Aynen ya. Hatta bazı din alimleri dini nikah da din açısından önemli ama resmi nikah da yeterli diyor. Yani Allah katında resmi nikah da önemlidir çünkü herkese evlendiğini duyurduğun yoldur. Oldu bekar bir kadın gitsin imam nikahıyla bir adamla evlensin, yatsın kalksın, boşol desin boşansın sonra başkasıyla gidip dini nikah kıysın yine yapacağını yapsın. Bu mudur? Allah'ı kandırmak, tövbe haşaa..
Keşke bu salak cümleyi kurmadan önce baştada belirttiğim gibi eski konumu okusaydın ama nerdeeeeeeKeşke kocan kanıtlasa bu dini nikahı da tazminat versen ona.
sadece telefonda konuştuğunuz biriyle 'evli'siniz yani öyle mi?[/Qama OTE]
Aynen öyle kafa kafasızlar gibi yatağa girmeyi bırak telden birbirine sesin haram olmasından bile korkan Allah'a sığınan bir kul olma çabasındayız hamdolsun
Ben gidip birlikte yaşıyoruz demiyorum karı kocalık yok sadece telefonda konuşuyoruz ve şüpheye düşmek istemiyoruz
Anlaşılan yanlış anlaşıldım. Benim bir duruşmam oldu eşim katıldı ve ben bu kadını istemiyorum boşanacam diye sesli bir şekilde hakim onüne çıktı çok araştırdım aklınıza gelen tüm hocalarla irtibata geçtim net bir sonuç aldığımız için bu yola adım attık aklı başında neyin ne olduğunu bilen biriyimser hamdolsun
Keşke bu salak cümleyi kurmadan önce baştada belirttiğim gibi eski konumu okusaydın ama nerdeeeeee
biz sevgilimizle beraber yaşasak taşlanırız ama
Anlaşılan yanlış anlaşıldım. Benim bir duruşmam oldu eşim katıldı ve ben bu kadını istemiyorum boşanacam diye sesli bir şekilde hakim onüne çıktı çok araştırdım aklınıza gelen tüm hocalarla irtibata geçtim net bir sonuç aldığımız için bu yola adım attık aklı başında neyin ne olduğunu bilen biriyimser hamdolsun
Hafız bir arkadaşına kıydırdık nikahı kendisinde cemaat ehli biri.Rabbimin rızası herşeyden önce gelir
bildiğim kadarıyla dini hükümlerde devletin kanunları da geçerlidir.Hafız bir arkadaşına kıydırdık nikahı kendisinde cemaat ehli biri.Rabbimin rızası herşeyden önce gelir
Erkeğin sesi haram olduğundan mütevellit kıymışlarSadece telefonda konusuyorsunuz diye dini nikaha gerek var mi yani telefonda konusmak zinaya mi giriyor? Ben anlamadim cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?