- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Haklisiniz en başta aldılar sonra deprem oldu ev kalmadı bankada boş kasa bulamadık süreç böyle oldu .Ayrılacağımi da düşünmüyordum bilemedimAksiyon ihtiyacınız mı var? Kadının evindeki kasada sadece sizin altınlarınız yoktur heralde. Kendi ziynetleri değerli eşyaları falan da vardır. Onları da almış diyebilirler mesela? Ya da siz düğünde takıcam deyip bilezik kolye falan alırsınız ama hepsini aldı derler. Eşinizle gidin o açsın kasayı ve alsın altınları. Hatta evden çıkarken kayınvalideye mesaj atın, sağol anne eşim kendisi açtı kasayı altınları aldı yazın. Kanıt olsun. Hatta bilezik küpe yüzük vs. eşinize deyin ki takacaklarım bunlar ama kalanları da yatırımlık altına çevirelim. Yani çeyrek yarım vs alalım deyip hepsini kuyumcuya götürün.
Ne yaparsanız yapın ama başkasının evindeki kasayı açıp içinden bir şey almayın, size ait olsa bile. Çünkü ev sizin değil kasa sizin değil. Neyi aldığınızı veya neyi almadığınızı kanıtlayamazsınız.
En baştan altınınızı vermeseydiniz, paraya kıyıp kendiniz kasa kiralasaydınız hiç bunlara gerek yoktu.
Konustunuz mu esinizleHiç bulasmiyim o zaman davayla alabilirsem alayım alamazsam da nasipte yokmuş diyeyim
Boşanacağıma inanmıyor .Kızlar ben mahkemeyle alacağım ne kadar verirlerse artık. Çok şükür çalışıyorum maaşım da Iyi.Tek tesellim bu adamdan çocuğum yok çok şükür. Gerçek yüzünü 1 'yıl olmadan çok şükür gördüm. Büyük borcum yok. Ailesi de düğünü yaptı ,haklarını o konuda yiyemem .En iyisi mahkemeyle almak ,alamazsam da hayırlısı. Yaşım 27 gencim kazanırım. Bu adamdan kurtulayım da gerisi olur inşalah .Konustunuz mu esinizle
Bencede en dogru olan bu .. Haklınızda hayırlısı neyse o olsun...Boşanacağıma inanmıyor .Kızlar ben mahkemeyle alacağım ne kadar verirlerse artık. Çok şükür çalışıyorum maaşım da Iyi.Tek tesellim bu adamdan çocuğum yok çok şükür. Gerçek yüzünü 1 'yıl olmadan çok şükür gördüm. Büyük borcum yok. Ailesi de düğünü yaptı ,haklarını o konuda yiyemem .En iyisi mahkemeyle almak ,alamazsam da hayırlısı. Yaşım 27 gencim kazanırım. Bu adamdan kurtulayım da gerisi olur inşalah .
Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Yakın zamanda arkadaşım boşandı, baya sa kavgalı gürültülü boşandılar, kvsi zorla altınlarını almıştı. Mahkeme kararıyla takıların hepsini eşinden geri aldı. Takılar senin hakkın hukuken.Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Çarşamba günü eşyalarımı toplayıp evi terk edecegım .Suçlu sayılır miyim ? Evden kovdu , bir kere daha eğer ailene anlatırsan küfürle girerim daha kötü olur dedi .Bu sesini ses kaydı aldım .Bu eve giremezsin eşyalarını topla diyor. Kasımda 1 yıl oluyor anlaşmalı boşanmak için 1 ay bekleyeceğim.
Derlerse alsınlar başlarına çalsınlarAnlaşmalıya sonradan da dönebiliyorsun. Bekleme. Aç çekişmeli. Süre dolunca anlaşmalıya da dönersin. Avukatı da değiştirir. Mesajlar fi tarihinde olacak ya geldi aldı altınlarını derlerse?
Siz niçin ayrıldınız benim konum psikolojik şiddet .Bana kanıt bulman gerek dedi.Yani ailem ve işte bir arkadaşım benim evliliğinin psikolojimi olumsuz etkilediğini belirtseTamam işte o zaman dava açmak için beklemenin anlamı yok. Avukatını değiştir bu avukat düzgün bir avukat gibi gelmedi bana. Benim avukatım bile çekişmeli başlayalım dedi. Öyle başladık eğer istersek anlaşma protokolü sonradan sunabiliriz diye. Açmadan önce anlaşmaya yanaşmayan adam dava açtığım için tutuştu. Bu işler beklemeye gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?