- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
şimdi aradı işi varmış bi yere gidecekmiş ve akşam geç gelirim dedi beni bekleme yemeğini yersin dedi ne yapcan dedim işim var dedim dimi dedi kapattı ilk defa aklıma acaba beni aldatıyor mu bu kadarı da fazla die bişey geldi gelip gönlümü alması gerekirken yaptığına bakın ya bu kadar da olmaz sanki normalde eve çok erken geliyormuş gibi........
benım eşimde benı aldatıyor mu acaba
süreklı toplantılara gıdıyo:bbo:
he valla ne düşüncem.olmamış bişey üzerinde düşünmek zaten çok saçma ya eşim beni aldatırsa aman allahım dünya sorunu mu.aldatırsa öyle yaparım böyle yaparım diyenleri de gördüm ama aldatılınca hiç bişey yapmadılar.o günkü şartlara göre konuşmak lazım.o yüzden kafamı yoramam.olursa anlarım ajan gibiyim valla:)şüphe ınsanın beynını kemırıyo demı nurdanım
elbet kokusu cıkar kadınlarda o kadar saf deıller
ama bı unutkanlık bı geç gelme yuzundende boşanmayı düşünmek ne acı
nurdan şımartma olm benı :kedi:
karakterınden o ınsaın
Allah ıyı ınsanlarla karşılastırsın
Nasıl baslasam bılemıyorum.Dün bi konuda sebepsiz yere suçlu ilan edilidiğim için bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım ama fikirlerinize ihtiyacım var.tarafsız fikir alabileceğim kimse yok.
Dun dogum gunumdu.Daha evlılıgımız ıcınde kutlayacagımız ılk dogum gunuydu.Ben alıskınım annem babam daha sabahdan kucuk surprızlerle baslar kutlamaya.Yıne oyle olacak sandım.Ama hıc bısey olmadı sabah.Dedım herhalde aksamı beklıyor surprızı buyuk.Ama ısden geldı yemegı hazırlarken ben uyumus koltukda.Uyandırdım zar zor yemek yedı.Ustelık o gun calısmamısdı da yorgundu da uyudu kaldı desem.Herseye ragmen ben uyandıkdan kendıne geldıkden sonra kutlayacagız dıye dusundum.Hatta belkı uyuklaması bıle benım once unuttugunu dusunmemıs saglamak ıcın oldugunu bıle dusundum.Ama oyle olmadı.Yemekden sonra dunya kupasını ızledı ve uyudu.Geceyı kanepede uyuyarak gecırdım.Sabah da kavga ettık.Neymıs unutmus ınsamıs unutabılmesı normalmıs.Hem beklememelıymısım oyle nısanlıyken gıbı herseyı kutlamasını felan.Zaten nişanlıyken bile doğru düzgün kutlamamıştı sonra telafi ederiz demişti.Ben de buna dayanarak dedim bu sefer hayatta unutmaz.Bana değer vermediğini düşünüyorum artk.
Haftaya evlılık yıldonumumuz var eger onu da unutursa ayrılmaya karar verdım cok kotuyummmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:kedi:De get:mymeka:
Benim eniştem seni el üstünde tutuyor yahu
he valla ne düşüncem.olmamış bişey üzerinde düşünmek zaten çok saçma ya eşim beni aldatırsa aman allahım dünya sorunu mu.aldatırsa öyle yaparım böyle yaparım diyenleri de gördüm ama aldatılınca hiç bişey yapmadılar.o günkü şartlara göre konuşmak lazım.o yüzden kafamı yoramam.olursa anlarım ajan gibiyim valla:)
şımartmıyorum canım benim doğrular bunlar:)
zaten şimdi değil evlilik yıldönümümüzü de unutursa ayrılıcam bunu eşime daha söylemedim anneme dedim böyle böyle o da haklısın sen bilirsin senin hayatın ömür boyu çekmek zorunda değilsin dei evlilik yıldönümünde güzel bi kutlama yapmazsa al çantanı gel deiğer eşyaları biz gider alırız sen bi daha muhattap olmazsın dedi:çok üzgünüm::a015:
22 yaşındayım ben soranl arkadaşlşar olmuş annem doğumö günüm olduğu gün elinde hediyelerle uyandırırdı beni sonra beraber dışarı çıkar kahvaltı yapardık gezerdik akşam bize hazırlık yapardı arkadaşlarımı çağırırdım onlarla eylenirdik.....
tamam şimdi öyle şeyler istemiyorum eşimden en azından sabah uyandığımda sarılıp doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki varsın demeliydi bunu istememi bunu istememi şımarıklık olarak görmenize çok şaşırdım kendimi tarttım ben mi haksızım die ama hayır ben haksız değilim siz alışmışşınız kocalarınızın bu günlerini kutlamamasına o yüzden de dokunmuyo tabi ya alışacaksın ya ayrılacaksın ben alışmak istemiyorummmm
22 yaşındayım ben soranl arkadaşlşar olmuş annem doğumö günüm olduğu gün elinde hediyelerle uyandırırdı beni sonra beraber dışarı çıkar kahvaltı yapardık gezerdik akşam bize hazırlık yapardı arkadaşlarımı çağırırdım onlarla eylenirdik.....
tamam şimdi öyle şeyler istemiyorum eşimden en azından sabah uyandığımda sarılıp doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki varsın demeliydi bunu istememi bunu istememi şımarıklık olarak görmenize çok şaşırdım kendimi tarttım ben mi haksızım die ama hayır ben haksız değilim siz alışmışşınız kocalarınızın bu günlerini kutlamamasına o yüzden de dokunmuyo tabi ya alışacaksın ya ayrılacaksın ben alışmak istemiyorummmm
valla alışmak istemiosan dibiden ayrılmayan zırt pırt arayıp rahatsız eden bi tip bulacaksın.zırt pırt arayan tipler müsait değilim dediğinde genelde anlayışlı olmazlar.ananı babanı dinleyip evlenmişsin bi hata yapmışsın kendine göre hala kafanın dikine gidiyorsun.boşanmayı bu kadar kafana taktıysan buraya ne diye yazıon ne desek muhalefet oluon anacım.boşan kurtul o zaman.beterin beteri var onu da söyliim sna22 yaşındayım ben soranl arkadaşlşar olmuş annem doğumö günüm olduğu gün elinde hediyelerle uyandırırdı beni sonra beraber dışarı çıkar kahvaltı yapardık gezerdik akşam bize hazırlık yapardı arkadaşlarımı çağırırdım onlarla eylenirdik.....
ailesi 22 hazirandan 24 hazirana kadar kutlama yapıosu herhalde:)))ondan karıştı galibaBu mesaya göre doğum günün dün yani 24 hazirandaymış...
Ama bu mesajına göre (22 haziranda yazmışsın) geçen günmüş. Hangisi?
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/373138-iyiki-dogdummu-5.html#post13871070
ailesi 22 hazirandan 24 hazirana kadar kutlama yapıosu herhalde:)))ondan karıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?