- 7 Aralık 2016
- 519
- 273
- 33
Demek ki herkesi okumamışsın.Evet bunu anladım. Çünkü buradaki tüm konularda ya şiddet gören ya aldatılan ya kocası kumar oynayan yada eş ailesi tarafından ömrü yenen kadınlar var. Ne diyelim şimdi biz onu soruyorum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki herkesi okumamışsın.Evet bunu anladım. Çünkü buradaki tüm konularda ya şiddet gören ya aldatılan ya kocası kumar oynayan yada eş ailesi tarafından ömrü yenen kadınlar var. Ne diyelim şimdi biz onu soruyorum ?
Sorunlusun sanırım.E okuyup cevap yazmissiniz
Himmm anladim yalan da soyluyorsunuz , esiniz mi ogretti? Aileden gelen bir huy mu?
Valla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.
Evet cok ama sizin kadar mi onu bilemedim isteSorunlusun sanırım.![]()
Valla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..
Ayrica Allah'tan utanmadiniz mi şu bedduayı ederken? Sizin vicdanınız adina ben utandim burda.. Yazik..
Yoo. Beddua etmiyorum. Sürekli boşansın insanlar diyorsunuz bende inşaallah boşanırsınız dedim. Kötü bir söz değil yani.Valla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..
Ayrica Allah'tan utanmadiniz mi şu bedduayı ederken? Sizin vicdanınız adina ben utandim burda.. Yazik..
Ciddi manada cok tehlikeli bi insansiniz, dusunce yapiniz, seviyeniz, tarziniz korkunc.. Acil sifalar diliyorum size..Yoo. Beddua etmiyorum. Sürekli boşansın insanlar diyorsunuz bende inşaallah boşanırsınız dedim. Kötü bir söz değil yani.
Peki şimfi ciddi yazışalım, benim sorumdan ne anladın? Ben şiddet olsa da, adam sana dövsede sövsedene diye boşanıyorsunuz çocuklar ortada kalıyor gibi bir cümlem var mı? Demişsem çıkar ortaya.Evet cok ama sizin kadar mi onu bilemedim iste
Ciddi manada şoke oldum.. Insan nasil oyle bi cumle kurabilir ya..Yuregi kotu insan beddua edince doner dolasir kendini bulurmus lavantacim , sen niye utaniyorsun yuregi kapkara bir insan yerine
Herkes böyle algılıyorsa demek ki sıkıntı senin ifade edişinde.Üslubuna da dikkat et.İşte demek istediğim bu. Yoksa karısını darp edeni tebrik edecek halimiz yok sanırım değil mi? Hakikaten artık böyle algılayanların beyinlerinden şüphe ediyorum.![]()
Yoo. Beddua etmiyorum. Sürekli boşansın insanlar diyorsunuz bende inşaallah boşanırsınız dedim. Kötü bir söz değil yani.
Hayır çoğunu okudum . Ben de size diyorum ki zaten konulara bakarsanız hepsi benim saydığım sebeplerden açılmış. Bir tane normal konu yok şurada hepsi akıl sınırlarını zorlayan cinsten.Demek ki herkesi okumamışsın.
Düşüncelerimi de, ne demek istediğimi de anlayan birçok üye çıktı. Demek ki ben üslubuma değil de sizler algılarınıza dikkat etmelidiniz.Herkes böyle algılıyorsa demek ki sıkıntı senin ifade edişinde.Üslubuna da dikkat et.
Anlamak istediğin gibi anlayabilirsin.Ama ikiyüzlülük değil mi? Bir taraftan "o kadar çok annesiz babasız çocuk var" derken, diger taraftan başka çocuklarin yuvasının yıkılmasını dilemek?! Yani bilemedim![]()
Yok sizin sayısal verilerle bir sıkıntınız var.Düşüncelerimi de, ne demek istediğimi de anlayan birçok üye çıktı. Demek ki ben üslubuma değil de sizler algılarınıza dikkat etmelidiniz.
Aynen öyle.Bir evlilikte şiddet,alkol,ihanet varsa tabi ki boşanılır.Ama bunlar dışında ufak tefek şeyler tolere edilebilir diye düşünüyorum.
Yok ciddi yazismayalim , ben cunku sizinle ciddi olarak yuz yuze gorusecegim zaten mahkemedePeki şimfi ciddi yazışalım, benim sorumdan ne anladın? Ben şiddet olsa da, adam sana dövsede sövsedene diye boşanıyorsunuz çocuklar ortada kalıyor gibi bir cümlem var mı? Demişsem çıkar ortaya.
O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.