boşanma

Bosandiginiz zaman muafiyetiniz kalkıyor tekrar zorunlu hizmet yükümlüsü oluyorsunuz. Ama sanırım İstanbul da yaşıyorsunuz bu durumda zaten zorunlu hizmetinizi o okulda tamamlayabilirsiniz bu durumda tayin istemeniz cok zor. Sizin durumunu da bir arkadaşım vardı o da İstanbul da görev yapıyordu eşi de yeni gelmişti eş durumundan ama ikisi de gidemedi karşılıklı okullarda calisiyorlar su an.
Hayır tamamlamadım eşten dolayı muaftım ama zaten zorunlu hizmet bölgrsinde şu anki okulum da yine de tatin istiyebiliyor muyum

Şaka gibi ya bilseydim tayin istemezdim. Kötü tarafı annemin olduğu ilçeden bu adamın olduğu ilçeye tayin oldum.. Şehrin bir başka ucuna

neden boşanıyorsunuz canım

anlatmak istersen dinleriz belki başka düşüncelere ihtiyacın vardır

Allah hakkınızda hayirlisini versin. Belki herşey yoluna girer bisanmazsiniz. Minicik de bir kızınız varmış ne diyebilirim ki.
Şaka gibi ya bilseydim tayin istemezdim. Kötü tarafı annemin olduğu ilçeden bu adamın olduğu ilçeye tayin oldum.. Şehrin bir başka ucuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…