- 25 Şubat 2016
- 960
- 1.322
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Eşiniz size şiddet uyguluyordu öyleyse doğru mu anladım ?Benim haksız küfürbaz deli oldugumu söyletecek evin bütün masraflarını karşılamiş ben otel gibi kullanmışım.bunlar dilekçesinde yazıyor.ben ona şiddet uygulamışım.bunları kanıtlayacak güya. 50 milyar da tazminat istiyor.benim darp raporlarım var ve bunlardan ceza aldı
Raporun varsa rahat olBenim haksız küfürbaz deli oldugumu söyletecek evin bütün masraflarını karşılamiş ben otel gibi kullanmışım.bunlar dilekçesinde yazıyor.ben ona şiddet uygulamışım.bunları kanıtlayacak güya. 50 milyar da tazminat istiyor.benim darp raporlarım var ve bunlardan ceza aldı
Bir arkadaşımın kocası da alkolik bir karım var diye arkadaşlarını şahit tutmuştu. Ne biçim erkek bunlar yaeski eş olacak insan müsveddesi iki tane hiç evimize bile gelmeyen arkadaşını ve kirada oturdugumuz ev sahibini şahit olarak göstermiş.Evliyken bile sürekli kafası hesap kitap doluydu birgün boşanırsam elim güçlü olsun.bazen gerçekten tükendiğimi hissediyorum ailemi bunlarla muhatap ettiğim için.
canım hakim ya da hakimeler artık kocaların da kadınların da yalanlarını anlıyor . ne derse desin . arkadaşım da aynı şekilde idi ve kadın haklı bulundu. eşinin dedikleri geldi geçti. yalancı şahitleri vardı onun da. sen rahat ol .Benim haksız küfürbaz deli oldugumu söyletecek evin bütün masraflarını karşılamiş ben otel gibi kullanmışım.bunlar dilekçesinde yazıyor.ben ona şiddet uygulamışım.bunları kanıtlayacak güya. 50 milyar da tazminat istiyor.benim darp raporlarım var ve bunlardan ceza aldı
Bunları yaşadıkça iyi ki boşanmışım koynumda yılanla yaşamışım diyorum.kısa süre önce de barışalım diye haber gönderdi düşün. Her durum için bir planı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?