Boşanmak en iyi çözüm sanırım

kedijik yaş kaç?

benim eşim başlarda yani çıkarken pek önem vermezdi bi kere sormuştum dedi ki ben kendi doğum günümü bile kutlamam saçma geliio.sonra benim değer verdiğimi önemsediğimi anlayınca her zaman kutladı hediyeler aldı.büyük yada küçük önemi yok.ve söyler bazen ben istekli değilim anlamsız gelio ama seni kırmamak adına elimden geldiği kadar çabalıyorum dio.ama ben eşime kutlamadığında yada bişi almadığında ayrılcam senden demedim.oda alıştı şimdi doğum gününde hediye bekler oldu.:)

Bende daha birkaç gün öncesine kadar eşimin doğum gününü unutmuştum..
Belki Temmuz 18 e kadar yine unutacağım..
Eşin doğru demiş insanlık hali bu ne varki bunda...
Herkes özel günlere çok önem vermiyor...
Bence çok büyütülmemeli...

Zaten arkadaş 22 haziranda da geçen gün doğum günümdü yazmış bugün de dün doğumgünümdü diyor. Haklı olma ihtimalin var yani...

melek her şeye çatır çatır cevaplar yazmışsın ama bu sorulara mantıklı bir açıklamada bulunmamışsın.
açıkla da bizim aklımızdaki soru işaretleri de ortadan kalksın.

melek her şeye çatır çatır cevaplar yazmışsın ama bu sorulara mantıklı bir açıklamada bulunmamışsın.
açıkla da bizim aklımızdaki soru işaretleri de ortadan kalksın.

Herşeye cevabı var bir tek bunlara cevabı yok arkadaşın...
Sanırım sadece kendisiyle aynı fikirde olanlara yazabiliyor...

hala millet yapma, etme diye akıl vermek için kendini paralıyor ya
ona üzülüyorum ben
yoksa gerçekmiş değilmiş bana ne :umursamaz:

Herşeye cevabı var bir tek bunlara cevabı yok arkadaşın...
Sanırım sadece kendisiyle aynı fikirde olanlara yazabiliyor...

ilk kez bir konunun yalan oldugunu düsünüyorum..bukadar sacma bir sebeten bosanmayi düsünürmü insan..milletin cani sikildiginda konu aciyorlar galiba eylenmek icin..

ilk kez bir konunun yalan oldugunu düsünüyorum..bukadar sacma bir sebeten bosanmayi düsünürmü insan..milletin cani sikildiginda konu aciyorlar galiba eylenmek icin..

İnsanın hiç derdi olmayınca insan dert üretiyor demekki...
Eşi doğum gününü kutlamadı diye tek boşanan çift bu arkadaş ve eşi olur sanırım...

fazlasıyla saçmalanmış bi konu bence... ne doğum günüymüş yahu böyle,
böyle pamuk ipliğine bağlı bi evlilikmi bu? çok şaşırıyorum

Zaten arkadaş 22 haziranda da geçen gün doğum günümdü yazmış bugün de dün doğumgünümdü diyor. Haklı olma ihtimalin var yani...

O zaman bunlara mantıklı bir açıklama getirir misin Melek?

tamam benim doğum günüm 21 haziran aslında ama bu konuyu açarken dün die belirttim geçen gün desem üzüntümü kimse anlamaz die düşündüm geçmiş bitmil derler die ama bneim içime oturdu eşimle hala doğru düzgün konuşmuyorum o yüzden böyle yazdım oldu mu şimdi

Çelişkili mesajlar yazmasan kimse üstüne gelmez ona göre yorum yapardı Melek...
Geçmiş bitmiş demezdik emin ol...
22 haziranda da dündü dememişsin ki geçen gün demişsin, hala çelişki var...

dalga geçmek için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum; evlilik yıldönümünüzü de unutursa (ki muhtemelen unutacak) ne yapmayı düşünüyorsunuz CADIARZU

Boşanmak en iyi çözüm diyorsanız öyledir...
Bunun için boşanılır mı diyen arkadaşlara cevap vereyim...
Boşanma kararı bir anda alınmaz hele doğumgünümü kutlamadı diye kimse boşanmaz..
Belli ki arkadaşın bir sürü birikimi var,mutsuz bir evliliği var..
Bu doğumgünü meselesi sadece patlama olmuş..
Davanızı açtınız mı?
İlk mahkemeniz ne zaman?
Dilerim çabucak hayırlısı ile sonuçlanır..

dalga geçmek için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum; evlilik yıldönümünüzü de unutursa (ki muhtemelen unutacak) ne yapmayı düşünüyorsunuz CADIARZU

ona evlilik yıldönümümüzden bi kaç gün önce söylicem ya adam gibi bana değe verdiğini göster ya da beni unut bi daha da hatırlatmam hiç bi zaman dicem kendi bilir beni kaybetmeyi göze alırsa artık kutlamasınkötükedihüso

hayır henüz açmadım işte 26 temmuz bizim 1 senemiz doluyo o zamana kadar gönlümü aldı aldı kendini değiştirdi değiştirdi yoksaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Değer mi sipariş ediyorsunuz eşinizden?
Zorla mı kıymet verdireceksiniz kendinize?
Neden bu kadar onurunuzu zedeliyorsunuz ki?
Değer vermek isteyen,içinden gelen adam bunu zaten siz söylemeden yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…