- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
takılar kadınındır canım avukatını dinle bence aileyle iletişime geçme sana iftira falan atarlar valla hiç haberin olmazKızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Siz de haklısınızYa bir seneden az evli kalmışsınız, çocuğunuz yok herkes kendi tarafının taktığı altını alsın bitirelim niye demiyorsunuz? Tamam altınlar kadının hakkı ama yıllarca evli kalmamışsınız, müşterek çocuğunuz yok, sizin gibi karşı taraf da düğün için masraf yapmıştır. Yani ben olsam bir sene bile dolmamış evlilikte senin tarafının taktığı altınları da vereceksiniz diye tutturmazdım.
2 ay önce de aynı şeyi soruyordunuz. Altınlar az değil çok yazdınız, sizin taraftan takılan altınları isteyin ve boşanın. Değer mi bu kadar yıpranmanıza, mesleğiniz geliriniz var, daha kaç ay böyle altın altın diye kendinizi yiyip bitireceksiniz? Bir ihtimal kandırırım diye adamla karı koca münasebeti kurmaya bile isteklisiniz, yeter ki hamile kalmayayım diyorsunuz. Evet kocanız beş para etmez biri, evlilikten yana şansınız yokmuş ama artık durumu kesinleştirin ve yolunuza bakın.
İstedikleri kadar desinler. Sizin hakkınız ve hakim size verir. Ama şöyle bir durum varmış mesela altınlarınız 200 gr, bilirkişi ortalama 150 gr diyebiliyormuş. Benim mal rejimi davam henüz başlamadı. Bakalım beni neler bekliyorEvet ben de işte satarlar ya da düğünü biz yaptık vs diyorlar
Evt bizde tam oyle olduİstedikleri kadar desinler. Sizin hakkınız ve hakim size verir. Ama şöyle bir durum varmış mesela altınlarınız 200 gr, bilirkişi ortalama 150 gr diyebiliyormuş. Benim mal rejimi davam henüz başlamadı. Bakalım beni neler bekliyor
Ben altınları alsam ne olacak ki fiziksel olarakBen sizin yerinizde olsam altinlarin onlarda olduguna dair kanit toplar ve mahkeme araciligiyla alirdim. Suan size altin maltin vermezler bosa yuzgoz olmayin sadece altinlarinin alikonulduguna dair mesajlasma vb. Seyler bulmaya calisin. Altinlarin fiilen sizin elinizde olmasinin bir onemi yok, onemli olan mahkemece size ait oldugunun kanitlanmasi. Bir de bence altin derdi yaninda bir an once bosanabilmeyi onemseyin tabiki haklarinizi alin ama altin calisilir kazanilir. Dertle gecen hayat bir daha geri gelmiyor. Avukatinizi dinleyin, yanlis hareketlerde bulunmayin. Sadece ailenizin tanikligi da yeterli olmayabilir, mesajlasmalar ucuncu kisi taniklar bu konuda daha etkili olur.
Evt bizde tam oyle oldu
Almaya çalışcam yaniYarın eşimle gidip kaynanamın evinden alicam Düğün de yapcam diye .ama kaynanam evde değil söylicem ama ona
Umarim alirsinSiz niye boşanıyorsunuz psikolojik şiddet dolayısı ile boşanıyorum ben .ama benim kaynanamgilden düğünde takcam diye yarın almaya çalış cam
Düğünde takcam diye alcamUmarim alirsin
Aksiyon ihtiyacınız mı var? Kadının evindeki kasada sadece sizin altınlarınız yoktur heralde. Kendi ziynetleri değerli eşyaları falan da vardır. Onları da almış diyebilirler mesela? Ya da siz düğünde takıcam deyip bilezik kolye falan alırsınız ama hepsini aldı derler. Eşinizle gidin o açsın kasayı ve alsın altınları. Hatta evden çıkarken kayınvalideye mesaj atın, sağol anne eşim kendisi açtı kasayı altınları aldı yazın. Kanıt olsun. Hatta bilezik küpe yüzük vs. eşinize deyin ki takacaklarım bunlar ama kalanları da yatırımlık altına çevirelim. Yani çeyrek yarım vs alalım deyip hepsini kuyumcuya götürün.Ne iftira atabilirler benim altınım sonuçta gizlice kacirmicam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?