Kücük bir ilceyse dilekceyi verir en fazla 2 hafta icinde bosanırsınız.merhaba hanımlar 23 aylık bi kızım var.. Ve bu aralar evliliğimde işler yolunda gitmiyor boşanma söz konusu olabilir.. Daha dilekçe vermedik ama kendi aramızda anlaştık. Öğretmenim meb de. Ayrılınca annemle yaşayacağım ben. Ama bu yıl eşimin evinin olduğu ilçeye tayin aldırmıştım.. Boşanma durumunda ocak ayında özür grubundan annemin olduğu ilçeye tayin alabilir miyim... Ayrıca ne kadar zamanda boşanılır? Yani yarın dilekçe versek ocak ayına yetişir mi karar anlaşmalı olunca..
Teşekkür ederim cevabınız için.. Peki dava için hemen gün alabiliyor muyuz? Yani yarın başvursam ne kadar sonraya hün verirler istanbulda.. Ben daha önce mahkemenin önünden bile geçmedim de hiç bilgim yokhakkınızda hayırlısı olsun...anlaşmalı boşanmalar hemen sonuçlanıyor diye biliyorum..
Malesef istanbulun göbeği.. En yakın adliye çağlayanKücük bir ilceyse dilekceyi verir en fazla 2 hafta icinde bosanırsınız.
Ciddi misiniz?? Ne yani bu ilçede mi kalacağım ben boşanınca yine.. İstemiyorum.. Bu sene eş durumundan gelmiştimÖzür grubunda tayin aldıramazsın. Öğretmenlere boşanma özrü yok. Allah hakkkınızda hayırlısını versin
Anlaşmalı olacağı icin dava uzamaz da gün almak biraz sıkıntı olabilir. Ama Ocağa kadar biter benceMalesef istanbulun göbeği.. En yakın adliye çağlayan
Teşekkür ederim cevabınız için.. Peki dava için hemen gün alabiliyor muyuz? Yani yarın başvursam ne kadar sonraya hün verirler istanbulda.. Ben daha önce mahkemenin önünden bile geçmedim de hiç bilgim yok
Annem olmasa bi dakika durmayacağım şehir..malesef benimde bilgim yok..istanbul çok kalabalık bir şehir...
Evet boşanma özrü önceden varmış ama her yerde olduğu gibi bazıları bunu da kötüye kullanınca kalkmış. Tekrar geldiğini de sanmıyorum. 3 sene isteğe bağlı iliçini bekleyeceksiniz sanırımCiddi misiniz?? Ne yani bu ilçede mi kalacağım ben boşanınca yine.. İstemiyorum.. Bu sene eş durumundan gelmiştimisteğe bağlıyı mı bekleyeceğim 3 yıl
Daha önce ayrı mı yaşıyordunuz? Nedir ki sorunlar?merhaba hanımlar 23 aylık bi kızım var.. Ve bu aralar evliliğimde işler yolunda gitmiyor boşanma söz konusu olabilir.. Daha dilekçe vermedik ama kendi aramızda anlaştık. Öğretmenim meb de. Ayrılınca annemle yaşayacağım ben. Ama bu yıl eşimin evinin olduğu ilçeye tayin aldırmıştım.. Boşanma durumunda ocak ayında özür grubundan annemin olduğu ilçeye tayin alabilir miyim... Ayrıca ne kadar zamanda boşanılır? Yani yarın dilekçe versek ocak ayına yetişir mi karar anlaşmalı olunca..
Yoo hayır ayrı yaşamıyorduk.. En başta iletişim eksikliğimiz varDaha önce ayrı mı yaşıyordunuz? Nedir ki sorunlar?
Üzüldüm, çözülmeyecek sorunlar değilse inşallah yuvanız dağılmaz.Yoo hayır ayrı yaşamıyorduk.. En başta iletişim eksikliğimiz var
Hayır tamamlamadım eşten dolayı muaftım ama zaten zorunlu hizmet bölgrsinde şu anki okulum da yine de tatin istiyebiliyor muyumBoşanma durumunda tayin isteyemezsiniz. Ama eğer zorunlu hizmetimiz tamamlamadiysaniz zorunlu hizmet yükümlüsü olarak il içi ya da il dışı tayin isteyebilirsiniz. O da haziran temmuzda oluyor.
Hayırlısı olsunÜzüldüm, çözülmeyecek sorunlar değilse inşallah yuvanız dağılmaz.
Kolaymış..Kıyamam.. el kadar da çocuğunuz varmış henüz. Keşke bitirmeseniz evliliğinizi. Bu kadar kolay mı boşanmak :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?