- 4 Mayıs 2022
- 1.520
- 1.990
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Valla bunca şeye rağmen arayıp agladiysaniz ne diyeyim size. Muhtemelen gel deseler gidecektiniz o zaman yaşadıklarınizi siz tercih ediyorsunuz.Boşanmama çok az kaldı. Neredeyse 2.5 senedir uğraşıyorum bir gram bile düzelmedi. Hakaret , suçlama , salak yerine konma , ekonomik baskı. Bugün son kez annesini iyi niyetimle aradım neden aramızı düzeltmeye çalışmadınız diye neredeyse özür dileyecek hale geldim. O kadar suçluyum ki onların gözünde ben kendimden korktum. Benim boşanma sebebim anne kuzusu kocadan ve annesinden gördüğüm psikolojik şiddet. Evet pes ediyorum kızlar. Vazgeçiyorum. Yeniliyorum. Sizi çok seviyorum.
Niye konu açtınız o zaman? Anlamadım. İnsanların ne yazmasını bekliyorsunuz?Üzücü bişey yazmayın lütfen bugün. Sonra bana kızabilirsiniz bugün bişey demeyin
Ölürken uzaktan bir ışık gel gel diyor ya onu dediIşık bunun neresinde
Çocuğunuz yok sanırım?Boşanmama çok az kaldı. Neredeyse 2.5 senedir uğraşıyorum bir gram bile düzelmedi. Hakaret , suçlama , salak yerine konma , ekonomik baskı. Bugün son kez annesini iyi niyetimle aradım neden aramızı düzeltmeye çalışmadınız diye neredeyse özür dileyecek hale geldim. O kadar suçluyum ki onların gözünde ben kendimden korktum. Benim boşanma sebebim anne kuzusu kocadan ve annesinden gördüğüm psikolojik şiddet. Evet pes ediyorum kızlar. Vazgeçiyorum. Yeniliyorum. Sizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?