- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.208
- 158
- Konu Sahibi Siyahi kiz
-
Avrupa’da yapanlar söylüyordur, çekinmiyordur da o yüzden fazla gibi görünüyordur ya da Avrupa’daki Türkler istatistik rakamlarını yükseltiyordurKonudan bağımsız olarak bir şey söylemek istiyorum,tarihte bu büyü enerji işleri her zaman varmış farklı farklı isimlerde hatta şu an Avrupa daha çok yapıyormuş bizde adı ağzına alındımi cahil bağnaz sözlerine maruz kalındığı için hiç konusulamiyormuş bu konuda tarih bilimini arastiran birinin yazısında okumuştum
Devletin verdiği eğitim haftada iki ders değil hanımefendi. 2 gün. Ayrıca o eğitimin maddi durumla ilgisi yok, her çocuğa veriliyor. Hangi doktor rapor çıkarmayın dedi? Bunu söyleyebilecek bir doktor olduğunu sanmıyorum ben. Emin misiniz doktora götürdüğünüzden?Ben bunun için hergün ağlıyorum zaten eğitmenleriyle sürekli irtibattayım evde ne yapılabilir diye .gittiğim bi kaç dr da rapor çıkarmayın dedi.Umut ya haftada en fazla 2 ders daha fazla alıcak o raporla maddi olarak belli gelirin altında olmak gerekiyor para almak için muhtemelen onura karşılamıyor olucak.sadece 2 saat için haftada bi anne olarak istemiyorum .hele ki gönderebilecek durumdayken gönderememek daha çok dokunuyır.Adam dengesiz kendi bi sürü şey yazdı 2 gün önce ben ona ılımlı dönünce u çizdi vs .o yüzden enerji çalışmasını bi arkadaşımın önerisiyle araştırmak istedim oda büyü değil dediler adamın zaten dönmeye niyeti varsa o çalısmayla olumlu ya çeviriliyormuş ve bu yasalmıs bende bilgi almak istedim ki bunu yapan dr lar öğretmenler var kimseyi yadırgamayın Allah aşkına yaşayan ölüden farkım yok zaten
Aynen öyle saçmalıktan ibaret böyle şeyler. 2-3 ay önce inanmamama rağmen arkadaş zoruyla falcıya gittim adam bütün hayatımı söyledi hatta o zaman hamile değildim ama çocuğum olursa koymak istediğim ismi bile söyledi. Bu arada telefondan baktırmıstık bi şekilde verilere-mesajlara ulaştıklarını düşünüyorum aksi halde bilmesi imkansızdı. Bana şubat ayında atanacağımı söylemişti o kadar çok şey bildi ki ben de inandım şubatta atanacağıma. Şuan eşimin doğu görevindeyiz geçen ay izne gidecektik nasılsa şubatta atancam diye tüm eşyalarımı paketleyip memlekete götürdümAvrupa’da yapanlar söylüyordur, çekinmiyordur da o yüzden fazla gibi görünüyordur ya da Avrupa’daki Türkler istatistik rakamlarını yükseltiyordurBizim ülkemizde en yapmaz dediğin kişi bile yaptırıyor böyle şeyler. Kimi şaman ayini diyor kimi enerji kimi İslamiyet’le bağlantısını kuruyor. İnsanlar inanıyor ya bu tür saçmalıklara. Hele enerji diye kandıranlar bir de bilimle açıklıyorlar güya bu durumu. Kuantum fiziğinin bulgularını da kendi karanlık kandırmacalarına alet ettiler. Oh, mis! Sekülerin parasını enerjiciler, dindarın parasını hocalar cukkalıyor işte.
Mobil fal siteleri gerçekten de mesajları okuyor. Ben ücretli baktırmadım ama herkesin fotoğrafla kahve falı baktırdığı bir site var,oradan anladım. Faldan önceki gece uyku felci geçirmiştim. Arkadaşıma da durumu anlattım. Sonra kahve içip fotoğrafını attım. Ne hikmetse falda üstüne karabasanlar çıkmış,daralmışsın tarzında şeyler yazıyordu.Aynen öyle saçmalıktan ibaret böyle şeyler. 2-3 ay önce inanmamama rağmen arkadaş zoruyla falcıya gittim adam bütün hayatımı söyledi hatta o zaman hamile değildim ama çocuğum olursa koymak istediğim ismi bile söyledi. Bu arada telefondan baktırmıstık bi şekilde verilere-mesajlara ulaştıklarını düşünüyorum aksi halde bilmesi imkansızdı. Bana şubat ayında atanacağımı söylemişti o kadar çok şey bildi ki ben de inandım şubatta atanacağıma. Şuan eşimin doğu görevindeyiz geçen ay izne gidecektik nasılsa şubatta atancam diye tüm eşyalarımı paketleyip memlekete götürdümsonra döndüm ki ne atama var ne başka bir şey en erken Eylülde olacağını söyledi bakan şimdi 3-4 kıyafetim falan var burda yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum yenilerini sipariş ettim gelmesini bekliyorum o yüzden faldır büyüdür bu işler çok komik geliyor bana çok acı bir şekilde tecrübe ettim
Benim mobil fal değildi fotoğraf doğum tarihi ve anne adı istemişti sonra adam arayıp anlatmıştı falımı ama bir şekilde verilerime ulaştıklarına eminim. Dünyanın da parasını vermiştim her türlü zarar yaniMobil fal siteleri gerçekten de mesajları okuyor. Ben ücretli baktırmadım ama herkesin fotoğrafla kahve falı baktırdığı bir site var,oradan anladım. Faldan önceki gece uyku felci geçirmiştim. Arkadaşıma da durumu anlattım. Sonra kahve içip fotoğrafını attım. Ne hikmetse falda üstüne karabasanlar çıkmış,daralmışsın tarzında şeyler yazıyordu.İşte o an mesajlara eriştiklerini anladım ve uygulamayı sildim. Senelerdir de kullanmıyorum.
Kusura bakmayın ama cahilsiniz. Eğitimin en faydalı olduğu dönem altın çağ diye tabir edilen 5 yaşa kadar ( kimi yerde 7 yaşa kadar deniyor) olan dönemdir. Siz 4 aydır çocuğunuzun eğitim olmasına engel olmuşsunuz. Kocanız 5 yıl daha kuruş para vermezse yine bekleyecek misiniz? Beklediğiniz her gün çocuğunuzun geleceğinden çalıyorsunuz. Bu şekilde giderse zaten meslek sahibi olma şansı iyice azalmış olacak.Egomla ne alakası var ya çocuk ileri de bi çok mesleği yapamıyor neyin ne olduğunu sizden daha çok biliyorumdur okumamış cahil biri değilim sadece çaresizim . Yaşı küçük maddi olarak destek sağlarsa düzelebilecek yaşta
Birden çok dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi ben çalışırken tv ye maruz çok kamıs daha çok tv öatuziyeti düzelir diyorlar doğuştan değil
Doktorların eğitimle düzelir dediği hafif düzeyde otizm (uyaran eksikliği) kaç sene eğitim istiyor biliyor musunuz? Mesela benim oğlumun 3.5 senesi bitti. Dün doktor kontrolümüzde eğitime devam etmesini uygun gördüler ki benim çocuğumu kresteki öğretmeni bile anlamadı. Ne kadar normalleştiğini anlamanız için yazıyorum bunu.Gayette gittiğimiz her dr çok hafif düzeyde eğitimle düzelir dedi .uyduracak Halim yok gitmediğim dr kalmadı bu çocuk için .Gece gündüz kitap okudum ilgilendim .Rabbim kimseyi sınamasın uzaktan konuşmak kolay demek ki
Anlamıyo musunuz acaba ? Benim ondan alacağım nafaka kirama bile yetmez ve benim 1 tane çocuğum yok sürekli mama bez kıyafet eleştirik su kira va bi sürü masrafım oluyor kaldı ki kartlarım da ağzına kadar dolu.keyfimden adam dönsün istemiyorum zaten anlaşmalı boşanmayı da sundum kabul etmedi.keyfinde adam çaresizlikten yazıyorum bende bilirim boşayayım3 kuruş alayım çocuğumu da yazdırayım eğitime yok yok anladınız mı benim geçinmem imkansızKusura bakmayın ama cahilsiniz. Eğitimin en faydalı olduğu dönem altın çağ diye tabir edilen 5 yaşa kadar ( kimi yerde 7 yaşa kadar deniyor) olan dönemdir. Siz 4 aydır çocuğunuzun eğitim olmasına engel olmuşsunuz. Kocanız 5 yıl daha kuruş para vermezse yine bekleyecek misiniz? Beklediğiniz her gün çocuğunuzun geleceğinden çalıyorsunuz. Bu şekilde giderse zaten meslek sahibi olma şansı iyice azalmış olacak.
Adamakıllı tek yorum teşekkürlerEv de sesli olarak bol bol bakara suresini dinleyin internetten…
Benim eşim zaten baştan beri gönderme taraftarı değildi hala kendi kendine düzelir kreşe ver diyor.Ben ilgisiz bi anne değilim benim zorumla zaten teşhis aldı ki hala da senin kuruntun deyip önemsemiyor .tek başıma savaşıyorum sadece şu zamanda en azından bi kaç sene desteğine ihtiyacım varDoktorların eğitimle düzelir dediği hafif düzeyde otizm (uyaran eksikliği) kaç sene eğitim istiyor biliyor musunuz? Mesela benim oğlumun 3.5 senesi bitti. Dün doktor kontrolümüzde eğitime devam etmesini uygun gördüler ki benim çocuğumu kresteki öğretmeni bile anlamadı. Ne kadar normalleştiğini anlamanız için yazıyorum bunu.
Sizi gerçek anlamda anlayabilecek kişilerden birisiyimdir çünkü benim çocuğumda sizinkiyle aynı durumda. Kızma sebebimde bu zaten...sizin bekleme lüksünüz yok, bizim çocuklarımız için her dk altın değerinde. Bosanirsiniz bosanmazsiniz zamanla belli olur ama şu durumda çocuğunuzun eğitimi aksamasin diye raporu çıkartın.Anlamıyo musunuz acaba ? Benim ondan alacağım nafaka kirama bile yetmez ve benim 1 tane çocuğum yok sürekli mama bez kıyafet eleştirik su kira va bi sürü masrafım oluyor kaldı ki kartlarım da ağzına kadar dolu.keyfimden adam dönsün istemiyorum zaten anlaşmalı boşanmayı da sundum kabul etmedi.keyfinde adam çaresizlikten yazıyorum bende bilirim boşayayım3 kuruş alayım çocuğumu da yazdırayım eğitime yok yok anladınız mı benim geçinmem imkansız
Anlamıyo musunuz acaba ? Benim ondan alacağım nafaka kirama bile yetmez ve benim 1 tane çocuğum yok sürekli mama bez kıyafet eleştirik su kira va bi sürü masrafım oluyor kaldı ki kartlarım da ağzına kadar dolu.keyfimden adam dönsün istemiyorum zaten anlaşmalı boşanmayı da sundum kabul etmedi.keyfinde adam çaresizlikten yazıyorum bende bilirim boşayayım3 kuruş alayım çocuğumu da yazdırayım eğitime yok yok anladınız mı benim geçinmem imkansız
Otizmli yardıma muhtaç bir çocuk onu döndüremediyse enerji büyü falan hiç döndürmez.Günaha girmek istemiyorum nebiliyim daha çok enerji çalışması vs fayda görülmüş bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?