinden yakınmışsınız. Bir hastalık sürecinden geçmişsiniz, eşiniz daha çocuklar olmadan önce işten ayrılmanızı istemiş ve ayrılmışsınız. Üst üste çocuk yapmışsınız ve küçük olan 2021’de doğmuş. Şu an çalıştığınızı söylüyorsunuz. Eşinizin borçlarını ödüyormuşsunuz. Eşiniz Şırnak’ta 3 yıl Doğu görevi yaptığına göre ya asker ya polis ya öğretmen ya doktor ve doğal olarak memur. Borçlarını nasıl size yıktı? Çok merak ediyorum. Siz doğru söylemiyorsunuz. Gerçekleri anlatın, yardımcı olalım.
Enerji menerji diye bir şey yok, bahsettiğin şey tam anlamıyla büyü ve bunun vebali çok büyük.Kaldı ki bu karaktersiz herifi büyü ie bağlamak çözüm yolu mu sence?Ah be güzelim,kınamak için yazmıyorum ama herifin kumaşı belli.Bu halde niye iki çocuk?Günaha girmek istemiyorum nebiliyim daha çok enerji çalışması vs fayda görülmüş bişey
Günaha girmek istemiyorum nebiliyim daha çok enerji çalışması vs fayda görülmüş bişey
Ben bunun için hergün ağlıyorum zaten eğitmenleriyle sürekli irtibattayım evde ne yapılabilir diye .gittiğim bi kaç dr da rapor çıkarmayın dedi.Umut ya haftada en fazla 2 ders daha fazla alıcak o raporla maddi olarak belli gelirin altında olmak gerekiyor para almak için muhtemelen onura karşılamıyor olucak.sadece 2 saat için haftada bi anne olarak istemiyorum .hele ki gönderebilecek durumdayken gönderememek daha çok dokunuyır.Adam dengesiz kendi bi sürü şey yazdı 2 gün önce ben ona ılımlı dönünce u çizdi vs .o yüzden enerji çalışmasını bi arkadaşımın önerisiyle araştırmak istedim oda büyü değil dediler adamın zaten dönmeye niyeti varsa o çalısmayla olumlu ya çeviriliyormuş ve bu yasalmıs bende bilgi almak istedim ki bunu yapan dr lar öğretmenler var kimseyi yadırgamayın Allah aşkına yaşayan ölüden farkım yok zatenHanfendi hergün sizin gibi onlarca insanla karşılaşıyorum neden uzaktan konuşup sizi üzmek isteyeyim? Karda kışta çocuğunu sırtında taşıyıp okula getiren anneler gördüm o yüzden rapor almamanıza bu kadar tepkiliyim. Bu çocuklar 1 hafta bile derse gelmeyince çok şey fark ediyor ki sizin aylar olmuş bu şekilde bikaç ay daha geçerse her şey için çok geç olabilir. İnşallah dediğiniz gibi düzelir ama rapor almak ayıp bir şey değil dediğiniz gibi iyiyse o rapor her yerden silinir zaten hiç alınmamış gibi olur
Enerji menerji diye bir şey yok, bahsettiğin şey tam anlamıyla büyü ve bunun vebali çok büyük.Kaldı ki bu karaktersiz herifi büyü ie bağlamak çözüm yolu mu sence?Ah be güzelim,kınamak için yazmıyorum ama herifin kumaşı belli.Bu halde niye iki çocuk
Ne diyim adamın ne olduğu başından belliymiş keşke 2 çocuk yapmasaydınız. Allah yardımcınız olsuneşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?