Boşanma

Avrupa’da yapanlar söylüyordur, çekinmiyordur da o yüzden fazla gibi görünüyordur ya da Avrupa’daki Türkler istatistik rakamlarını yükseltiyordur Bizim ülkemizde en yapmaz dediğin kişi bile yaptırıyor böyle şeyler. Kimi şaman ayini diyor kimi enerji kimi İslamiyet’le bağlantısını kuruyor. İnsanlar inanıyor ya bu tür saçmalıklara. Hele enerji diye kandıranlar bir de bilimle açıklıyorlar güya bu durumu. Kuantum fiziğinin bulgularını da kendi karanlık kandırmacalarına alet ettiler. Oh, mis! Sekülerin parasını enerjiciler, dindarın parasını hocalar cukkalıyor işte.

Hukuku gereksiz görüp büyücülerden medet beklemek Bir de gidip o şarlatanlara çocukların rızkını kaptırmayın. Çocuğum özel eğitime gidemiyor diyorsunuz bir yandan da enerji uzmanı arıyorsunuz sanki çok kaptıracak paranız var. Enerji değil, mantık gerek. Bir avukatla görüşün. Eşinizin özel eğitimli çocuğunuzu ihmal ettiğini söyleyin. Maddi,manevi tazminat ve nafaka alın. Evet belki çok olmayacak ama yine de hiç yoktan iyidir.

Devletin verdiği eğitim haftada iki ders değil hanımefendi. 2 gün. Ayrıca o eğitimin maddi durumla ilgisi yok, her çocuğa veriliyor. Hangi doktor rapor çıkarmayın dedi? Bunu söyleyebilecek bir doktor olduğunu sanmıyorum ben. Emin misiniz doktora götürdüğünüzden?

Aynen öyle saçmalıktan ibaret böyle şeyler. 2-3 ay önce inanmamama rağmen arkadaş zoruyla falcıya gittim adam bütün hayatımı söyledi hatta o zaman hamile değildim ama çocuğum olursa koymak istediğim ismi bile söyledi. Bu arada telefondan baktırmıstık bi şekilde verilere-mesajlara ulaştıklarını düşünüyorum aksi halde bilmesi imkansızdı. Bana şubat ayında atanacağımı söylemişti o kadar çok şey bildi ki ben de inandım şubatta atanacağıma. Şuan eşimin doğu görevindeyiz geçen ay izne gidecektik nasılsa şubatta atancam diye tüm eşyalarımı paketleyip memlekete götürdüm sonra döndüm ki ne atama var ne başka bir şey en erken Eylülde olacağını söyledi bakan şimdi 3-4 kıyafetim falan var burda yıkayıp yıkayıp onları giyiyorum yenilerini sipariş ettim gelmesini bekliyorum o yüzden faldır büyüdür bu işler çok komik geliyor bana çok acı bir şekilde tecrübe ettim

Mobil fal siteleri gerçekten de mesajları okuyor. Ben ücretli baktırmadım ama herkesin fotoğrafla kahve falı baktırdığı bir site var,oradan anladım. Faldan önceki gece uyku felci geçirmiştim. Arkadaşıma da durumu anlattım. Sonra kahve içip fotoğrafını attım. Ne hikmetse falda üstüne karabasanlar çıkmış,daralmışsın tarzında şeyler yazıyordu. İşte o an mesajlara eriştiklerini anladım ve uygulamayı sildim. Senelerdir de kullanmıyorum.

İşin zor mantikli düşünmeniz lazim sihirli degnek diye birsey yok 4ay gecmis anlamaniz lazim gelmez.
aile buyuklerini devreye sokun madem ama anneniz varmi cocuklara bakacak biri siz ise giriceksiniz evet nafaka cok az baglaniyor
ayaklarinizin üstünde durmaktan baska careniz yok

Benim mobil fal değildi fotoğraf doğum tarihi ve anne adı istemişti sonra adam arayıp anlatmıştı falımı ama bir şekilde verilerime ulaştıklarına eminim. Dünyanın da parasını vermiştim her türlü zarar yani

Kusura bakmayın ama cahilsiniz. Eğitimin en faydalı olduğu dönem altın çağ diye tabir edilen 5 yaşa kadar ( kimi yerde 7 yaşa kadar deniyor) olan dönemdir. Siz 4 aydır çocuğunuzun eğitim olmasına engel olmuşsunuz. Kocanız 5 yıl daha kuruş para vermezse yine bekleyecek misiniz? Beklediğiniz her gün çocuğunuzun geleceğinden çalıyorsunuz. Bu şekilde giderse zaten meslek sahibi olma şansı iyice azalmış olacak.

Birden çok dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi ben çalışırken tv ye maruz çok kamıs daha çok tv öatuziyeti düzelir diyorlar doğuştan değil
Doktorların eğitimle düzelir dediği hafif düzeyde otizm (uyaran eksikliği) kaç sene eğitim istiyor biliyor musunuz? Mesela benim oğlumun 3.5 senesi bitti. Dün doktor kontrolümüzde eğitime devam etmesini uygun gördüler ki benim çocuğumu kresteki öğretmeni bile anlamadı. Ne kadar normalleştiğini anlamanız için yazıyorum bunu.

Anlamıyo musunuz acaba ? Benim ondan alacağım nafaka kirama bile yetmez ve benim 1 tane çocuğum yok sürekli mama bez kıyafet eleştirik su kira va bi sürü masrafım oluyor kaldı ki kartlarım da ağzına kadar dolu.keyfimden adam dönsün istemiyorum zaten anlaşmalı boşanmayı da sundum kabul etmedi.keyfinde adam çaresizlikten yazıyorum bende bilirim boşayayım3 kuruş alayım çocuğumu da yazdırayım eğitime yok yok anladınız mı benim geçinmem imkansız

Benim eşim zaten baştan beri gönderme taraftarı değildi hala kendi kendine düzelir kreşe ver diyor.Ben ilgisiz bi anne değilim benim zorumla zaten teşhis aldı ki hala da senin kuruntun deyip önemsemiyor .tek başıma savaşıyorum sadece şu zamanda en azından bi kaç sene desteğine ihtiyacım var

Sizi gerçek anlamda anlayabilecek kişilerden birisiyimdir çünkü benim çocuğumda sizinkiyle aynı durumda. Kızma sebebimde bu zaten...sizin bekleme lüksünüz yok, bizim çocuklarımız için her dk altın değerinde. Bosanirsiniz bosanmazsiniz zamanla belli olur ama şu durumda çocuğunuzun eğitimi aksamasin diye raporu çıkartın.

Çok acı ileriki yaşantısında önüne cıkma durumu ve şartlar uygunken ben bunu yediremiyorum ailemden destek alıcam döneceği yok zaten bu hayat 2 çocukla ona zor ….Allah yardımcım olsun ne diyim

Ben sizi anladım ama siz şu an içinde bulunduğunuz duruma dışarıdan bakamıyorsunuz, forumda otizmle ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlar zaten yazmışlar, öncelikle o raporu alın, en azından devletin verdiği iki günlük eğitimden faydalansın çocuk. Siz gelecekteki mesleğinden endişe edip rapor almıyorsunuz ama bu şekilde zaten o mesleklere erişimi imkansız olacak. Siz şu an borç öderken en azından devletin verdiği imkanı kaçırmasın çocuğunuz, eliniz rahatlayınca daha ekstra neler yapılması gerekiyorsa yaparsınız zaten ama bu işte zaman önemli, artık harekete geçmeniz lazım. Eşim geri dönsün düzen devam etsin en azından çocuklar meydana çıkar diye düşünüyorsunuz ama eşinizin böyle düşünmediği belli. İki minik yavrusunun ne yaptığını ne yediğini, nerede nasıl yaşadığını düşünmeyen p.... ten zaten insan olmaz, ondan insaf beklemeyi bırakın artık.

Çocuğun raporunu alın, davanızı açın, ona göre de nafakınızı talep edin. Şartlarını zorlayın, onu harekete geçmeye mecbur bırakın, üstlendiğiniz borçlar konusunda da baskı yapın. Anladım çok yıpranmışsınız, yorulmuşsunuz ama şimdi pes edecek zaman değil. Biraz ailenizden destek alarak, nafaka, devlet yardımı vs... ile bir şekilde hayatınızı kuracaksınız, siz o yola çıkın Allah kolaylığını veriyor. Benim annem hiç bir geliri ve sosyal güvencesi, nafakası vs olmadan biri hasta dört çocukla boşanmış bir kadındır. Başarmak imkansız değil yani biraz toparlanmanız lazım. Bu adamdan bir halt olmaz, sorumlulukta taşımaz, boşa vakit kaybetmeyin

Allah yardımcın olsun canım
Allah o adamida bildiği gibi yapsın çocuklarının hakkını yanına birakmasın
Bol bol dua et evde ayet aç yüksek sesle
Annen bakabiliyorsa çocuklara baksın sende dimdik ayakta dur çocukların için en azından duşun çocugun birkaç yıl sonra inşallah iyilesecek ve yükün hafifleyecek
Bı bakmışsın dünya iyisi bı adam çıkmış karşına çocuklarıni çocukları gören herşeyi unutursun inşallah
O adamida Allah'a havale et mutlu olamaz insallah alabildigin kadar al nafaka yoluna bak altının varsa onuda al
Allah sabredenlerle beraberdir

Ve lütfen enerji büyü fal diye kandirmasinlar seni bunlar çok büyük günah Allah'a güven bu bı imtihan geçmeye caliş belki çok güzel kapılar açılır sana ha?belki harika biri çıkar karşına iyiki dersin

Barışma büyüsü iyi not al çok tesirlidir

7 ayrı köpeğin işediği 7 ayrı yerden alınma toprağı ‘kocam dönsün’ diye diye yiyeceksin

Kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…