boşanma

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.206
14.048
408
İstanbul
merhaba hanımlar 23 aylık bi kızım var.. Ve bu aralar evliliğimde işler yolunda gitmiyor boşanma söz konusu olabilir.. Daha dilekçe vermedik ama kendi aramızda anlaştık. Öğretmenim meb de. Ayrılınca annemle yaşayacağım ben. Ama bu yıl eşimin evinin olduğu ilçeye tayin aldırmıştım.. Boşanma durumunda ocak ayında özür grubundan annemin olduğu ilçeye tayin alabilir miyim... Ayrıca ne kadar zamanda boşanılır? Yani yarın dilekçe versek ocak ayına yetişir mi karar anlaşmalı olunca..

hakkınızda hayırlısı olsun...anlaşmalı boşanmalar hemen sonuçlanıyor diye biliyorum..

Kücük bir ilceyse dilekceyi verir en fazla 2 hafta icinde bosanırsınız.

hakkınızda hayırlısı olsun...anlaşmalı boşanmalar hemen sonuçlanıyor diye biliyorum..
Teşekkür ederim cevabınız için.. Peki dava için hemen gün alabiliyor muyuz? Yani yarın başvursam ne kadar sonraya hün verirler istanbulda.. Ben daha önce mahkemenin önünden bile geçmedim de hiç bilgim yok

Özür grubunda tayin aldıramazsın. Öğretmenlere boşanma özrü yok. Allah hakkkınızda hayırlısını versin

boşanma sonucu eşler den isteyen istediği yere tayin olur diye biliyorum.aklımda öyle kalmış.

Anlaşmalı boşanmalar da hemen sonuçlanır zaten.

hakkınızda hayırlısı olsun.

Özür grubunda tayin aldıramazsın. Öğretmenlere boşanma özrü yok. Allah hakkkınızda hayırlısını versin
Ciddi misiniz?? Ne yani bu ilçede mi kalacağım ben boşanınca yine.. İstemiyorum.. Bu sene eş durumundan gelmiştim isteğe bağlıyı mı bekleyeceğim 3 yıl

Teşekkür ederim cevabınız için.. Peki dava için hemen gün alabiliyor muyuz? Yani yarın başvursam ne kadar sonraya hün verirler istanbulda.. Ben daha önce mahkemenin önünden bile geçmedim de hiç bilgim yok

malesef benimde bilgim yok..istanbul çok kalabalık bir şehir...

Ciddi misiniz?? Ne yani bu ilçede mi kalacağım ben boşanınca yine.. İstemiyorum.. Bu sene eş durumundan gelmiştim isteğe bağlıyı mı bekleyeceğim 3 yıl
Evet boşanma özrü önceden varmış ama her yerde olduğu gibi bazıları bunu da kötüye kullanınca kalkmış. Tekrar geldiğini de sanmıyorum. 3 sene isteğe bağlı iliçini bekleyeceksiniz sanırım

Daha önce ayrı mı yaşıyordunuz? Nedir ki sorunlar?

Kıyamam.. el kadar da çocuğunuz varmış henüz. Keşke bitirmeseniz evliliğinizi. Bu kadar kolay mı boşanmak :/

Boşanma durumunda tayin isteyemezsiniz. Ama eğer zorunlu hizmetimiz tamamlamadiysaniz zorunlu hizmet yükümlüsü olarak il içi ya da il dışı tayin isteyebilirsiniz. O da haziran temmuzda oluyor.

Boşanma durumunda tayin isteyemezsiniz. Ama eğer zorunlu hizmetimiz tamamlamadiysaniz zorunlu hizmet yükümlüsü olarak il içi ya da il dışı tayin isteyebilirsiniz. O da haziran temmuzda oluyor.
Hayır tamamlamadım eşten dolayı muaftım ama zaten zorunlu hizmet bölgrsinde şu anki okulum da yine de tatin istiyebiliyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…