- 25 Ekim 2017
- 158
- 33
- 98
- 31
- Konu Sahibi demetkartal0
-
Evet iddaa yüzünden güven problemimiz var artik ne dese inanmam güvenmem. Yerden göğe kadar haklısınız benide cocugumuzuda düşünmemiş hepsinin farkindayim biliyorum aptal yerine koyuldugumuda biliyorum sadece cocugum icin son kez ve benimde bu bosanmayi kaldiramyacagim icin son kez deneyecegim. Rabbim utandirmasin kimseyede yaşatmasınCanım, iddia sadece bir semptom. Güven probleminiz var, yalan sorununuz var, söz tutmama problemi var, adam seni ve çocuğunu düşünmüyor, varda varda...
Neyse, sen bilirsin. Hayat senin
Suan elimde tek araba var onuda babamin üzerine yapacağım bunuda dile getirdim yap dedi zaten. Suan icralık bir durum yok zaten. Benim tek düşüncem belki caydiriciligi olur diye boyle bir sozlesme yapmayi dusundum belki dogru degil bu yüzden burdan sorup akil almak istedimÖyle olmaz haciz gelirse elinizden gider demiş herkes zaten. Sizin üstünüze olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Şöyle ki eğer aileniz güvenilir insanlarsa ve de kardeşiniz yoksa eşiniz evi annenizin üstüne yapabilir, böylece boşanma durumunda ev %100 size kalmış olur kendi de borcuyla dımdıızlak kalır.
Evet iddaa yüzünden güven problemimiz var artik ne dese inanmam güvenmem. Yerden göğe kadar haklısınız benide cocugumuzuda düşünmemiş hepsinin farkindayim biliyorum aptal yerine koyuldugumuda biliyorum sadece cocugum icin son kez ve benimde bu bosanmayi kaldiramyacagim icin son kez deneyecegim. Rabbim utandirmasin kimseyede yaşatmasın
Zaten bir ust yorumda belirttim benimde bu bosanmayi kaldirabilecegimi dusunmuyorum suanÇocuk bu işin bahanesi. Hazır olmayabilirsiniz ama çocuğum için demeyin. Omuzlarına ciddi bir yük yüklemiş olursunuz.
Tekrar oynayacağını sen de biliyorsun aslında, belki zaman kazanmak seninki ama lütfen onun borçlarını ödeme asla,bırak kendi uğraşsınEvet iddaa yüzünden güven problemimiz var artik ne dese inanmam güvenmem. Yerden göğe kadar haklısınız benide cocugumuzuda düşünmemiş hepsinin farkindayim biliyorum aptal yerine koyuldugumuda biliyorum sadece cocugum icin son kez ve benimde bu bosanmayi kaldiramyacagim icin son kez deneyecegim. Rabbim utandirmasin kimseyede yaşatmasın
Böyle bir şey olabilir mi? Bu mu yani iddiadan vazgeçirmek şekli. Arkadaşına para verip kendi adına oynatır.Merhabalar.
4 yildir evliyim esimle evlendikten sonra araba aldik bundan 1 sene sonrada ev alacagiz ınsallah.
9 aylik bebegim var ve esimle ilgili sorunlarimiz var. Ben kendimi garanti altina almak istiyorum boyle birsey mumkun mu bilgisi olam varsa yardimci olabilir mi.
Bizim sorunumuz iddaa oynamasi 2 kez oglum dogmadan once 1 kezde oglum dogduktan sonra oynadi suan 83 bin borcu var. Aramizda sozlesme yapmak istiyorum bir daha iddaa oynarsam ve 1 tl dahi borc yaparsam ev ve arabadan hak talep etmiyorum diye bir yazi imzalatmak istiyorum bosanma.durumunda bunun gecerliligi olur mu bunu noterde mi yoksa avukata gidip mi yaptirmai lazim
Evet iddaa yüzünden güven problemimiz var artik ne dese inanmam güvenmem. Yerden göğe kadar haklısınız benide cocugumuzuda düşünmemiş hepsinin farkindayim biliyorum aptal yerine koyuldugumuda biliyorum sadece cocugum icin son kez ve benimde bu bosanmayi kaldiramyacagim icin son kez deneyecegim. Rabbim utandirmasin kimseyede yaşatmasın
odemeyecegim zaten kendide hafta sonlari ek is yapacak kendi odeyecekTekrar oynayacağını sen de biliyorsun aslında, belki zaman kazanmak seninki ama lütfen onun borçlarını ödeme asla,bırak kendi uğraşsın
Maas hesabi bende bana yatiyordu tum para ve kullandigi tek bir kart vardi onuda hep kontrol ediyordum. Baska bir baskadan kredi karti alip yapmis zaten bu yuzden fark edemedim. Ve bi daha yapmicaginin garantisi yok belki boyle bir sozleme durdurur diye dusundum.Böyle bir şey olabilir mi? Bu mu yani iddiadan vazgeçirmek şekli. Arkadaşına para verip kendi adına oynatır.
Engellemenin yolu bu gibi gelmedi bana. Belki bir uzman yardımı olabilir. Kendisinin bırakmak istemesi lazım. Diğer türlü mutlaka bir yolunu bulur.Maas hesabi bende bana yatiyordu tum para ve kullandigi tek bir kart vardi onuda hep kontrol ediyordum. Baska bir baskadan kredi karti alip yapmis zaten bu yuzden fark edemedim. Ve bi daha yapmicaginin garantisi yok belki boyle bir sozleme durdurur diye dusundum.
Belki olur belki olmaz artik aklim durdu mantikli düşünemiyorum bu yuzden sizlere sordum zaten
Tesekkur ederim cok sagolunİnşallah. Kendinizi kaptirmayin fazla. Gözünüz hep üstünde olsun.
Destek alacak bunu konustuk ve kabul etti.Engellemenin yolu bu gibi gelmedi bana. Belki bir uzman yardımı olabilir. Kendisinin bırakmak istemesi lazım. Diğer türlü mutlaka bir yolunu bulur.
En mantıklısı destek, onun dışında takip edebilirsiniz ama bu da sizin için çok zor.Destek alacak bunu konustuk ve kabul etti.
Sizin farkli bir oneriniz var mi peki. Ben pek saglikli düşünemiyorum artik
Sen alınan şeyleri kendi üstüne alsana.Merhabalar.
4 yildir evliyim esimle evlendikten sonra araba aldik bundan 1 sene sonrada ev alacagiz ınsallah.
9 aylik bebegim var ve esimle ilgili sorunlarimiz var. Ben kendimi garanti altina almak istiyorum boyle birsey mumkun mu bilgisi olam varsa yardimci olabilir mi.
Bizim sorunumuz iddaa oynamasi 2 kez oglum dogmadan once 1 kezde oglum dogduktan sonra oynadi suan 83 bin borcu var. Aramizda sozlesme yapmak istiyorum bir daha iddaa oynarsam ve 1 tl dahi borc yaparsam ev ve arabadan hak talep etmiyorum diye bir yazi imzalatmak istiyorum bosanma.durumunda bunun gecerliligi olur mu bunu noterde mi yoksa avukata gidip mi yaptirmai lazim
Akıllı telefon kullanmayacak,kredi kartı olmayacak banka kartı kullanacak sadece. Ona da belliDestek alacak bunu konustuk ve kabul etti.
Sizin farkli bir oneriniz var mi peki. Ben pek saglikli düşünemiyorum artik
Maas hesabin uygulamasi bende. Maas idaresi bende odenecekte alinacakta para hesabin tamami bende Akilli telefonu düşündüm ama benim koca is yerinin bilgisayarından herseyi yaptigi için yakalayamadim zaten telefonfa hersey normaldi.Akıllı telefon kullanmayacak,kredi kartı olmayacak banka kartı kullanacak sadece. Ona da belli
Miktarda para koyacaksınız. Maaş idaresi sizde olacak
Suan tek araba var oda benim üzerime. Evde alindigi zaman yine benim üzerime olmak zorunda tokiden cikmisti bana cunkuSen alınan şeyleri kendi üstüne alsana.
Hadi ya o kötü olmuş. Ya ben bu işte tiksiniyorum artık. Son 3 senede 3 kişide oldu çevremizde bu adamlara o kadar öfkeliyim ki. Birisi zaten metro rayına atladı canına kıydı haberlere bile çıktı. Birisi hasta anne babasının oturduğu eve kadar sattırdı sülalede uçan kuşa borç taktı. Şimdi yenilerde biri daha çıktı. Ailece daha durum toplayıp tatile Nil’e gitmediler. Karısı düzen kuracağım diye ölüyor adam yapmış 750 bin borç. Böyle düşüncesizlik olur mu ya. Diyor ki ben bu kadar ileri gideceğimi kestiremedim. Arkadaş karın senden 750 binlik bilezik istese almazsın ama. O kadar sinirliyim öyle sinirliyim ki şimdi sizin konuyu okuyunca tüm duygularım depreştiMaas hesabin uygulamasi bende. Maas idaresi bende odenecekte alinacakta para hesabin tamami bende Akilli telefonu düşündüm ama benim koca is yerinin bilgisayarından herseyi yaptigi için yakalayamadim zaten telefonfa hersey normaldi.
Suan elimde tek araba var onuda babamin üzerine yapacağım bunuda dile getirdim yap dedi zaten. Suan icralık bir durum yok zaten. Benim tek düşüncem belki caydiriciligi olur diye boyle bir sozlesme yapmayi dusundum belki dogru degil bu yüzden burdan sorup akil almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?