Birikim yapıp seni öyle boşayacakmış. Aşk acısı geçer, hafifleyeceksin. Sevgi yok ilgi yok, üstüne yaşadığın değersizliği mi kendine reva görüyorsun. Boşan, kuaföre git, güzel bir alışveriş yap, yapabiliyorsan tatil yap. Ohhh miss.Maaşımla birikim istiyordu ama hiç yapmadım. Kavgalar bu yüzdendi..
Bunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.Birikim yapıp seni öyle boşayacakmış. Aşk acısı geçer, hafifleyeceksin. Sevgi yok ilgi yok, üstüne yaşadığın değersizliği mi kendine reva görüyorsun. Boşan, kuaföre git, güzel bir alışveriş yap, yapabiliyorsan tatil yap. Ohhh miss.
Maddi durumu iyi olan birisinin sırf birikim yapmıyorsunuz diye size boşanma davası açması ilginç. Eşiniz normal biri mi? Şayet normal biri ise bu sebepten dolayı boşanmaz. Sizin evliliğiniz de başka sorunlar mı var? Sanki birinizle bir türlü samimi olamamış gibisiniz.Bunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.
Kendince adamı aklama çabasına girmişsin. Ne derece manüple edildiysen artık. Silkelen kendine gel.Bunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.
E madem öyleydi bu aşamay gelmeden bi de adamın suyuna gideydiniz maddi konuda isteklerine olumlu yaklaşıp halini tavrını bi göreydiniz de sonra boşanmak geçseydinizŞimdi adam gözümde kıymete bindi iyi miSürekli kendimi suçluyorum
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Eşim hep beni suçluyor kötü yanlarımı gösteriyor ben de hep onun iyi yanlarını düşünüyorum. Gerçekten manipule edildik ben terapiye başladımBunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.
yuvaniz icin savasin. ayrilmayin.Biliyorum hepiniz dediniz evlenme dediniz dinlemedim
Şimdi boşanma arifesindeyiz ve canım çok yanıyor. Sürekli kendimi suçluyorum, bir yandan iç sesim beni suçlarken diğer yandan saçmalama neler yaşadın diyor. Aldatma yok şiddet yok evet ama biz hiç anlaşamıyorduk. İlgi sevgi yoktu ve olmamasında beni suçluyordu. Çok canımın yanması normal mi. Onu bir başkasıyla düşünmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum. Çok canım yanıyor sürekli kendimi suçluyorum çok acı çekiyorum bu duygu normal mi?
Senin banlanacağın günü iple çekiyorum.yuvaniz icin savasin. ayrilmayin.
O başkasıyla mutlu olacak dediniz ya canım yandı…canım benim anladığım görünürde zaten bir yuva yok. yıkılacak bir şey yok yani. ilgisiz sevgisiz yuva mı olur. sen ve o başkalarıyla mutlu olacaksınız belli ki en hayırlısı bu gibi duruyor.
Gerçekten başardılar kendimizi suçlu hissettirmeyi başardılarBoşanıp aşık olduğu eşini unutan va
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Eşim hep beni suçluyor kötü yanlarımı gösteriyor ben de hep onun iyi yanlarını düşünüyorum. Gerçekten manipule edildik ben terapiye başladım
Evet birbirimize yeteri kadar bağlanamadık sürekli tartışma. Ama şu an neden bu kadar çok canım yanıyorMaddi durumu iyi olan birisinin sırf birikim yapmıyorsunuz diye size boşanma davası açması ilginç. Eşiniz normal biri mi? Şayet normal biri ise bu sebepten dolayı boşanmaz. Sizin evliliğiniz de başka sorunlar mı var? Sanki birinizle bir türlü samimi olamamış gibisiniz.
Ondan iyisi napsın onu yanlış anlamayın ama. Mesai saatleri ev işini görmesine engel olmayacak birini bulmuş, hem çok kazanırsa sesi çok çıkar diye hesap etmiş. Adamlar neleri hesaplıyor, poposunun rahatı için dünyayı yakarlar, siz hala kendinizi suçlayın.Bunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.
İnsan hislerinin olduğu kişi tarafından anlaşılmayınca acı çeker. Bu normal bir süreç.Evet birbirimize yeteri kadar bağlanamadık sürekli tartışma. Ama şu an neden bu kadar çok canım yanıyor
Hiç canınız yanmasın. Maddi sebeplerle kadın boşayan birinin normal bir insanla mutlu olacağını hiç düşünemiyorum. Ya saf yada çalışmayan her dediğine evet diyen biriyle devam edebilir. Öyle bir kadını da kendi istemez çünkü maddiyat odaklı bir adam. U yüzden bu adam kiminle evlenirse bir süre sonra tekrar boşanır.O başkasıyla mutlu olacak dediniz ya canım yandı…
Ondan iyisi napsın onu yanlış anlamayın ama. Mesai saatleri ev işini görmesine engel olmayacak birini bulmuş, hem çok kazanırsa sesi çok çıkar diye hesap etmiş. Adamlar neleri hesaplıyor, poposunun rahatı için dünyayı yakarlar, siz hala kendinizi suçlayın.
İnsan hislerinin olduğu kişi tarafından anlaşılmayınca acı çeker. Bu normal bir süreç.
Konularınızı tamamını okudum. Bu adamdan ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi olacak sizin için.
Eşiniz sürekli bir kıyas halinde olduğu için şuan boşanmasanız bile eninde sonunda başka bir bahane bulup boşanacak. Çünkü sizi anlamak gibi bir derdi hiç.
Şimdi boşanmak elinde çocukla yıllar sonra boşanmaktan çok daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?