ona evlilik yıldönümümüzden bi kaç gün önce söylicem ya adam gibi bana değe verdiğini göster ya da beni unut bi daha da hatırlatmam hiç bi zaman dicem kendi bilir beni kaybetmeyi göze alırsa artık kutlamasınkötükedihüso
Peki bişeyi çok merak ettim. Eşiniz yıldönümünüzü çok hoş biçimde kutlasa,çok memnun kalsanız kutlamadan boşanma fikrinden vazgeçicek misiniz, bundan sonra doğum günlerinizi unutmasa ve hep sizi hoşnut etse özel günlerde sorun hallolcak mı? Sizi ömür boyu birbirinize bağlayan şey bu birkaç özel gün kutlamaları mı, koskoca ömürde her sene sadece 2 gün kutlanacak şey için değer mi?
Bizimle paylaşmadığınız başka sorunlarınız olduğunu düşünüyorum da ben.
Eşiniz bu duruma sizden daha çok üzülüyordur eminim, kutladı-kutlamadı değeri ile kendisine bağlı olan karısı olması ve doğum gününü unuttu diye boşanmayı düşünen bi eş çok daha ağır bir mevzu bence.
bazı yapıcı yorumlara teşekkür ederim bana çıkışan kişileri de kınıyorum gerçekten siz hiç mi genç olmadınız hiç mi böyle heyecanlara kapılıp kırılmadınız hiç mi hayattan beklediğiniz bişeyi alamayınca isyan etmediniz............sonuçta eşim bana normalde dört dörtlük ilgi gösterse sadece doğum günümü unutmuş olsa bu kadar büyütürmüyümk olayı sonuçta normalde de bana küçük sürprizler yapmıyo benimle yeterince ilgilenmiyo doğum günümde bari yapma bunu dimi ama yooook....
sen eşini gerçekten sevsen bu kadarcık bir konuyla ayrılmayı bile düşünmezdin, bunu biliyorum çünkü eşimi çok seviyorum ve çok zor günler geçirdik halada geçiriyoruz bırak ayrılmayı düşünmeyi, işe bile gidince özlüyorum onu. bence gerçekten böyle düşünüyorsan zaten evliliğinizin ömrü pekde uzun sürmeyecektir.
adama evlilik yıldönümüzden önce adam gibi bana değer ver demek çok saçma, o artık hatırlasa bile içinden geldiği için değil senden korkusuna hatırlayacaktır, bunun ne önemi varki?
Biz hiç mi genç olmadık olduk. Hatta ben senden 1 yaş küçüğüm...
Benim anlamadığım bu işte. İsyan etmekte haksızsın. Çünkü eşin siz nişanlıyken de böyleymiş evlendikten sonra olan birşey değil yani. Eee baştan biliyordun şimdi neden isyandasın ki. Bugün boşanma meselesi yapacağın birşey varsa nişanlıyken bitirebilirdin ama sen evlenmeyi beklemişsin...
bizim nişanlılık dönemimiz çok sorunlu geçti yani aileler olsun düğün yetişirme telaşı olsun o da bana dedi ki telaşlıyız görüyosun kusuruma bakma evlenince telafi ederiz dedi o yüzden
bazı yapıcı yorumlara teşekkür ederim bana çıkışan kişileri de kınıyorum gerçekten siz hiç mi genç olmadınız hiç mi böyle heyecanlara kapılıp kırılmadınız hiç mi hayattan beklediğiniz bişeyi alamayınca isyan etmediniz............sonuçta eşim bana normalde dört dörtlük ilgi gösterse sadece doğum günümü unutmuş olsa bu kadar büyütürmüyümk olayı sonuçta normalde de bana küçük sürprizler yapmıyo benimle yeterince ilgilenmiyo doğum günümde bari yapma bunu dimi ama yooook....
İyi de evlilik öncesi geçmişiniz sadece nişanlılık mı? Ne bileyim tanışma faslınız ya da çıkma sevgili olma olmadı mı hiç. Hemen nişanlanıp telaşa girip ertesi gün evlendiniz de mi eşin böyle bir yorum yaptı?
Her zaman iyi sözler duymuyor insan hayatta, ailenin yanındaki gibi değil hayat. Hepimiz anne-baba kucağındayken herşey çok daha kolaydı, çok şimartıldık, çok sevildik ama evlilik ve gerçek hayat bambaşka. Kimse burda sana zarar vermek için tepki göstermedi, bu tarz tepkilere da hayatta kalabilmek için açık olmalısın, kınamanı çok yersiz buluyorum ve yine yaşına veriyorum açıkcası.Dediğine göre gençsin, heyecan istiyorsun, bekliyorsun haklısın tabi ki ama hayat hep kolaylıklarla, güzelliklerle dolu değil.
Eşinle başka sorunlarının olduğunu da bilseydik eminim hepimiz çok daha farklı tepkiler verirdik. Öyle bir anlatmışın ki sadece tek sorun doğumgünü ve yıldönümü kutlanmaması. Başka sorunlarınız bile olsa ben yine boşanmayı düşünmek için henüz çok erken derim. Önce mücadele vermeniz lazım.
ya biz aslında evlenmeye çabul karar verdik düşün 22 temmuzda tanıştık seneye 26 temmuzda evlendik öyle yani 1 senemiz doldu evlendik şimdiki aklım olsa 2 seneden önce evlenmezdimlmaz:
ciddi ciddi soruyorum hepinize sizceinsan hangi durumlarda boşanmalıdır ilgisiz bi koca boşanmak için geçerli bi neden değil midir ya da ilgisiz değer bilmeyen bi koca nasıl yola getirirlir
ciddi ciddi soruyorum hepinize sizceinsan hangi durumlarda boşanmalıdır ilgisiz bi koca boşanmak için geçerli bi neden değil midir ya da ilgisiz değer bilmeyen bi koca nasıl yola getirirlir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?