Merhaba.. ben esimle kactgmz gun evlendik .iki hafta ayni evi paylastik bu surecte aldatldim darp oldu gelinlik dugun ve alyansm dahi olmadi hic suan esim dedgm ksyle 1 yildr ayriyiz.bosanma davamz var darp raporlarm var ve esim evlnmeden once kndsine ait olan evi annesine devretmis ardindan dugun icin kredi cekmistik yer bulamayinca parayi harcamamak adina araba alalim yer buldugumuzda satarz demisti aldgi arabayi annesinin uzerine yapmis .. kayinvalidem beni istemedgi icin dugun yapilmicak imalarinda bulunuyordu ki oylede oldu esime dugun ne zamn olucakki dedgimde dgun olmucak dedi ve yapmadi bir sure nafaka aldim200 tl 5 ay calistgim icin oda kesildi mahkemem oldu 850 tl calsyrdum.. ama 2.000 maas alyrm diye gosterildi esim polis polis arkadasi arastrmamiza bakip incelme yapmis ..bende mahkemede yatrilan sigorta ve maas incelnmesini istedim bodromuda verdim..suan nafaka alamiyorum polis memurun aldgi maasda belli ama esim bosanma davasi actgi gun kredi cekmis aylik 1.500 kredi odyurm borc diyorr ne yapabilirim yardimci olurmsunuz..