Boşanmak için bu sebepler yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki gelirsin. O seni manipüle eden bir şeytan. Sadece ben severim, sadece benimle mutlu olursun diye zihninle oynayan bir adam. Boşan bundan korkma.

Ben de benimkiler boşanacağımızı duyunca mahvolur, üzüntüden yataklara düşer diyordum. Kimseye bir b*k olmadı.

Ben de benimkiler boşanacağımızı duyunca mahvolur, üzüntüden yataklara düşer diyordum. Kimseye bir b*k olmadı.
Evet aynen bunu da düşündüm biliyor musunuz babam biraz duygusal üzülür falan diye düşündüm bir de kahretsin ki eşimle şu duygusal bağlarımi tamamen koparamıyorum benden sonraki hayatını şimdiden kıskanıyorum galiba ben hak ediyorum gerçekten bunları kendime çok kızıyorum zaten böyle düşündüğüm için onu bir çırpıda bitiremediğim için ama her boşanan benim gibi düşünüyordur herhalde yani bir çırpıda birini bitirmek kimse için kolay değil herhalde zamanla geçer diye düşünüyorum inşallah

Tabii ki gelirsin. O seni manipüle eden bir şeytan. Sadece ben severim, sadece benimle mutlu olursun diye zihninle oynayan bir adam. Boşan bundan korkma.
Rahatladım şu an ben sanki boşandıktan sonra 7/24 aklımda olacak acaba ne yapıyor diye onu düşüneceğim diye korkuyorum çocuklarımı almaya geldiğinde onu gördükçe etkilenerim diye korkuyorum ama şimdi bana biri dese böyle ayrıldıktan sonra onu gördüğünde nötr olacaksın hiçbir şey hissetmeyeceksin dese o önümü görebilsem bu şekilde olabileceğimi görebilsem daha rahat boşanırım şu an kafam hala soru işaretleri ile dolu onu birciroda daha bitirmediğim için bundan dolayida zor geliyor boşanmak

Boşanmak için daha ne gerekiyor senin için?
İyi ki bu yazıyı yazmışım ben gerçekten kendi hayatımi çok boyutlu göremiyormusum bunu anladım bu sebepler vicdanım rahat bir şekilde bir cirpida boşanmam için yeterli sebepler değil mi daha sonrasında vicdan yaparım pişman olurum diye korkuyorum bilmiyorum kafam karma karışık

Ya anladım siz biraz rahatınızı bırakmak istemiyorsunuz, tabi şimdi gideceksiniz hasta bir baba, yaşlı bir anne, bir yudum maaşla nafaka, her şey sırtınıza binecek, çocuklar aileniz ağzınıza bakacak. Böyle rahatınız yerindeyse adamın tepesini attırmadan köşenizde yaşayın gitsin. İçiyo mu s.çıyo mu ne halt ederse etsin. Sevgi, eşlik beklemeyin. Belli siz yapamayacaksınız o istediği gün bu evlilik bitecek. O zamana kadar elinizi güçlendirin.

Sana gelecekten bir haber vereceğim şimdi.

Kocan bir gün seni çekip vuracak.

Sen öleceksin.

Çocukların annesiz ve travmalar içinde kalacak.

Adını anıtsayaç'a yazacaklar.

Twitter'da kocana lanet okuyacaklar.

Bu sitenin yöneticileri senin ölüm haberi linkini paylaşacaklar.(daha önce oldu)

Sen de kocan olacak deccalin senden sonraki hayatını kıskan, aferin sana.

Sana acıyordum ama hayır. Hakediyorsun sonuna kadar.

Kadın koca koca diye ölmüş ya cocuk falan görmüyor gözü. Bin tane şey yaşamış, başına silah dayanmış, çocukların önünde dayak yemiş hala daha kocam yanımda yatmıyor, benden sonra başkasıyla olursa kıskanırım falan. Kafayı yemiş. Manipülasyon altında falan değil erkek delisi, şunu da ayırt edin öyle yazın ya. Adam sokakta kavga ettiği adama bile silah çeken biri, Manipülasyon ustası narsist falan değil manyak işte dümdüz. Nerde onda o zeka.

Babam hasta üzülür diyen kadın çocuklarım sahipsiz kalır belki yurda verilir demiyor. Görünce üzülürüm, başkası alırsa üzülürüm. Ölünce üzülmezsin az bekle.

Babam hasta üzülür diyen kadın çocuklarım sahipsiz kalır belki yurda verilir demiyor. Görünce üzülürüm, başkası alırsa üzülürüm. Ölünce üzülmezsin az bekle.
Çocuğunu düşünen bir hali yok ya. Kocasının yeni hayatını kıskanıyormuş daha şimdiden. Ne hayatı olacak şiddet eğilimli adam kime ne hayat verecek? Bu adamlara bi de çifter çifter doğuruyorlar. Ne kendini koruyabiliyor ne çocuklarını. Ama sevişmekten geri durulmuyor. Korunmak desen hak getire.

" Sana yapmam" çok saçma olmamış mı,her kötülüğü yapıyor bu adam sana.

İhanet ederken mi ciddiye alacak seni,üzülürsün diye mi düşünecek

Bu adam sizin hangi menkulde/gayrimenkulde hakkınız var onu bile araştıracak kadar gözden çıkarmış ailesini. Bir dakika durulmaz o evde. Kadına tokat atmak nedir ya? Siz öğretmensiniz. Biz kız çocuklarımızı size emanet edeceğiz, okusunlar ayakları üzerinde dursunlar ki kimseye muhtaç olmasınlar. Ama bu şekilde nasıl olacak?

Annen çalışmıyorsa eğer çocuklarla o ilgilenir sen çalışırsın. Bölüm ne hangi öğretmenlik ?
Beden eğitimi öğretmeniyim bu yilde KPSS hazırlanıyorum da ben yeni seneye için yani o yüzden bir yıl çalışmayı düşünmüyordum hem de oğlum şu an 2 yaşında bana aşırı düşkün diyebir yıl beklemek istiyordum
Evlenmeden önce çok karşı olduğum şeyleri kendi evliligimde yaşayıp da sıradanlaştırdım ben zaten kendimi tanıyamıyorum ki ve maalesef kendimi guclu hissetmiyorum Tokat olayı genelde alkollüyken oluyor ama alkolsüz kendi oldu yani yani eşimin arka üstsüz halini nedir bir sıkıntısı var zaten ve yeri geliyor tokat'tan çok daha üstü şiddet gördüm burnumun kanadığı zamanlar oldu onda bile beni suçladı beni sen hale getiriyorsun dedi 25 gün
Erkek delisi olsam zaten direk boşanırdım derdim kocamla olmazdı ama ben bir anda silip atmak yerine mücadele vermek istedim 10 yıllık evlilik gerçekten kolay bitmiyor ne yaşarsak yaşayalım ben önceki düşüncelerimden çok farklıyım bekarken zaten ben de sizin gibi düşünüyordum ama olay insanın kendi hayatında olunca o kadar farklı oluyormuş ki her şey karşıdaki insanin hep olumlu taraflarına bakarak devam ettirmek istiyormuş insan beni yargılıyorsunuz anlıyorum ama bazen insan çaresiz kalabiliyormuş şu an kafamda zaten daha netim artık boşanmak için ama ben bu bu seviyeye yaşadıklarımla geldim keşke hiç şiddetimde ilk rencide olmam da böyle düşünseydim

Kusura bakmayın ama bosanmak için daha nasıl bir sebep arıyorsunuzz. sizi yargılayamam kesinlikle. ama bana kalırsa bir an once bir iş bulun cocuklarınızı kres veya bır bakımMERKEZİ i sizin calıstıgınız saatler boyunca orda kalsın ekonomık özgurugunuzu elınıze alın. sizce huzursuz bir ortamda cocuk büyütmek mutsuz bır ebevenyn ne kadar doğru.

Boşanmak gerçekten zor bir karar, ben de zamanında düşünmedim desem yalan olmaz. Ama konuşarak sorunlarımızı çözdük şimdilik. Sizde şiddet var, canınıza yazık değil mi? Alkol kullanımına karşı değilim asla, dozunu bilir kişi, ne kadarı sarhoş eder, ne kadarı sadece keyif içindir. Ama burada iş şiddete dönüyor. Yarın öbür gün aynı şiddeti çocuklarınızın da görmeyeceğinin garantisi var mı? Lütfen iyi düşünün. Konuşarak çözülemeyecek şeyler için fazla nefes tüketmeye hiç gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…