- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Kızlar boşanma davasını açmak için eşimle oturup konuştuk, bana dediklerine kulaklarıma inanamıyorum, benim hayatımda biri mi varmışta bir an önce boşan mı diyormuş bana. Boşanma nedenim evliliğimize ailesini müdahil ettirip susması, sorunlar ve 2 haftadır evi otel gibi kullanıp iletişimimizin tamamen bitmesi, elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemiyorum
Çocuk var mı ? Üzülmeyin hiç hepsi çirkinleşiyor ben de öyle bir cirkefle uğraşıyorum nelerle suçluyor beniKızlar boşanma davasını açmak için eşimle oturup konuştuk, bana dediklerine kulaklarıma inanamıyorum, benim hayatımda biri mi varmışta bir an önce boşan mı diyormuş bana. Boşanma nedenim evliliğimize ailesini müdahil ettirip susması, sorunlar ve 2 haftadır evi otel gibi kullanıp iletişimimizin tamamen bitmesi, elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemiyorum
Hakikaten bir ara iyi demiştim ama sinsinin tekiymiş herif. Kaynana hazretleri kına yakıp oğluşunu alabilir.Senin kocan yalancının tekiydi.
Böyle yalancı bir adamın medeni bir şekilde boşanmasını beklemek hata.
Bu yaptığı iftiradır, ona karşı mahkemede kullanabiliyorsan kullan, çok iyi olur. Kendini savunmaya gerek yok, kişi kendinden bilir işi.
Bu adam zaten böyle bir zihniyette olduğu için ayrılmıyor musunuz? Sizi şaşırtmadı lazım söylediği sözlerKızlar boşanma davasını açmak için eşimle oturup konuştuk, bana dediklerine kulaklarıma inanamıyorum, benim hayatımda biri mi varmışta bir an önce boşan mı diyormuş bana. Boşanma nedenim evliliğimize ailesini müdahil ettirip susması, sorunlar ve 2 haftadır evi otel gibi kullanıp iletişimimizin tamamen bitmesi, elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemiyorum
Yok yok yahu ne iyisi, ben dışarıdan okuduğum zamanlardan biliyorum üyeyi, adam memleketini, adını herşeyini yalan söylemişti konu sahibine. Konu sahibi herşeye rağmen evlendi, şükredip bu kadın beni bu yalancı halimle kabul etti diyip el üstünde tutacağına ailesine ezdirdi. Konu sahibi iyi niyetli biri ama bu kadar iyi niyet yeter. Kendisine yazık ediyordu, boşanmasını yerinde bir karar oldu zaten. Tamm sinsi, anne kuzusu.Hakikaten bir ara iyi demiştim ama sinsinin tekiymiş herif. Kaynana hazretleri kına yakıp oğluşunu alabilir.
Oğlak, boşanma esnasında çirkefe bağlanmayacak adamla zaten boşanma eşiğine gelinmez. Doğru ya, sen onun psikopat anasına katlanmak istemiyorsan kesin aldatıyorsundur yoksa paşaya sahip olmanın yanında minicik bir bedeldi bu (!) Yapmadığın şeylerden korkma, hepsini kanıtlamak zorunda.
Ben oraları okumadım kız aboooo. Yalan bile varmış. İlk okuduğumda dediğini yaptıran bir kadın imajı vardı, ailesinin içine zorla sokmaya çalışmıyordu adam falan, demek bunlar sonradan zorla kazanılmış şeyler o zaman. Adamın işine gelmedi galiba kaybetme korkusuna yaptığı şeyler.Yok yok yahu ne iyisi, ben dışarıdan okuduğum zamanlardan biliyorum üyeyi, adam hem yaşını hem memleketini, hem adını herşeyini yalan söylemişti konu sahibine. Konu sahibi herşeye rağmen evlendi, şükredip bu kadın beni bu yalancı halimle kabul etti diyip el üstünde tutacağına ailesine ezdirdi. Konu sahibi iyi niyetli biri ama bu kadar iyi niyet yeter. Kendisine yazık ediyordu, boşanmasını yerinde bir karar oldu zaten. Tamm sinsi, anne kuzusu.
Evet evet işine gelmemiş belli ki. Konu sahibi zaten güçlü bir kadın ama bu kadar sorunlu bir adamla nereye kadar nasıl başedecek ki? Boşanması daha yerinde o yüzden.Ben oraları okumadım kız aboooo. Yalan bile varmış. İlk okuduğumda dediğini yaptıran bir kadın imajı vardı, ailesinin içine zorla sokmaya çalışmıyordu adam falan, demek bunlar sonradan zorla kazanılmış şeyler o zaman. Adamın işine gelmedi galiba kaybetme korkusuna yaptığı şeyler.
Zaten hep öyle olur ya ,birini buldun vardır bir planın .İç yüzlerinin dışa yansıması .Ailesine seni ezdirecek kadar pasif bir adam .Birde çamur atma peşinde .Ayrılık aşamasında insanlar gerçek yüzünü belli eder .Çocuk yoksa pek düşünme .Seni sevse sana sahip çıkardı .Ailesine köle yapacak birini bulsun .Tabi bulabilirse .Kızlar boşanma davasını açmak için eşimle oturup konuştuk, bana dediklerine kulaklarıma inanamıyorum, benim hayatımda biri mi varmışta bir an önce boşan mı diyormuş bana. Boşanma nedenim evliliğimize ailesini müdahil ettirip susması, sorunlar ve 2 haftadır evi otel gibi kullanıp iletişimimizin tamamen bitmesi, elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemiyorum
Bende bosandim hazırlıklı ol.kendini haklı göstermek için mahkemede yalancı şahit bile cikarabilirKızlar boşanma davasını açmak için eşimle oturup konuştuk, bana dediklerine kulaklarıma inanamıyorum, benim hayatımda biri mi varmışta bir an önce boşan mı diyormuş bana. Boşanma nedenim evliliğimize ailesini müdahil ettirip susması, sorunlar ve 2 haftadır evi otel gibi kullanıp iletişimimizin tamamen bitmesi, elim ayağım titredi ne yapacağımı bilemiyorum
Ben kaynanamı bayramdan beri aramıyom burçak, oğlağın kaynanası kadar psikopat da değil. Çekilecek dert değil kadın ya, kaynanama saygım arttı sayesinde.Biz sana hep dedik ama di mi tamamen sıfır iletişimi senin o doğulu fazlasıyla geleneksel eşin kaldıramaz, belirli bi mesafede görüşmen lazım diye çünkü eşin çok takıyordu bu mevzuyu. Sen abisinin nişanına gidene kadar bile kanırtmıştın mevzuyu en son bi gazla eşin günlerce strese girdikten sonra kabul etmiştin. O da uğraştı ama yıprandı beceremiyor artık.
Dert anlatmaya çalışma bas git o adam boşanmayı da kabul edemez, problem çıkarır sana,çoluk yok çocuk yok bi süre sonra kabul eder mecburen. Kararlıysan ailenin yanına dön.
Ben kaynanamı bayramdan beri aramıyom burçak, oğlağın kaynanası kadar psikopat da değil. Çekilecek dert değil kadın ya, kaynanama saygım arttı sayesinde.
Zaten bu eşle alakalıYa ben beş dakikalık mesafede oturuyorum kayınvalidemin evine girmeyeli aylar oldu, kapıdan oğlumu veriyorum kapıdan alıyorum ama eşimin bu durumu umursadığı yok. Kayınvalidem hele bize hiç gelmez. Oğlağın eşi durumu kaldıramıyordu, psikolojisi çok iyi değildi aslında uğraştı bak o da ama yapamadı.
Zaten bu eşle alakalı
Eş sallamiyormus sizin durumu
Nadir sansli insanlardansiniz
Genel erkek profili sizinki gibi degil
Sizinki olması gereken ama olamayan birton adam musveddesi var
Yüzde 90bagimli
Bencede öyle bende hep buna inandimBiz de dokuz yıllık evliyiz kuzucum yavaş yavaş bu hale evrildik, artık herkes birbirini kabullendi kimsenin daha fazlası için talebi yok, ilk yıllar bu anlamda biraz daha sancılı geçiyor. Zaman ilaç oluyor bazı aile ilişkilerinde. Şöyle bayramdan bayrama, kandillerde ne bileyim kardeş-akraba düğün nişanlarında görüşecek kadar bi ilişki olmalı bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?