Boşanma

Keske dediğin gibi basit alabilsek... yaşanmışlıklar çocuk da varsa o kadar insan umutsuz hissediyor ki hele bir de seviyorsa...Ben aşırı duygusallık baba sevgisi görmedim... sevgiye muhtaç büyümüş birisi için hele çok zor... bazı insanlar çok şanslı...hem babadan hem.kocadan çok seviliyor.... dediğiniz gibi bosvermeyi herseyden çok ama çok isterdim

Maaşımla birikim istiyordu ama hiç yapmadım. Kavgalar bu yüzdendi..
Birikim yapıp seni öyle boşayacakmış. Aşk acısı geçer, hafifleyeceksin. Sevgi yok ilgi yok, üstüne yaşadığın değersizliği mi kendine reva görüyorsun. Boşan, kuaföre git, güzel bir alışveriş yap, yapabiliyorsan tatil yap. Ohhh miss.

Bunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.

canım benim anladığım görünürde zaten bir yuva yok. yıkılacak bir şey yok yani. ilgisiz sevgisiz yuva mı olur. sen ve o başkalarıyla mutlu olacaksınız belli ki en hayırlısı bu gibi duruyor.

Bunu ben de düşündüm ama bunun için neden bir memurla evlensin ki kendisinin durumu benden çok çok daha iyi. Şu an adamın hep iyi yönünü düşünüyorum şaka gibiyim.
Maddi durumu iyi olan birisinin sırf birikim yapmıyorsunuz diye size boşanma davası açması ilginç. Eşiniz normal biri mi? Şayet normal biri ise bu sebepten dolayı boşanmaz. Sizin evliliğiniz de başka sorunlar mı var? Sanki birinizle bir türlü samimi olamamış gibisiniz.

Boşanıp aşık olduğu eşini unutan va
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Eşim hep beni suçluyor kötü yanlarımı gösteriyor ben de hep onun iyi yanlarını düşünüyorum. Gerçekten manipule edildik ben terapiye başladım

yuvaniz icin savasin. ayrilmayin.

Gerçekten başardılar kendimizi suçlu hissettirmeyi başardılar

Evet birbirimize yeteri kadar bağlanamadık sürekli tartışma. Ama şu an neden bu kadar çok canım yanıyor

Ondan iyisi napsın onu yanlış anlamayın ama. Mesai saatleri ev işini görmesine engel olmayacak birini bulmuş, hem çok kazanırsa sesi çok çıkar diye hesap etmiş. Adamlar neleri hesaplıyor, poposunun rahatı için dünyayı yakarlar, siz hala kendinizi suçlayın.

Evet birbirimize yeteri kadar bağlanamadık sürekli tartışma. Ama şu an neden bu kadar çok canım yanıyor
İnsan hislerinin olduğu kişi tarafından anlaşılmayınca acı çeker. Bu normal bir süreç.

Konularınızı tamamını okudum. Bu adamdan ne kadar erken ayrılırsanız o kadar iyi olacak sizin için.
Eşiniz sürekli bir kıyas halinde olduğu için şuan boşanmasanız bile eninde sonunda başka bir bahane bulup boşanacak. Çünkü sizi anlamak gibi bir derdi hiç.
Şimdi boşanmak elinde çocukla yıllar sonra boşanmaktan çok daha iyi.

O başkasıyla mutlu olacak dediniz ya canım yandı…
Hiç canınız yanmasın. Maddi sebeplerle kadın boşayan birinin normal bir insanla mutlu olacağını hiç düşünemiyorum. Ya saf yada çalışmayan her dediğine evet diyen biriyle devam edebilir. Öyle bir kadını da kendi istemez çünkü maddiyat odaklı bir adam. U yüzden bu adam kiminle evlenirse bir süre sonra tekrar boşanır.

Şu sıralar hiç mantıklı değilim hiç kafam çalışmıyor bu mesajınız biraz olsun beni kendime getirdi

Çocuk olmadığına şükrediyorum zaten.. Evet evet sürekli bir kıyas içinde, sürekli beni kendisiyle kıyaslıyor ve bana kıskanç diyor.

Hiçbir zaman güzel bir ilişkiniz olmadı, evlenme diyenlerin başında gelirim herhalde.
Şimdi ne iyi yani görüyorsun?
Bu kafayla sırf evlenmek için evlendin zaten. Bundan sonrası için olmayacak şeyin peşine gitme bari, iyi yön falan diyerek.

Boşanma fikri de senden çıkmamış gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…