Boşanmak en iyi çözüm sanırım

iyi de hatırlattıktan sonra, (onun düşüncesiyle) sadece evliliğinizi devam ettirmek ve sizin gönlünüzü yapmış olmak için alınan hediyenin ne anlamı var ki? Yani içinden gelse bu tür duygu, unutmazdı diye düşünüyorum.. o gün size pırlanta bile alsa (evliliğini devam ettirmek ve siz onun üstüne gitmeyin) diye alınmış olmayacak mı?

mesela ben de durum tam tersidir.. özel gün hatırlama özürlüyümdür.. eşim hatırlar ama ben hep unuturum.. gerçekten evliliğin ilerki yıllarında öyle ilginç!! sorunlar çıkıyor ki insan elinde olmadan unutabiliyor.. hiç üzmeyin kendinizi.. bu forumda öyle kötü (hatta iğrenç) olaylarla karşılaşıyoruz ki, insanlar sizin konunuzu önemsiz hissetti.. tepkiler de bu yüzden yerimseniben

Doğum gününü unuttum diye boşanmayı bile düşünen bir eşim olsa yeminle bir daha yüzüne bile bakmam, kılımı dahi kıpırdatmam onun için.

Tmam insan üzülür ama boşanmayı düşünmek ne demek ya, evcilikmi oynuyorsunuz nedir anlamadım ki

Al misketlerini, ver misketlerimi

Son düzenleme:
melekcim sen ne kadar tatlı bi kızsın ana kuzusu v.s bişeysin. yaşına göre ve deneyimine göre vermen gereken tepkileri veriyosun bence, yani 22 yaşında nerdeyse 1 senelik evli olsaydım da doğum günüm unutulsaydı ben de depinirdim evde alsanaalsanasmile hele bi de evde ailem senin gibi doğum günlerimi bütün bir gün boyunca kutlayan fantastik bir aile olsaydı ve evlendiğim kocam olacak adam daha ilk doğum günümü pas geçseydi ben de sinirden kudururdum. boşanacak gibi bir durum değil ama annen de abartmış yani. açık açık konuş eşinle bugünler önemli benim için unuttuğun için çok üzüldüm kırıldım de bakalım ne oalcak. ama bağıra çağıra değil sakin sakin ..

bazı yapıcı yorumlara teşekkür ederim bana çıkışan kişileri de kınıyorum gerçekten siz hiç mi genç olmadınız hiç mi böyle heyecanlara kapılıp kırılmadınız hiç mi hayattan beklediğiniz bişeyi alamayınca isyan etmediniz............sonuçta eşim bana normalde dört dörtlük ilgi gösterse sadece doğum günümü unutmuş olsa bu kadar büyütürmüyümk olayı sonuçta normalde de bana küçük sürprizler yapmıyo benimle yeterince ilgilenmiyo doğum günümde bari yapma bunu dimi ama yooook....

sen eşini gerçekten sevsen bu kadarcık bir konuyla ayrılmayı bile düşünmezdin, bunu biliyorum çünkü eşimi çok seviyorum ve çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz bırak ayrılmayı düşünmeyi, işe bile gidince özlüyorum onu. bence gerçekten böyle düşünüyorsan zaten evliliğinizin ömrü pekde uzun sürmeyecektir.
adama evlilik yıldönümüzden önce adam gibi bana değer ver demek çok saçma, o artık hatırlasa bile içinden geldiği için değil senden korkusuna hatırlayacaktır, bunun ne önemi varki?

ya aslında sadece özel günlerde değil her zaman ili istiyorum ben sadece seni seviyorum filan demek ilgi demek değildir dimi yıldönümümüzü kutlarsa belki aa evet biz evliyiz eşimle güzel vakit geçirmeliyiz die anlar ya da doğum günümü kutlamadığı içinde yani ben sanki hayatında yokmuşum önemsizmişim gibi hissettim kendimi o yüzden bu kadar uzattım madem iyilikle anlamıyo belki zorla anlar die

Biz hiç mi genç olmadık olduk. Hatta ben senden 1 yaş küçüğüm...
Benim anlamadığım bu işte. ısyan etmekte haksızsın. Çünkü eşin siz nişanlıyken de böyleymiş evlendikten sonra olan birşey değil yani. Eee baştan biliyordun şimdi neden isyandasın ki. Bugün boşanma meselesi yapacağın birşey varsa nişanlıyken bitirebilirdin ama sen evlenmeyi beklemişsin...

Son düzenleme:

ama demek ki eşiniz herşeye rağman size önem vermiş benim eşim işten en erken 9da geliyo bazen 10 11i buluyo sonra da yemek ye 12 de yatıyoruz en geç eee ben eşimle 1 saat oturup sohbet edemeyeceksem neden evlendim ben evlenipte evde saf gibi koca bekliyim die mi evlendim

bizim nişanlılık dönemimiz çok sorunlu geçti yani aileler olsun düğün yetişirme telaşı olsun o da bana dedi ki telaşlıyız görüyosun kusuruma bakma evlenince telafi ederiz dedi o yüzden

eşinle başka sorunlar varsa, bu yaşananlrad üstüne tuz biber olduysa bilemeyiz biz. biz sadece özel günler için senin anlattığın kadarıyla yorum yaptık.

bizim nişanlılık dönemimiz çok sorunlu geçti yani aileler olsun düğün yetişirme telaşı olsun o da bana dedi ki telaşlıyız görüyosun kusuruma bakma evlenince telafi ederiz dedi o yüzden

İyi de evlilik öncesi geçmişiniz sadece nişanlılık mı? Ne bileyim tanışma faslınız ya da çıkma sevgili olma olmadı mı hiç. Hemen nişanlanıp telaşa girip ertesi gün evlendiniz de mi eşin böyle bir yorum yaptı?

tabiki genç oldum.

Kırıldığım zamanlarda oldu, bağıra bağıra ağladım zamanlarda

Sinirden mektupları yırttığım zamanlarda oldu, Resim çerçeveleri indirdiğim zamanlarda

Ama böylesine saçma bir nedenden dolayı boşanmak en iyisi demedim hiçbir zaman.

ya biz aslında evlenmeye çabul karar verdik düşün 22 temmuzda tanıştık seneye 26 temmuzda evlendik öyle yani 1 senemiz doldu evlendik şimdiki aklım olsa 2 seneden önce evlenmezdimlmaz:

konuyu açarken ona taktığım için onu yazdım nerden bileyim bu kadar tepki alacağımı.....

ya biz aslında evlenmeye çabul karar verdik düşün 22 temmuzda tanıştık seneye 26 temmuzda evlendik öyle yani 1 senemiz doldu evlendik şimdiki aklım olsa 2 seneden önce evlenmezdimlmaz:

Demekki tam olarak birbirinizi tanımadınız. ama yine de 1 yıl içinde doğum günün tanışma yıldönümün falan olmuş yani. Bunları kutlamadığını önceden biliyordun...

ciddi ciddi soruyorum hepinize sizceinsan hangi durumlarda boşanmalıdır ilgisiz bi koca boşanmak için geçerli bi neden değil midir ya da ilgisiz değer bilmeyen bi koca nasıl yola getirirlir

ciddi ciddi soruyorum hepinize sizceinsan hangi durumlarda boşanmalıdır ilgisiz bi koca boşanmak için geçerli bi neden değil midir ya da ilgisiz değer bilmeyen bi koca nasıl yola getirirlir

Yola getirmek???
Size değer vermeyen adam için bu çaba neden?
Onun kendini affettirmesi,sizi el üstünde tutması,mutluluğunuz için çaba harcaması gerek!
Sizin bişey yapmanıza gerek yok ki!!!

bence eşinizle konusun ve en kısa zamanda psikolojık yardım almayı deneyın.küs kalıp ıcıne atmak care olmuyor hıcbır zaman.kendı aranızda konusup problemı asamıyorsanız baska cözum yolu yok sanırım mutlaka yardım alınmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…