evde ona tavırlı davranıyorum bu ara su istese veresim bile gelmiyo.....böyle davranırsam hatasını anlar die düşünüyorumsenağlama
o saldırmak olarak nitelendirmiş yazılanları.çünkü duymak istediklerini söylemedik.sende de maşallah ne sabır varmöış hala anlatmaya çalışıyorsun 20 sayfa olmuş anlamamış hatasını şimdi hiç anlamaz.Yanı burada bu kadar ınsanın soyledıklerı bı kulagınla dıger kulagın arasında gezıntıdeler demek kı...
bide boşanma sebebi değil deyince siz alışmışsınız eşleriniz kutlamıo, ben kabullenemem dio..sen ne dion?cesarete bak millet dayak yiyo aldatılıyor tebrik ediyorum birgünü unuttu diye adam boşuyorsunuz
o saldırmak olarak nitelendirmiş yazılanları.çünkü duymak istediklerini söylemedik.sende de maşallah ne sabır varmöış hala anlatmaya çalışıyorsun 20 sayfa olmuş anlamamış hatasını şimdi hiç anlamaz.
olmaz mı ? iki yabancı insan ne kadar tanıyorum desen bile mutlaka tanımadığı bi yönü çıkıveriyor.ama en ufak şeyde boşanacağım denirse evlilik zaten yürümez.ben bi kere boşanıcam dersem boşarım biter.allah muhafaza eşimi çok seviyorum düşünmüyorum bile ama olacak sa böyle olması lazım.bencede bi boşnama sebebi olmamamlı
benmde oluyor bazen hayal kırıklarım herkezın oluyordur
ama esimi coksevıyorum bişeyi unuttu diye boşnmak ısteyemem
ablacım haklısın da önce yazdıklarıma bakarsam yardımcı olmaya çalışıyoum ama bu kadarına da pes yani.iyi yapıyorsun bende cahilim herşeyi bildiğimi iddia etmiyorum 1 senelik evliyim ama etrafımdaki insanlar yıkıcı değil.sen ve senin gibi olgun yaşamış bilgili insanlara ihtiyacımız var.böyle insanlardan aldığım akıllara uyuyorum hatta zorluyorum kendimi evliliğim için.böyle onları terslemiyorum.ben çok açık giyinen bi kızdım ama evlendim eşim kıyafetlerimi giydirmiodu evlisin artık dikkat et diodu annem hep haklı olduğunu söylerdi.ama eleğin annesi gibi bi annem olsa o seni böyle beğendi aldı değiştirmesin der değil mi??? buda çok olumlu bi tip değil ortalık ayağa kalkar mazallahSabredıp de genel toplumun dogrularını anlatmaya calısmazsak burada paylasım yapmanın anlamı kalmaz kı arkadasım.
Daha gencecık taze.Soyle hatalarıyla yuzlestırınce bırde sınırlenmese herseyı el bırlıgı ıle yoluna koymasına sebep oluruz aslında.
31 yıllık edındıgım hayat tecrubesını kullanmayacaksam neyleyım kı.
olmaz mı ? iki yabancı insan ne kadar tanıyorum desen bile mutlaka tanımadığı bi yönü çıkıveriyor.ama en ufak şeyde boşanacağım denirse evlilik zaten yürümez.ben bi kere boşanıcam dersem boşarım biter.allah muhafaza eşimi çok seviyorum düşünmüyorum bile ama olacak sa böyle olması lazım.
bencede bi boşnama sebebi olmamamlı
benmde oluyor bazen hayal kırıklarım herkezın oluyordur
ama esimi coksevıyorum bişeyi unuttu diye boşnmak ısteyemem
yok dio güzelim nişanlıyken de kutlamamışta bilmem neevet konuyu acan arkdsımn mutlaka baska sebeperlide vardır belkide....
ablacım haklısın da önce yazdıklarıma bakarsam yardımcı olmaya çalışıyoum ama bu kadarına da pes yani.iyi yapıyorsun bende cahilim herşeyi bildiğimi iddia etmiyorum 1 senelik evliyim ama etrafımdaki insanlar yıkıcı değil.sen ve senin gibi olgun yaşamış bilgili insanlara ihtiyacımız var.böyle insanlardan aldığım akıllara uyuyorum hatta zorluyorum kendimi evliliğim için.böyle onları terslemiyorum.ben çok açık giyinen bi kızdım ama evlendim eşim kıyafetlerimi giydirmiodu evlisin artık dikkat et diodu annem hep haklı olduğunu söylerdi.ama eleğin annesi gibi bi annem olsa o seni böyle beğendi aldı değiştirmesin der değil mi??? buda çok olumlu bi tip değil ortalık ayağa kalkar mazallah
eşi idare etmek için olaylara objektif olarak bakmak lazım.benim eşim doğum günümü kutlamasa beklemem sorarım naptın bugün neyin var bi problem mi var baktım sorun yok tepelerim:))))
şaka bi yana şirin şirin neden yapmadığını benim için önemli olduğunu anlatırım ve oda dikkat eder.soluğu mahkeme kapısında almam
Genclerımızı de sımarık dıye nıtelendırmeyelım.
Bu durumlarda ılk akla gelenın bosanmak olmadıgını anlatmak gerek.
Ben konu sahıbınde cok da fazla hata gormez oldum.Sanırım asıl hatalı cık gel dıyen anne babada.
evde ona tavırlı davranıyorum bu ara su istese veresim bile gelmiyo.....böyle davranırsam hatasını anlar die düşünüyorumsenağlama
ama oyle sımarıkk
balık bastan kokar aılesı onu boyle yetıstırdıgı için
en ufacık olayda bosanmayı düşünüyor-tatlicadiarzu-
bence tahmin ettiğinden daha basit:)) iki insan birbirini seviyorsa elbette basit.unutmuş olabilir ki benim başıma hiç gelmedi insanlık hali derim ama alışkanlık yaparsa hep unutursa tavrım farklı olur.büyütülecek bişi yok sen ona o sana bişeyler öğreticek evli kaldığınız süre boyuncabu kadar basit yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?