- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.631
- 598
Farkına varın diye söylüyorum, üstüne basılacak adama merhamet ediyorsunuz, çünkü yıllarca manipule edilmişsiniz. Uyanın, valla vebalini kaldıramazsınız.Aynen böyle oldu aslında. Ay mutlu olsun ay öyle olsun maaşını alır harcayamazdı sürekli borç öde öde o şekilde geçti. Bir bluz alsa vay efendim neden sonra der ki istediğim gibi değilsin tabiki giderim ama kadınlar okadar fazla ki tıpki bekar gibi ve övünüyor resmen
Çok haklısınız annemin kanatlarının altından çıkıp onu ben kanatlarımın altına aldım bir görseniz beni öyle savunmacıyım ki bu göze batıyor zaten yıldırmaya çalışıyor adetaFarkına varın diye söylüyorum, üstüne basılacak adama merhamet ediyorsunuz, çünkü yıllarca manipule edilmişsiniz. Uyanın, valla vebalini kaldıramazsınız.
Keşke sihirli bir el olsam annenizi o adamdan kurtarsam çok üzüldüm durumuna, anneler üzülmesin- ağlamasın hele ki yaş almış kadınların tam rahat edecekleri zaman hala sıkıntı çekmesi içimi acıtıyor, imtihan dünyası işte herkesin bir derdi varBu lafın aynısını annemden duydum gerçekten. Artık bu adamdan güzel söz duymak bile beni üzer diyordu
Engelleyin gitsin.Merhaba ;
Annem ve babam 25 yıllık birbiriyle anlaşamayan insanlar. Babam öyle ki sürekli annemi aldatan , bunda sürekli suçu ona yıkan biri ve asla hata kabullenmez. Hatta öyle ki aldattığını yanında bile rahatça söyler.
Defalarca ayrılık kararı alındı ama olmadı. Zamanında (9-10 yaşlarında) şiddetine defalarca tanıklık ettim. Aralarında muhabbet yok sadece tersleme,azarlama ve küçümseme şeklinde birbirlerine tahammülleri yok. Ama annem bunca yıl bizim için dayanmış. En son babam ayrılık kararı verince annem onayladı. Bende kararına destek oldum . Ve destek olduğum için bana demediği kalmadı.
Göz dağı veriyormuş sadece sürünmesi için. Yazıklar olsun , yalancı ( dövdüğünü hatırlamıyormuş , hastalığı yok ) barıştırmam gerekirken destek olmuşum onun kadın yedeği çokmuş , defol git her şey dedi ve özür diledi dedikleri için en sonunda(?)
Ben erkeğim karımdan özür dilemem , güzel söz söylemem etmem ,yapmam sadece bana yapıcak ben karşılık veririm diyor . Kardeşim ve benim desteğimden güç aldığı için suçluyor bizi ama hatasını kabullenmiyor.Günah keçisi ilan edildim gözünde.
Kendimi çok suçlu hissediyorum ve uyuyamıyorum. Ben ne yapmış olabilirim, ezdirmemek mi suç ?
( hepimizin geliri var çalışıyoruz bu arada )
.. Şuan ayrı bir ev tuttuk toplanmaya çalışıyoruz taşınmak için ama içiyor ve sürekli suçluyor sinirleniyor çok , maddi olarak tüm imkanları kiralık ev bulma eşyaya verdik boşanma davası kendimizi toplayınca açmayı düşünüyor
Bırakın kudursun. :) yaptıklarına saysın. Yıllarca çok rahat etti, biraz da sıra annenizde.Çok haklısınız annemin kanatlarının altından çıkıp onu ben kanatlarımın altına aldım bir görseniz beni öyle savunmacıyım ki bu göze batıyor zaten yıldırmaya çalışıyor adeta
Keşke öyle isterdim ki . Bütün psikolojim bitmiş durumda . Yüzüne baktığım zaman acıları geliyor gözümün önüne küçüktüm bir şey yapamazdım ama o bile eziyor içimiKeşke sihirli bir el olsam annenizi o adamdan kurtarsam çok üzüldüm durumuna, anneler üzülmesin- ağlamasın hele ki yaş almış kadınların tam rahat edecekleri zaman hala sıkıntı çekmesi içimi acıtıyor, imtihan dünyası işte herkesin bir derdi var
bu kadınlar hep mi ezilecekler?toksik bir adamı çek bunca yıl.o kötü ortamda evlatlar yetiştir hiç kendi hayatını yaşama maddi manevi .ama çocukların büyüyünce bile sana destek olmasınlar çek o adamı desinler biz kendi hayatımızı yaşayacağız desinler.konu sahibi anneniz kurtulmuşş ne güzel.şu kısa yaşamda o da insan gibi yaşasın.neyin vizdan azabını çekiyorsunuz allesen?babanız normal bir adammı kii?alkol bahane.alkollü gayet hatırlar yaptıklarını.bilerek yapıyor yapmış.ben anneniz olsam iş güç sahibi çocuklarım bu dönemde bana destek olmazsa onları da silerdim.aile demek kötü günde destek demek iyi günde yanında olmak demekBu tarz babalar herşeye rağmen seviliyor mu
Yoksa baba oldugu için mi saygı duyuluyor
Yani bu adam sizin dunyaya gelmenize vesile olmuş sadece ama annenizin sizin mutlu ailede yaşama hakkınızı elinizden almış.
Hiç bırakmayın kendinizi dim dik durun dimdik babanıza inat yaşattıklarına söylediklerine söyleyeceklerine inat dimdik, bir yanlış bir aileyi götüremesin artık çıkarın yanlışı uzaktan sadece sesi gelsin, ilk doğruyla iyileşmeye başlayacaksınız sizde annenizde ama adımlarınız sağlam olsun, korkmayın geri dönmeyin, atacağınız ilk geri adım babanıza annenize yaptıklarından sonra geri dönüşlerini hatırlatacak ve cesaret verecek bunu unutmayın, herkesin aynı olmadığını öğrenmesi şart kurtulmanız içinKeşke öyle isterdim ki . Bütün psikolojim bitmiş durumda . Yüzüne baktığım zaman acıları geliyor gözümün önüne küçüktüm bir şey yapamazdım ama o bile eziyor içimi
Biliyorum gerçekten haklısınız ama çocukluktan beri böyle göre göre insan bilmiyorum nediyeyim bi yanım öfke dolu ki içim çok dolu çokbu kadınlar hep mi ezilecekler?toksik bir adamı çek bunca yıl.o kötü ortamda evlatlar yetiştir hiç kendi hayatını yaşama maddi manevi .ama çocukların büyüyünce bile sana destek olmasınlar çek o adamı desinler biz kendi hayatımızı yaşayacağız desinler.konu sahibi anneniz kurtulmuşş ne güzel.şu kısa yaşamda o da insan gibi yaşasın.neyin vizdan azabını çekiyorsunuz allesen?babanız normal bir adammı kii?alkol bahane.alkollü gayet hatırlar yaptıklarını.bilerek yapıyor yapmış.ben anneniz olsam iş güç sahibi çocuklarım bu dönemde bana destek olmazsa onları da silerdim.aile demek kötü günde destek demek iyi günde yanında olmak demek
Daha da güçlenmem gerek sanırım her şey güzel olacak ümidiyle güçlü kalıyorızHiç bırakmayın kendinizi dim dik durun dimdik babanıza inat yaşattıklarına söylediklerine söyleyeceklerine inat dimdik, bir yanlış bir aileyi götüremesin artık çıkarın yanlışı uzaktan sadece sesi gelsin, ilk doğruyla iyileşmeye başlayacaksınız sizde annenizde ama adımlarınız sağlam olsun, korkmayın geri dönmeyin, atacağınız ilk geri adım babanıza annenize yaptıklarından sonra geri dönüşlerini hatırlatacak ve cesaret verecek bunu unutmayın, herkesin aynı olmadığını öğrenmesi şart kurtulmanız için
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin, babanız yavuz hırsız moduna geçmiş. Çok iyi yapmışsınız emeğinize sağlık. Anneniz bundan sonra güzel günler görsün inşallahMerhaba ;
Annem ve babam 25 yıllık birbiriyle anlaşamayan insanlar. Babam öyle ki sürekli annemi aldatan , bunda sürekli suçu ona yıkan biri ve asla hata kabullenmez. Hatta öyle ki aldattığını yanında bile rahatça söyler.
Defalarca ayrılık kararı alındı ama olmadı. Zamanında (9-10 yaşlarında) şiddetine defalarca tanıklık ettim. Aralarında muhabbet yok sadece tersleme,azarlama ve küçümseme şeklinde birbirlerine tahammülleri yok. Ama annem bunca yıl bizim için dayanmış. En son babam ayrılık kararı verince annem onayladı. Bende kararına destek oldum . Ve destek olduğum için bana demediği kalmadı.
Göz dağı veriyormuş sadece sürünmesi için. Yazıklar olsun , yalancı ( dövdüğünü hatırlamıyormuş , hastalığı yok ) barıştırmam gerekirken destek olmuşum onun kadın yedeği çokmuş , defol git her şey dedi ve özür diledi dedikleri için en sonunda(?)
Ben erkeğim karımdan özür dilemem , güzel söz söylemem etmem ,yapmam sadece bana yapıcak ben karşılık veririm diyor . Kardeşim ve benim desteğimden güç aldığı için suçluyor bizi ama hatasını kabullenmiyor.Günah keçisi ilan edildim gözünde.
Kendimi çok suçlu hissediyorum ve uyuyamıyorum. Ben ne yapmış olabilirim, ezdirmemek mi suç ?
( hepimizin geliri var çalışıyoruz bu arada )
.. Şuan ayrı bir ev tuttuk toplanmaya çalışıyoruz taşınmak için ama içiyor ve sürekli suçluyor sinirleniyor çok , maddi olarak tüm imkanları kiralık ev bulma eşyaya verdik boşanma davası kendimizi toplayınca açmayı düşünüyor
Çok sağolun tüm akrabalarda destek sağolsunlar baba tarafı bile düşününAllah yardımcınız olsun. Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin, babanız yavuz hırsız moduna geçmiş. Çok iyi yapmışsınız emeğinize sağlık. Anneniz bundan sonra güzel günler görsün inşallah
Çok sağolun tüm akrabalarda destek sağolsunlar baba tarafı bile düşününAllah yardımcınız olsun. Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin, babanız yavuz hırsız moduna geçmiş. Çok iyi yapmışsınız emeğinize sağlık. Anneniz bundan sonra güzel günler görsün inşallah
baba nasılsa evdeki kadın gitmez nasılsa çocuklar da beni affeder diye diye iyice azıtmış eziyetlerini artırmış gün gün.yalnız kalsın da aklı başına gelsinn.bakalım kim çekecek onu böyle.Hiç bırakmayın kendinizi dim dik durun dimdik babanıza inat yaşattıklarına söylediklerine söyleyeceklerine inat dimdik, bir yanlış bir aileyi götüremesin artık çıkarın yanlışı uzaktan sadece sesi gelsin, ilk doğruyla iyileşmeye başlayacaksınız sizde annenizde ama adımlarınız sağlam olsun, korkmayın geri dönmeyin, atacağınız ilk geri adım babanıza annenize yaptıklarından sonra geri dönüşlerini hatırlatacak ve cesaret verecek bunu unutmayın, herkesin aynı olmadığını öğrenmesi şart kurtulmanız için
Kimsenin çekmeyeceğini bildiği için yapışmış kadına, eldeki kuş daldaki kuştan iyidir diyerek, çocukların annenin arkasına geçmesine hangi kafayla bu kadar celallenmiş ben onu anlamıyorum, ne bekliyormuş kibaba nasılsa evdeki kadın gitmez nasılsa çocuklar da beni affeder diye diye iyice azıtmış eziyetlerini artırmış gün gün.yalnız kalsın da aklı başına gelsinn.bakalım kim çekecek onu böyle.
İşte suçluluk sebebim kalbim tutar kalp krizi geçirirsem o olursa şöyle olursa vicdan yapması ama öyle rahatsızlığı yok. Bende kendi paramla kiraya vs eşyalara yardım
ettim kardeşim de öyle ama bizi 3 nüz birlik oldunuz beni sattınız diye cephe aldı bu sefer savaşta gibiyiz
Beklediği ara bulmamızmış desteğimizi görüp yüreklenmiş ama yok öyle bir şey. Daha öncede çok istedi kardeşim çok üzüldü diye vazgeçti ama bı sefer tek kararız hayatı gülerek yaşamak istiyorum diye ağlayınca artık oda bunun doğruluğuna inandı .Kimsenin çekmeyeceğini bildiği için yapışmış kadına, eldeki kuş daldaki kuştan iyidir diyerek, çocukların annenin arkasına geçmesine hangi kafayla bu kadar celallenmiş ben onu anlamıyorum, ne bekliyormuş ki
Kimseye dişi geçmeyince sizin üstünüze gelmiş.Çok sağolun tüm akrabalarda destek sağolsunlar baba tarafı bile düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?