- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Var yani mesaj kaynanama da atacağım mesaj .Ama mahkemeden önce verdik vs diye yalan söyleyebilirler
NiyeBen alamadim videolara vardi yazismalar vardi yinede alamadim
Neden alamadınız ki
1 yıl dolmadan zor olur dedi avukat biraz daha bekleyin dediAltın için film çevirmeye gerek yok altınları alabileceğinizin garantisini de yok.boşanma sürecini başlatın zaten uzun sürüyor biran önce bitsin.
Boşanma için psikolojik şiddetin kanıtlarını bulun dedi1 yıl dolmadan zor olur dedi avukat biraz daha bekleyin dedi
Hayati riskim yokHayatı riskiniz yoksa barismin gibi yapıp alın çünkü size o altınları vermezler gidip bozdururlar hakime de birlikte bozdurmustuk derler
İşte birlikte olmak isterse o iğrenç olur.Hayati riskim yok
Vermedi hakim kasa dökümüne whtp konusmalarina ragmen cd resimlere ragmen alamadim .bilmem avutimda sasirdi .orasi da Allahin takdiri diyelim hakkima gecenlerin belasini versin dedim gectim artik
Çekişmeli mi olacak?anlaşma yoluna gitmezseniz hertürlü uzar.1 yıl dolmadan zor olur dedi avukat biraz daha bekleyin dedi
Çok şaşırdım ya kaç yıllık evliydiniz ?Karşı taraftan dolayı mi vermediler size acabaVermedi hakim kasa dökümüne whtp konusmalarina ragmen cd resimlere ragmen alamadim .bilmem avutimda sasirdi .orasi da Allahin takdiri diyelim hakkima gecenlerin belasini versin dedim gectim artik
3 yil evliydik .evet kollektif calistilar yalanci sahitleri altinlari alip gitmisim dedi kasa dokumu geldi dugunden sonra acilmis ben evden gideen kdr hareket yoktu whtp konismalari vardi altinla ilgili vs vs altinlari almadan bosanmayin akilli davranın bizim sahitlerde altinlar kasada dedi ama amasi var bilemiyorum artik cok sinirliyim kendime o konuda erkege givenmi olur cocuk var ona ragmen o kdr karatersizlerki aile boyu hepsi pislikmis gördük. nafakayida dusurmeye calisiyor beyfendi 25 bin maasi var 1500 fazla diyor 500 yeter diyor bende nafaka aliyorum onu kaldirmak icnde heralde 30 40 dilekce yazmistir avukatiÇok şaşırdım ya kaç yıllık evliydiniz ?Karşı taraftan dolayı mi vermediler size acaba
canım evlerine gidersen bunu davada sana karşı kullanabilirler avukaıtn ne derse onu yap bence :)Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Sizin çok kötü olmuş üzüldüm .benim bir yıl olmadı ben de barışma vaadiyle çağırıp isteyecem sonra da Allah kerim3 yil evliydik .evet kollektif calistilar yalanci sahitleri altinlari alip gitmisim dedi kasa dokumu geldi dugunden sonra acilmis ben evden gideen kdr hareket yoktu whtp konismalari vardi altinla ilgili vs vs altinlari almadan bosanmayin akilli davranın bizim sahitlerde altinlar kasada dedi ama amasi var bilemiyorum artik cok sinirliyim kendime o konuda erkege givenmi olur cocuk var ona ragmen o kdr karatersizlerki aile boyu hepsi pislikmis gördük. nafakayida dusurmeye calisiyor beyfendi 25 bin maasi var 1500 fazla diyor 500 yeter diyor bende nafaka aliyorum onu kaldirmak icnde heralde 30 40 dilekce yazmistir avukati
Eşim vercek getirecek istersecanım evlerine gidersen bunu davada sana karşı kullanabilirler avukaıtn ne derse onu yap bence :)
YaniSizin çok kötü olmuş üzüldüm .benim bir yıl olmadı ben de barışma vaadiyle çağırıp isteyecem sonra da Allah kerim
Yani akilli hareket edin dava acsanizda suanki kurdan hesaplaniyor 2 yil surse size verecek misal 200 bin 2 yil sonra o altin olacak 600 bin siz 200 bin alacaksiniz sadece .kur guncellemesi olmuyorSizin çok kötü olmuş üzüldüm .benim bir yıl olmadı ben de barışma vaadiyle çağırıp isteyecem sonra da Allah kerim
neden öyle dediniz?boşanma sebebiniz nedir? umarım çocuk yokturbu yıl boşanmalar patlayacak gibi
bence yine de avukatın dediğine uyun yaEşim vercek getirecek isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?