boşanmadım hala, ama dini nikah kıydığım adamla evlenmek için bekliyoruz

İlahiyat da yok bir tek bizim okulda da vardı bu tiplerden evlenip bi kaç ay takılıyor sonra boşanıp başka koca buluyorlar. Yaptıkları zina değil kocası sonuçta

Yenisini bulana kadar diğerini boşamaya razı gelmemişsin anlaşılan. Kocasız kalıcam diye korkarkern al sana iki koca. Şimdi ilk kocan sana aldattı diye dava açsın kızlarını da elinden alsın da gör.

sen yinefe bu insana fazla guvenme .genellikle kendini boyle tanitan insanlar sonradan curuk cikiyor.ses haram olmasin felan dusunuluyor ama resmen bosanma dusunlmuyor.esinde yapsaydi dost hayati seninkide oyle.

normalde 180 gun bekleme suresi vardi ama yeni yasaya gore beklememek icin bir dava daha var onu aciyorsun sonra tekrar bir nikah kiyilabiliyor :)

para komusunda anlasamiyolar heralde .dini nikahin da oyuzden duyulmasini istemiyomus kizlarin hakkini almak icin.

konu sahıbı
sana okadar cok sey demek ıstıyorum kı... dıyecek bırsey bulamıyorum
oyle bırsey ıste sen anla
allah akıl fıkır versın once sana

İki tane kızınız var buna rağmen böyle alengirli işlere girme cesaretiniz var tebriği hakediyorsunuz gerçekten. Allah aşkına kızlarınıza dikkat edin kimse mükemmel değil bir erkeğe bu kadar güvenmeyin çevremde bire bir örneğini gördüğüm için söylüyorum. Allah kızlarınızın yardımcısı olsun

Fakesindir umarım

10 gün geçmeden darbeden cemaat ehli vs konu açmışsınız da

Ehilleri gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…