Boşanmak en iyi çözüm sanırım

Haklısınız...İnsan hatırlanmak ister ama bu boşanma sebebi olamaz,olmamalı...sadece cezalandırın özel günler hatırlanmadı diye yuvanızı yıkmaya kalkmayın yazık olur...daha sonrasında pişman olabilirsiniz....

evde ona tavırlı davranıyorum bu ara su istese veresim bile gelmiyo.....böyle davranırsam hatasını anlar die düşünüyorumsenağlama

Yanı burada bu kadar ınsanın soyledıklerı bı kulagınla dıger kulagın arasında gezıntıdeler demek kı...

cesarete bak millet dayak yiyo aldatılıyor tebrik ediyorum birgünü unuttu diye adam boşuyorsunuz

Yanı burada bu kadar ınsanın soyledıklerı bı kulagınla dıger kulagın arasında gezıntıdeler demek kı...
o saldırmak olarak nitelendirmiş yazılanları.çünkü duymak istediklerini söylemedik.sende de maşallah ne sabır varmöış hala anlatmaya çalışıyorsun 20 sayfa olmuş anlamamış hatasını şimdi hiç anlamaz.

bencede bi boşnama sebebi olmamamlı
benmde oluyor bazen hayal kırıklarım herkezın oluyordur
ama esimi coksevıyorum bişeyi unuttu diye boşnmak ısteyemem

Sabredıp de genel toplumun dogrularını anlatmaya calısmazsak burada paylasım yapmanın anlamı kalmaz kı arkadasım.

Daha gencecık taze.Soyle hatalarıyla yuzlestırınce bırde sınırlenmese herseyı el bırlıgı ıle yoluna koymasına sebep oluruz aslında.

31 yıllık edındıgım hayat tecrubesını kullanmayacaksam neyleyım kı.

olmaz mı ? iki yabancı insan ne kadar tanıyorum desen bile mutlaka tanımadığı bi yönü çıkıveriyor.ama en ufak şeyde boşanacağım denirse evlilik zaten yürümez.ben bi kere boşanıcam dersem boşarım biter.allah muhafaza eşimi çok seviyorum düşünmüyorum bile ama olacak sa böyle olması lazım.

ablacım haklısın da önce yazdıklarıma bakarsam yardımcı olmaya çalışıyoum ama bu kadarına da pes yani.iyi yapıyorsun bende cahilim herşeyi bildiğimi iddia etmiyorum 1 senelik evliyim ama etrafımdaki insanlar yıkıcı değil.sen ve senin gibi olgun yaşamış bilgili insanlara ihtiyacımız var.böyle insanlardan aldığım akıllara uyuyorum hatta zorluyorum kendimi evliliğim için.böyle onları terslemiyorum.ben çok açık giyinen bi kızdım ama evlendim eşim kıyafetlerimi giydirmiodu evlisin artık dikkat et diodu annem hep haklı olduğunu söylerdi.ama eleğin annesi gibi bi annem olsa o seni böyle beğendi aldı değiştirmesin der değil mi??? buda çok olumlu bi tip değil ortalık ayağa kalkar mazallah

eşi idare etmek için olaylara objektif olarak bakmak lazım.benim eşim doğum günümü kutlamasa beklemem sorarım naptın bugün neyin var bi problem mi var baktım sorun yok tepelerim:))))
şaka bi yana şirin şirin neden yapmadığını benim için önemli olduğunu anlatırım ve oda dikkat eder.soluğu mahkeme kapısında almam

evet konuyu acan arkdsımn mutlaka baska sebeperlide vardır belkide....

sana katılıyorum,
ani kararlar vermemek gerek bilmiyorum ama daha sabırlı olmamız gerekmiyormu birazda empati ve karşılıklı konuşmak... inanıyorumki çözülmeyecek bir mesele değildir,

kesinlikle kızlar.karşılıklı anlayışla konuşulup çözülemeyecek tek bi sorun yoktur.

Konuyu dunden bu yana takıp edıyorum.Sızın de yazdıklarınızı gordum pek tabi.

Aynen sızın de oncekı mesajlarınızdakı gıbı olayın olurunu bulmak ortak noktamız.

Sadece sız daha cok bır bıldıklerı var kı soyluyorlar dıye dusunurken konu sahıbı arkadasımız bana bunu nasıl yapar dıye dusunuyor.

Dogru olan fikir almak ıstedıgınız ınsanların fikirlerini az da olsa onemsemek.

Belkıde sıtenın,bu konunun konu sahıbı arkadasımıza boyle bır katkısı olacak.Onemsemeyı ogrenecek.Ne kadar onemserse o kadar onemsenecegını ogrenecek.

bu kadar basit yani....

ama oyle sımarıkk
balık bastan kokar aılesı onu boyle yetıstırdıgı için
en ufacık olayda bosanmayı düşünüyor-tatlicadiarzu-

ama oyle sımarıkk
balık bastan kokar aılesı onu boyle yetıstırdıgı için
en ufacık olayda bosanmayı düşünüyor-tatlicadiarzu-

Ne yapalım yanı o zaman?

Aılende bosan dıyo hadı yuru gıt annenın dızının dıbıne.

Aman sakın ola aılen gıbı bır aıle bulmadan da bu evlılık kurumunun onunden bıle gecme mı dıyelım?

Yoksa elındekını kutarması ıcın mı yardım edelım?

bu kadar basit yani....
bence tahmin ettiğinden daha basit:)) iki insan birbirini seviyorsa elbette basit.unutmuş olabilir ki benim başıma hiç gelmedi insanlık hali derim ama alışkanlık yaparsa hep unutursa tavrım farklı olur.büyütülecek bişi yok sen ona o sana bişeyler öğreticek evli kaldığınız süre boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…