Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.
Valla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..
Ayrica Allah'tan utanmadiniz mi şu bedduayı ederken? Sizin vicdanınız adina ben utandim burda.. Yazik..

Valla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..
Ayrica Allah'tan utanmadiniz mi şu bedduayı ederken? Sizin vicdanınız adina ben utandim burda.. Yazik..

Yuregi kotu insan beddua edince doner dolasir kendini bulurmus lavantacim , sen niye utaniyorsun yuregi kapkara bir insan yerine

Yoo. Beddua etmiyorum. Sürekli boşansın insanlar diyorsunuz bende inşaallah boşanırsınız dedim. Kötü bir söz değil yani.

Herkese bosan denmez. Kadin geliyor aldatti, beni dövdü, kocaman travestilerle birlikte oluyor yazana da 1 kereden birsey olmaz mi diyelim. Boşanmak tabiki zor kimse istemez ama biz de insaniz.kiz çocuklarıni da elin oğlu bunları yapsın diye büyütülmüyor

Evet cok ama sizin kadar mi onu bilemedim iste
Peki şimfi ciddi yazışalım, benim sorumdan ne anladın? Ben şiddet olsa da, adam sana dövsede sövsedene diye boşanıyorsunuz çocuklar ortada kalıyor gibi bir cümlem var mı? Demişsem çıkar ortaya.

Yuregi kotu insan beddua edince doner dolasir kendini bulurmus lavantacim , sen niye utaniyorsun yuregi kapkara bir insan yerine
Ciddi manada şoke oldum.. Insan nasil oyle bi cumle kurabilir ya..
Gerci KK'da bu tip uyelerin klasiğidir; beddua seansı da başladı, sonrasi cogumuzun gri oluşu ve kapanış..

İşte demek istediğim bu. Yoksa karısını darp edeni tebrik edecek halimiz yok sanırım değil mi? Hakikaten artık böyle algılayanların beyinlerinden şüphe ediyorum. 🤣
Herkes böyle algılıyorsa demek ki sıkıntı senin ifade edişinde.Üslubuna da dikkat et.

Yoo. Beddua etmiyorum. Sürekli boşansın insanlar diyorsunuz bende inşaallah boşanırsınız dedim. Kötü bir söz değil yani.

Ama ikiyüzlülük değil mi? Bir taraftan "o kadar çok annesiz babasız çocuk var" derken, diger taraftan başka çocuklarin yuvasının yıkılmasını dilemek?! Yani bilemedim o_O

Herkes böyle algılıyorsa demek ki sıkıntı senin ifade edişinde.Üslubuna da dikkat et.
Düşüncelerimi de, ne demek istediğimi de anlayan birçok üye çıktı. Demek ki ben üslubuma değil de sizler algılarınıza dikkat etmelidiniz.

Peki şimfi ciddi yazışalım, benim sorumdan ne anladın? Ben şiddet olsa da, adam sana dövsede sövsedene diye boşanıyorsunuz çocuklar ortada kalıyor gibi bir cümlem var mı? Demişsem çıkar ortaya.
Yok ciddi yazismayalim , ben cunku sizinle ciddi olarak yuz yuze gorusecegim zaten mahkemede
Siz buraya gelip insanlara ahmak diyemezsiniz , beddua edemezsiniz , yeni uyesiniz hicbirimizi tanimiyorsunuz , hayat hikayelerimizi bilmiyorsunuz hele hele cocuklarimiza annelik yapamadigimizi soylemeye hic hem de hic hakkiniz yok , bu ne sizin ne de baskasinin haddi degildir
Ayrica bu forumda bu tarz konu da acamazsiniz cunku YASAK
Zaten Mune Mune geldiginde hatirlatir size forum kurallarini

O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.

oo beddua da başladı..
tipik kafası çalışmayıp şiddete başvuran erkek modelisiniz.
iki kelimeyi yan yana getirip cevap veremeyince kaba kuvvet kullanan..
okuduğunu anlamada da kendini ifade etmekte olduğu gibi sıkıntılarınız var belli ki.
kitap okumanızı öneririm bol bol. kelime dağarcığınızda gelişir böylece insanlara, sokak ağzıyla sen kimsin ki, hadi işine gibi seviyesiz cümleler kurup beddua etmek yerine kendinizi "hanımefendi" olun şeklinde itham ettiğiniz şekilde ifade edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X