Q QWERTY2641 Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2012 163 74 298 Ankara 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #61 Aykadarguzel .!.: Üzülme geçecek … Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum geçer mi... Hayatımızı mahvediyor gidiyorlar....elde ederken sevgiye boğup sonra onu elimizden alıyorlar
Aykadarguzel .!.: Üzülme geçecek … Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum geçer mi... Hayatımızı mahvediyor gidiyorlar....elde ederken sevgiye boğup sonra onu elimizden alıyorlar
Aykadarguzel Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2022 1.520 1.990 83 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi jasemin34 #62 QWERTY2641 .!.: Bilmiyorum geçer mi... Hayatımızı mahvediyor gidiyorlar....elde ederken sevgiye boğup sonra onu elimizden alıyorlar Genişletmek için tıkla... Öyle gibi görünüyor ama büyük resmi görmek lazım. Zaman geçmesi lazım bunun için
QWERTY2641 .!.: Bilmiyorum geçer mi... Hayatımızı mahvediyor gidiyorlar....elde ederken sevgiye boğup sonra onu elimizden alıyorlar Genişletmek için tıkla... Öyle gibi görünüyor ama büyük resmi görmek lazım. Zaman geçmesi lazım bunun için