Boşanmak en iyi çözüm sanırım

şüphe ınsanın beynını kemırıyo demı nurdanım
elbet kokusu cıkar kadınlarda o kadar saf deıller
ama bı unutkanlık bı geç gelme yuzundende boşanmayı düşünmek ne acı

nurdan şımartma olm benı :kedi:
karakterınden o ınsaın
Allah ıyı ınsanlarla karşılastırsın

Ustune gıtmeyın, aklınıza da hemen kotu dusunceler getırmeyın. Demek kolay bılıyorum, faakt bıraz soguk kanlı olun ve esınıze guvenın. Bu sıtede yazılanlarda etkılıyor ruh halınızı belkı, ben etkılenıyorum cunku.

Fakat belkı gercekten bır ısı var, belkı streslı bır gun gecırdı ve bıraz yurumek ıstıyor ya da sızınle tartısmak ıstemedıgı ıcın ıkınıze de zaman tanıyor.

Benı belkı sımdı anlamıyorsunuz, fakat ınanın bende cok yakın tarıhe kadar aynı duyguları yasadım, yenıden yasamayacagımın da garantısı yok. Fakat esımı anlamaya basladım. Mutsuz olmak ıstemıyor, sureklı tartısmalardan kacıyor, benı dınlıyor ama yorum yapmıyor. Cunku yorum yaparsa ıncınecegımı ve bu nedenle daha cok ofkelenecegımı bılıyor. Zaman zaman yalnız kalmak ıstıyor...

Benımde ılk evlılık yıl donumum kutlanmadı ustelık. Bu daha uzucu ınanın. O kadar uzuldum kı, onun canını yakmak ıcın her sozu sarf ettım. Sımdı dıyorum, deger mı? Daha olgun davransaydım, alıp karsıma guzelce ızah etseydım, ertesı gun ben bır yemek ayarlasaydım...

Bır de esım bana dedı kı 'nıcın sadece benden beklıyorsun? Benımde evlılık yıl donumum, sen de bana bır seyler yap.' Haklı, fakat bız bu kutlama vazıfesını erkeklere yuklemısız.

Makul olun bıraz, ne sorunlu evlılıkler var, dırenıyorlar. Elbette her dırenen dırenmelıdır demıyorum. Oyle evlılıkler var kı, ılk gunden bellı edıyor kendını yurumeyecegıne daır. Fakat sızın kı oyle degıl.

Bakın, bende esımden cok yakındım, ılgısız, sohbet etmez, sureklı tv ızler dıye. Sımdılerde sankı tersı oldu. Ben mutfaga gıdıyorum, pesımden gelıyor, alıyor elıne bır ask kıtabı bana sıırler okuyor, sureklı bır seyler anlatıyor. ınan kımı zaman ıcımden 'ne cok konusuyor bu adam' dıyorum Alısmısım ya sessız olusuna, garıpsıyorum sımdı.

Zamanla evlılıgınız oturacaktır, bıraz sure verın ıkınızede. Ve bu zaman zarfı ıcınde kendınıze bır soz verın. Esımle mutlu olmak ıcın daha olumlu yaklasacagım olaylara dıye. Mutlaka etkısını gosterecektır.

Sadece doğum gününü kutlamadı, unuttu diye boşanılır mı, bence boşanılmaz.
Üstüne bir de evlilik yıldönümünü unutursa işte o zaman boşanılır dermişim :)
Şaka bir yana, eşinizin zaten nişanlılıkta da bu tarz günlere önem vermediğini görmüşsünüz.
Beklentileriniz olması normal ama, karşıdaki ısrarla ben bu günlere önem vermiyorum ve kutlamayıda sevmiyorum diyorsa yapacak birşey yok.
Eşinizin bu durumu size çok sürpriz olmamalıydı.
Bu tarz tavırları zaten taaa nişanlıyken bile varmış.
Bu doğum günü kutlamama meselesinden başka birşeyler çıkarabiliyorsanız, beni sevmiyor, aldatıyor mu acaba, vs gibi, başka sıkıntılarınızda var heralde.
Sadece bir doğum gününden bu tarz şeyler çıkmaz.

he valla ne düşüncem.olmamış bişey üzerinde düşünmek zaten çok saçma ya eşim beni aldatırsa aman allahım dünya sorunu mu.aldatırsa öyle yaparım böyle yaparım diyenleri de gördüm ama aldatılınca hiç bişey yapmadılar.o günkü şartlara göre konuşmak lazım.o yüzden kafamı yoramam.olursa anlarım ajan gibiyim valla:)
şımartmıyorum canım benim doğrular bunlar:)

eeee el oglu iste ana baba gibi olmaz
el oglu icin anneninizi babanizi kirmayin diyoruz ama kizlar dinlemiyor malesef, bu sözüm sana degil melek genel olarak
senin kocaya gelince demekki deger vermiyo öyle dogum kutlamasi evlilik yildönümü falan
bide nisandaki gibi bekleme diyo yani köprüyü gectim artik cok beklersinsempatiksalakcinni
bu yüzden de bosanilmaz sacmalamakaydirigubbakcemile
sende nekadar ekmek okadar köfte moduna gec derim:umursamaz:
su kocalara da fazla yüz vermeyin:hulya:

dodum günün kutlu olsun nice saglikli mutlu yillaraa.s.

çoğu kadın herşeyı erkeklerın yapmasını beklıyor
erkekte yapmcayınca cok üzücü oluyo
bence ortada bı özel gün varsa ıkı tarafta kendınce hayallarını gercekleştırmelı

De get:mymeka:
Benim eniştem seni el üstünde tutuyor yahu
:kedi:

başa gelmeden bılınmez zaten hayatım
akıl vermek yerıne tavsıyede bulunmak güzel
bende ben olsam şöle böle yapardım dıyenlere pek sıcak bakmıyorum
kımse yaşamadan bılemez
büyük konuşmamak lazım
gaz verme nan bana bılıyon noluyo neyse sus konu değişmesın

22 yaşındayım ben soranl arkadaşlşar olmuş annem doğumö günüm olduğu gün elinde hediyelerle uyandırırdı beni sonra beraber dışarı çıkar kahvaltı yapardık gezerdik akşam bize hazırlık yapardı arkadaşlarımı çağırırdım onlarla eylenirdik.....

tamam şimdi öyle şeyler istemiyorum eşimden en azından sabah uyandığımda sarılıp doğum günün kutlu olsun tatlım iyiki varsın demeliydi bunu istememi bunu istememi şımarıklık olarak görmenize çok şaşırdım kendimi tarttım ben mi haksızım die ama hayır ben haksız değilim siz alışmışşınız kocalarınızın bu günlerini kutlamamasına o yüzden de dokunmuyo tabi ya alışacaksın ya ayrılacaksın ben alışmak istemiyorummmm

ay canım ne iyi ailen varmış onlara dört alle sarıl özel günleri unuttu diye kimsanin ailesi böyle bir şey demez

:) Valla canım ben de alışmadım. Eşim hiçbir özel günü atlamadı. Hediye alamasa bile mutlaka kutladı. ama düşünüyorum bu gibi birşey boşanmama sebep olabilir mi? Hayır olamaz. Çok basit bir sorun bu. Hatta bence sorun değil.

melekcm cidden böyle düşündüğünü yani kötü olduğunu eşinle oturup güzelce paylaşmalısın eğer seni tanıyorsa seni anlayıp birdaha yapmaz sanırım

valla alışmak istemiosan dibiden ayrılmayan zırt pırt arayıp rahatsız eden bi tip bulacaksın.zırt pırt arayan tipler müsait değilim dediğinde genelde anlayışlı olmazlar.ananı babanı dinleyip evlenmişsin bi hata yapmışsın kendine göre hala kafanın dikine gidiyorsun.boşanmayı bu kadar kafana taktıysan buraya ne diye yazıon ne desek muhalefet oluon anacım.boşan kurtul o zaman.beterin beteri var onu da söyliim sna

affedersınızde nerden bılıyorsunuz kutlamadıklarını
sıze yardımcı olmaya calısıyoruz
herkes aılenız gıbı olamaz cok sey ıstemıyorsunuz bunun farkındayız anlıyoruz yanı sizi
demek ıstedığım şu ki
eşinizın bu özelgunlere önem vermedığını zaten nışanlılık donemınden bılıyormuşunuz
farkındasınız yanı

başka bı sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…