Boşanmada tanık

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
960
1.322
113
43
eski eş olacak insan müsveddesi iki tane hiç evimize bile gelmeyen arkadaşını ve kirada oturdugumuz ev sahibini şahit olarak göstermiş.Evliyken bile sürekli kafası hesap kitap doluydu birgün boşanırsam elim güçlü olsun.bazen gerçekten tükendiğimi hissediyorum ailemi bunlarla muhatap ettiğim için.

Neye şahit gösteriyor?

Şahidi varsa birsey yapamazsın
En çok sen de şahit arar bulur verirsin

Benim haksız küfürbaz deli oldugumu söyletecek evin bütün masraflarını karşılamiş ben otel gibi kullanmışım.bunlar dilekçesinde yazıyor.ben ona şiddet uygulamışım.bunları kanıtlayacak güya. 50 milyar da tazminat istiyor.benim darp raporlarım var ve bunlardan ceza aldı

Eşiniz size şiddet uyguluyordu öyleyse doğru mu anladım ?

Raporun varsa rahat ol
Onun da raporu var mı peki
Neye dayanarak 50 bin tl istiyor

Evet şiddet uyguladı raporu varmış güya ama darp raporu alınca ifade veriyorsun gizli aldıysa kimse beni çagırmadı ifade vermeye.kaldı kı ben onu darp etmedim zaten

Bir arkadaşımın kocası da alkolik bir karım var diye arkadaşlarını şahit tutmuştu. Ne biçim erkek bunlar ya

canım hakim ya da hakimeler artık kocaların da kadınların da yalanlarını anlıyor . ne derse desin . arkadaşım da aynı şekilde idi ve kadın haklı bulundu. eşinin dedikleri geldi geçti. yalancı şahitleri vardı onun da. sen rahat ol .

Bunları yaşadıkça iyi ki boşanmışım koynumda yılanla yaşamışım diyorum.kısa süre önce de barışalım diye haber gönderdi düşün. Her durum için bir planı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…