- 25 Ekim 2017
- 158
- 33
- 98
- 31
- Konu Sahibi demetkartal0
-
iddia oynadı, diyelim kaybetti, taşınmazlar, araba her neyse onun üzerine olanları alırlar elinizden icralık falan olunursa. oyle iddia oynadı hak talep etmiyormuş dinlemez devlet. anca boşanmanıza falan katkısı olur o tarz anlaşmaların. anca sizin üzerinize geçirirse olur. diğer türlü saçma geliyor kulağa. hani ev benim ama hak talep etmiyorum. garip geldi bana. yine bi avukata danışın.
Kısıtlılık kararı aldırabilirsiniz eşinize kabul ederse benceMerhabalar.
4 yildir evliyim esimle evlendikten sonra araba aldik bundan 1 sene sonrada ev alacagiz ınsallah.
9 aylik bebegim var ve esimle ilgili sorunlarimiz var. Ben kendimi garanti altina almak istiyorum boyle birsey mumkun mu bilgisi olam varsa yardimci olabilir mi.
Bizim sorunumuz iddaa oynamasi 2 kez oglum dogmadan once 1 kezde oglum dogduktan sonra oynadi suan 83 bin borcu var. Aramizda sozlesme yapmak istiyorum bir daha iddaa oynarsam ve 1 tl dahi borc yaparsam ev ve arabadan hak talep etmiyorum diye bir yazi imzalatmak istiyorum bosanma.durumunda bunun gecerliligi olur mu bunu noterde mi yoksa avukata gidip mi yaptirmai lazim
ahaha aynen. ev ya senindir ya değildir. borclanınca yok elimden almayın ben hak iddia etmiyorum onda denmez sanırım. ama tapu keyfi benim üzerime.Garip gelmesi normal. Garip olmasa herkes bu tür dalavere yaparak milleti cin gibi carpar.
Kredi cek, ev al... sonrada evden hak talep etmiyorum de
Kolay yoldan milyoner olmanın yolunu bulduk
Garip gelmesi normal. Garip olmasa herkes bu tür dalavere yaparak milleti cin gibi carpar.
Kredi cek, ev al... sonrada evden hak talep etmiyorum de
Kolay yoldan milyoner olmanın yolunu bulduk
bizim hukukumuzda öyle bir sözleşme yokAma zenginler evlilik sözleşmesi yapmıyor mu? Boşanma durumunda hak talep etmiyorum gibisinden. Buda bir benzeri gibi geldi bana
Sözleşme evlilik öncesi edinilen mallarla ilgili. Onlarda hak iddia etmemek diye biliyorum.Ama zenginler evlilik sözleşmesi yapmıyor mu? Boşanma durumunda hak talep etmiyorum gibisinden. Buda bir benzeri gibi geldi bana
Borc benim değil bunu kabul etmiyorum. Ama dediğiniz gibi bu borcu beraber odeyecegiz yada ayrilacagim baska bir cozumu yok83.000 liralık borç şuanda ikinizin. Evlisiniz. Evlilikte edilen mal mülk nasil ikinizin oluyorsa borçlarda aynı şekilde.
Tek derdim ilerde böyle bir durum yeniden yasanirsa çocuğumla ortada kalmak istemem.Herkese cok teşekkür ederim bayram sonrasi avukata danisacagim . Yanlis anlaşılmak istemem mal mülk hepsi benim olsun diye istemiyorum bunu. Bir daha iddaa oynanamasi için caydirici olsun istiyorum. Evi henuz almadik tokiden bana bekarken cikmisti ona birikim yapiyorduk suan söylesmeyi bekliyorduk. Araba benim üzerime zaten.
2021de 50 bine araba aldim ayni seye 40 bin onun iddaa borcunu odedim simdide 82 bin tl. Cocugumun rizkini vermesi beni kandirmasi cok zoruma gidiyor. Bu ona verdigim son sans zaten ilerde oğlum babama benim icin neden bir sans vermedin demesin diye suan katlaniyorum yoksa katlamam asla 3. Oldu bu
Borc benim değil bunu kabul etmiyorum. Ama dediğiniz gibi bu borcu beraber odeyecegiz yada ayrilacagim baska bir cozumu yok
Bosanmak benimde aklimda ama daha 9 aylik bebegim var. Ilerde büyüdüğü zaman benim bir sans verseydin keske babasiz buyumeseydim demesin diye yada dediginde senin icin denedim oğlum olmadi ama diyebilmek istiyorum. Cocugumunda hakkina girmek istemiyorum. Tek sikintimiz bu iddda baska hic bir problemimiz yokYasal olarak malasef yarısı sizin. Bu sebeplerden kumar oynayan adamdan boşanın diye burda yırtiniyoruz
Bosanmak benimde aklimda ama daha 9 aylik bebegim var. Ilerde büyüdüğü zaman benim bir sans verseydin keske babasiz buyumeseydim demesin diye yada dediginde senin icin denedim oğlum olmadi ama diyebilmek istiyorum. Cocugumunda hakkina girmek istemiyorum. Tek sikintimiz bu iddda baska hic bir problemimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?