Boşanmada ziynet eşyaları

Altın için film çevirmeye gerek yok altınları alabileceğinizin garantisini de yok.boşanma sürecini başlatın zaten uzun sürüyor biran önce bitsin.

Vermedi hakim kasa dökümüne whtp konusmalarina ragmen cd resimlere ragmen alamadim .bilmem avutimda sasirdi .orasi da Allahin takdiri diyelim hakkima gecenlerin belasini versin dedim gectim artik
Çok şaşırdım ya kaç yıllık evliydiniz ?Karşı taraftan dolayı mi vermediler size acaba

Çok şaşırdım ya kaç yıllık evliydiniz ?Karşı taraftan dolayı mi vermediler size acaba
3 yil evliydik .evet kollektif calistilar yalanci sahitleri altinlari alip gitmisim dedi kasa dokumu geldi dugunden sonra acilmis ben evden gideen kdr hareket yoktu whtp konismalari vardi altinla ilgili vs vs altinlari almadan bosanmayin akilli davranın bizim sahitlerde altinlar kasada dedi ama amasi var bilemiyorum artik cok sinirliyim kendime o konuda erkege givenmi olur cocuk var ona ragmen o kdr karatersizlerki aile boyu hepsi pislikmis gördük. nafakayida dusurmeye calisiyor beyfendi 25 bin maasi var 1500 fazla diyor 500 yeter diyor bende nafaka aliyorum onu kaldirmak icnde heralde 30 40 dilekce yazmistir avukati

canım evlerine gidersen bunu davada sana karşı kullanabilirler avukaıtn ne derse onu yap bence :)

Sizin çok kötü olmuş üzüldüm .benim bir yıl olmadı ben de barışma vaadiyle çağırıp isteyecem sonra da Allah kerim

Sizin çok kötü olmuş üzüldüm .benim bir yıl olmadı ben de barışma vaadiyle çağırıp isteyecem sonra da Allah kerim
Yani
Yani akilli hareket edin dava acsanizda suanki kurdan hesaplaniyor 2 yil surse size verecek misal 200 bin 2 yil sonra o altin olacak 600 bin siz 200 bin alacaksiniz sadece .kur guncellemesi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…