Boşanmak dile pelesenk oldu...

Merhaba hanımlar beni bilenler bilir.
Evliliğimin 10. ayındayım. Başta ailesi ve anne ve ablasının onu mahveden aşırı ilgisi sonucu oluşan egosu yüzünden evliliğimde sıkıntılar yaşadım. Çok şükür aştım...
Tabii en başta çok gereksiz yıpranmalar yaşadığımız için tahammülümüz azaldı.
Eşimin benden tek ricası oldu ben sinirliyken o an bana cevap verme diye...
Bu mümkün olmuyor. Sinirliyken yok yere, elim kırılsaydıda evlenmeseydim imza atmasaydım benim ne güzel hayatım varmış vs diye sıraladı. Bu 3 oldu... Ben cevap verince sinir krizi vs geçirdi saçma bir hal oluştu. Tatildeydik ve arabadaydık. Çok saçma bir konuyı deliye dönecek kadar büyüttü. Konu değil mesele ona sürekli cevap vermemmiş. Öyle böyle boşanmaya yine geldik, arabadan inmek istedim annemi aradı ilk kez.
Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı diyince anneme bile tripli şu an. İstanbul a döndük ama yaşanılanlar akılda tabi.
Tatile görümcem eşi ve kızı işe gitmiştik. Onun eşi de egeli, oradan köye geçecekler bahanesiyle beraberdik yani. Onların yanında da devam etti gerginlik. Yani hiç yoktan bir konu ailelere de yayıldı.

yorgunum dostlar. Ayakta tutmaktan yoruldum. İyiyken iyi kötüyken çok kötü...
Bir erkek boşanmayı bu kadar anmamalı.
Ben ne yapmalıyım?
Acele karar verıp hemen evınıze gıtmeyın .Tavur yapın .Eskısı gıbı olmayın .Baktınızkı caba gostermıyor bebegınız olmadan yollayın babasının evıne .Ne moku varsa yesın .Ama hemen alıp cantanızı cıkmayın .

Annemi aman kızımı getirme diyecek sandı sanırım, ama annem otele bırak ben alacağım kızımı
Annenize çooook kalp çok çok çok.
Ben şunu gördüm, boşanma lafını bu kadar ağzına alan adamla mutlaka bir gün boşanılıyor. Annemi arayıp , saçmalasa çantamı toplar giderim. Bu adamın aklı başına geleceğe benzemiyor. Aman lütfen çocuk yapmayın.

Ben şunu gördüm, boşanma lafını bu kadar ağzına alan adamla mutlaka bir gün boşanılıyor. Annemi arayıp , saçmalasa çantamı toplar giderim. Bu adamın aklı başına geleceğe benzemiyor. Aman lütfen çocuk yapmayın.
Yaaaa siz ne güzel insanlarsınız bana güç oldunuz♥️♥️♥️♥️

Annenin kızına sahip çıkması güzel elbette ama kadınlardan bırakılıp alınacak bir eşya gibi bahsedilmesi çok kötü. Gitmek istese kendi gidemiyor sanki.

'' Dul kadın '' olmak çok kötü bir şey, bilmiyor musun yoksa?
Benim annem dul kadın, henüz bi kötülüğünü görmedim ajdjsjdjs.

Bu o üye miydi? O zaman hiç üzülemeyeceğim durumuna. Kendi düşünce yapısıyla orantılı bir evlilik yaşıyor.

Ahhh Mavera milyon kez söylendi sana eski konularında da … Problem eşinin ailesi değil eşin diye ama sen ısrarla eşine toz kondurmak istemedin . Ne oldu şimdi ? Adam senin boşanmayacağını biliyor, aslında sen de biliyorsun . O yüzden fazla kurcalama derim…

Konularını hatırlıyorum da konu sahibinin "dul olmak çok kötü" demesi...
Halbuki kötü bir hayat arkadaşı çok çok çok daha kötü.
Rezil bir hayat arkadaşına sahip ama nedense boşanmak bu adamı çekmekten daha kötü geliyor.
Ben de konu sahibini şimdi hatırladım.
Kendisi varlık içinde ailesinin gözbebeği olarak büyüdüğünü iddia eden, burada ortalık karıştıran ve boşanmış bir kadın olmaktan deli gibi korkan hanım ablamız.
Bu zihniyete sahip birinin boşanmış kadınlara laf eden birinin yaşadıklarına üzülmem. Ezilmeye, hor görülmeye devam etsin.

Ayrıca konu sahibi sen buradaki kadınlara sallamamış mıydın?
Bayağı herkese sallıyordun ama buradan da çıkmıyorsun. Neden salladığın kişilerin yorumuna ihtiyaç duyuyorsun ki? Biz en azından dertlere yorum yazıyoruz, senin gibi habire dert yazmıyoruz. Bize sallayacağına kocanı boşa bence.

Boşuna uğraşmayın kızlar mavera “dul kadın” olmak istemediği için asla boşanmaz.
Dul kadınlara kurban olsunlar ya.
Ne "dul" kadınlar tanıdım mesleği olamdığı halde kocasından boşanan, dayaktan ölümden kaçan, aldatan kendisini ezen kocasını bırakıp başka şehire yerleşip hayata tutunan. Asıl güçlü kadınlar onlar. Herkes kendisine baksın.

Katippppp , uğraşma benimlee yaa :)
Ya bak bişey dicem. Bu adamın tek derdi saçma sapan bir güç savaşı gibi durmuyor nedense. O öyle yaptı böyle yaptı. Sen neler yapıyorsun? Yanlış anlama ama, daha evvelsi gün gecesi birinin kocası bastı burayı, bir de ondan dinledik. Kadın o kadar da mazlum mağdur değilmiş meğerse. Artık bir anda deliren çıldıran adama inanmıyorum. Sonuçta burda her şeyi tek taraftan dinliyoruz. Çok az adamı dinleme fırsatımız oldu.

Dul kadınlara kurban olsunlar ya.
Ne "dul" kadınlar tanıdım mesleği olamdığı halde kocasından boşanan, dayaktan ölümden kaçan, aldatan kendisini ezen kocasını bırakıp başka şehire yerleşip hayata tutunan. Asıl güçlü kadınlar onlar. Herkes kendisine baksın.
Böyle bir teyzen vardı senin, kendi sefilliğine bakmadan size acıyordu, başınızda irkek yok diye.

Böyle bir teyzen vardı senin, kendi sefilliğine bakmadan size acıyordu, başınızda irkek yok diye.
İşin kötüsü o da boşanmış
Ama ne olursa olsun erkek olsun mantığı var onda.
Oğlu olduğu için onun erkek kontejyanı dolu 😂

Gecende iki temzilikci kadın geldi evime.
Biri eşinden boşanmış diğerinin eşi ölmüş.
Valla emekçi kadınlar.
On numara beş yıldız hayat yaşıyorlardi.
Kendi evlerinin patronu olmuslar.
Kimseye minnet etmeden yasiyorlar.
Ve kaldığım yerde herkes memnun onlardan.
Bütün çalışan kadınlar onları cagriyor.
Artık kim boşanmış kim bosanmamis
Kimsenin kimse umru değil.

Back
X