kedijik yaş kaç?Ne yapalım yanı o zaman?
Aılende bosan dıyo hadı yuru gıt annenın dızının dıbıne.
Aman sakın ola aılen gıbı bır aıle bulmadan da bu evlılık kurumunun onunden bıle gecme mı dıyelım?
Yoksa elındekını kutarması ıcın mı yardım edelım?
benim eşim başlarda yani çıkarken pek önem vermezdi bi kere sormuştum dedi ki ben kendi doğum günümü bile kutlamam saçma geliio.sonra benim değer verdiğimi önemsediğimi anlayınca her zaman kutladı hediyeler aldı.büyük yada küçük önemi yok.ve söyler bazen ben istekli değilim anlamsız gelio ama seni kırmamak adına elimden geldiği kadar çabalıyorum dio.ama ben eşime kutlamadığında yada bişi almadığında ayrılcam senden demedim.oda alıştı şimdi doğum gününde hediye bekler oldu.:)Ne yapalım yanı o zaman?
Aılende bosan dıyo hadı yuru gıt annenın dızının dıbıne.
Aman sakın ola aılen gıbı bır aıle bulmadan da bu evlılık kurumunun onunden bıle gecme mı dıyelım?
Yoksa elındekını kutarması ıcın mı yardım edelım?
aslında fesatlık yapmak istemiyorum ama bu konu dünkü o suçlamalardan sonra insanların tepkisini ölçmek için açılmış uydurma bir konu gibi geldi bana.
elbette yanılıyor olabilirim ki umarım öyledir
eğer yanılıyorsam özür de dilerim yalnız daha önce martta 7 aylı evliyiz diye bir konu açmışsınız.
martta 7 aylık evliyken haftaya evlilik yıl dönümü nasıl olacak anlayamadım
yine de dedim ya belki ben yanlış anlamışımdır
Zaten arkadaş 22 haziranda da geçen gün doğum günümdü yazmış bugün de dün doğumgünümdü diyor. Haklı olma ihtimalin var yani...
Bu mesaya göre doğum günün dün yani 24 hazirandaymış...
Ama bu mesajına göre (22 haziranda yazmışsın) geçen günmüş. Hangisi?
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/373138-iyiki-dogdummu-5.html#post13871070
melek her şeye çatır çatır cevaplar yazmışsın ama bu sorulara mantıklı bir açıklamada bulunmamışsın.
açıkla da bizim aklımızdaki soru işaretleri de ortadan kalksın.
nedicemi bilemiyorum..insanlar bosanmak icin sudan sebep bahaneler ariyorlar...
Herşeye cevabı var bir tek bunlara cevabı yok arkadaşın...
Sanırım sadece kendisiyle aynı fikirde olanlara yazabiliyor...
ilk kez bir konunun yalan oldugunu düsünüyorum..bukadar sacma bir sebeten bosanmayi düsünürmü insan..milletin cani sikildiginda konu aciyorlar galiba eylenmek icin..
Bu mesaya göre doğum günün dün yani 24 hazirandaymış...
Ama bu mesajına göre (22 haziranda yazmışsın) geçen günmüş. Hangisi?
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/373138-iyiki-dogdummu-5.html#post13871070
Zaten arkadaş 22 haziranda da geçen gün doğum günümdü yazmış bugün de dün doğumgünümdü diyor. Haklı olma ihtimalin var yani...
tamam benim doğum günüm 21 haziran aslında ama bu konuyu açarken dün die belirttim geçen gün desem üzüntümü kimse anlamaz die düşündüm geçmiş bitmil derler die ama bneim içime oturdu eşimle hala doğru düzgün konuşmuyorum o yüzden böyle yazdım oldu mu şimdi
tamam benim doğum günüm 21 haziran aslında ama bu konuyu açarken dün die belirttim geçen gün desem üzüntümü kimse anlamaz die düşündüm geçmiş bitmil derler die ama bneim içime oturdu eşimle hala doğru düzgün konuşmuyorum o yüzden böyle yazdım oldu mu şimdi
dalga geçmek için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum; evlilik yıldönümünüzü de unutursa (ki muhtemelen unutacak) ne yapmayı düşünüyorsunuz CADIARZU
Boşanmak en iyi çözüm diyorsanız öyledir...
Bunun için boşanılır mı diyen arkadaşlara cevap vereyim...
Boşanma kararı bir anda alınmaz hele doğumgünümü kutlamadı diye kimse boşanmaz..
Belli ki arkadaşın bir sürü birikimi var,mutsuz bir evliliği var..
Bu doğumgünü meselesi sadece patlama olmuş..
Davanızı açtınız mı?
İlk mahkemeniz ne zaman?
Dilerim çabucak hayırlısı ile sonuçlanır..
ona evlilik yıldönümümüzden bi kaç gün önce söylicem ya adam gibi bana değe verdiğini göster ya da beni unut bi daha da hatırlatmam hiç bi zaman dicem kendi bilir beni kaybetmeyi göze alırsa artık kutlamasınkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?