Boşanmak için bu sebepler yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte sana bırakamayacağın imkanları boşuna sağlamıyor. Onu anlatmaya çalışıyorum bu sevgi deği

İşte sana bırakamayacağın imkanları boşuna sağlamıyor. Onu anlatmaya çalışıyorum bu sevgi değil.
Ben çocukluğumdan beri evlendiğimgunekadar hep maddi sıkıntı yaşadım ailemin durumu hep kötü oldu eşimle evlenince istediğim şeyleri böyle almaya başladım para sıkıntısı çok yaşamadım gerçekten bu konuda hakkını ödeyemem para konularındabana her zaman cömert oldu sizce bu durumu yani planlı mı yaptı diyorsunuz

Maddi sıkıntı çekmekten yorulmuş, rahat yaşamak isteyen bir kadın, üstelik uysal da, tabi ki kolay bir av olur.

Eee tamam sen de bir süre ses etme alttan al, karttan dolar, bilezik aldır koy kenara. Sonrasında da diklenirsin yine kavga dövüş çıkar sen de darp raporuna konarsın.

Yani yaşadıklarımdan dolayı mı evin tamamını alabilirim diyorsunuz ama işte çok çirkef gerçekten uğraşılacak bir insan değil eşimle evlenmeden önce benim ciddi düşündüğüm birisi vardı aramızda yüzük falan takmıştık bayağı ciddiydik annelerimiz tanışmıştı aynı evde de beraber yatıp kalkmıştık eşimle tanıştığımda bahsetmiştim biraz eşim çok yobaz bir insan buna oyle bir tepki verdi ki ve 10 yıldır da hala o kişiyi suratıma vurur slow müzik dinlesem o mu aklına geldi der unutmadı bazen kavga yaptığımızda onun bir dayısı var çok yardımcı oluyor bize onu arıyorum orta yolu bulamadığımda çok namuslu gibi takılma dayıma anlatayım mı eski kırigini diyor yani bu kadar çirkinleşmeleri de bol uğraşmak istemiyorum dili o kadar zehirli ki

Maddi sıkıntı çekmekten yorulmuş, rahat yaşamak isteyen bir kadın, üstelik uysal da, tabi ki kolay bir av olur.
Hiç böyle düşünmemiştim gerçekten ben bunu sevgiye bağlamıştım sizce niye benimle evli kaldı bu zamana kadar yani kavgalı zamanlarımızda boşanma lafı ediyor ama kavgalı olmadığımız zamanlarda benimle mutlu olduğunu söylüyor niye o zamanda boşanmıyor o zaman

Eee tamam sen de bir süre ses etme alttan al, karttan dolar, bilezik aldır koy kenara. Sonrasında da diklenirsin yine kavga dövüş çıkar sen de darp raporuna konarsın.
Aslında ben bu yıl KPSS hazırlanıyorum diye özellikle de son 2 aydır o kadar nötrleştim ki ona hiçbir şeyine ses çıkarmadım Bir hafta önce öz kuzenim vefat etti yaşı çok genç eşim beni cenazeye bıraktı kendisi gelmedi ve birhaneye gitti 5 dakika bile uğramadı cenazenin 3 günü beni alıp eve geldiğimizde yine sarhoştu tabii ben bu cenazeye gelmeme lafını bile etmedim saçma sapan bir şeyden kavga çıkardı ben de herkesin içi cenazedeydi dedim ama lafım bu kadar değildi tabii ki ama o lafımı devam bile ettirmeme fırsat verdirmedi senin niyetin belli şimdi anlaşıldı dedi sonra birden tekrardan parladı üzerime yürudu en son ki kavga böyle çıktı işte yani aslında bir şey demediğim halde bile artık kavga çıkıyor galiba bir de onunla artık alkollü görüntüsüne bile tahammul edemiyorum eve gelip yan odaya yatıp müzik dinliyor ben yatağa gel demesem orada yatmaya devam edecek sürekli alyansını ben tak diyorum sürekli ailecek bir şey yapalım diyorum yani artık tiksindim sürekli bunları demekten hiç tahammülum takatim yok tekrar aynı şeyleri yaşamaya

Adamın yerinde olsam ben de boşanmam. Yemeğim yapılıyor, çocuklarımı yetiştiren, namusundan da emin olduğum, istediğim gibi susturup bastırabildiğim bir kadın var ve onun sayesinde toplumda evli barklı adam titri elde etmişim. Bi halt yersem de erkeğin elinin kiri deyip geçiyor zaten o toplum; kadına idare etme, alttan alma, yuvayı dişi kuş yapar nasihatleri veriyor, kadının tonla görevini sayarken erkek para getirse yeter diyor. Sen boşanıp başına iş alır mısın yerini yapmadan de hele.

Tamam o zaman siz kendinizi hiç çıkmazda hissetmeyen kolay bir süreç olmayacak kesinlikle ama şu var ki şuan ki durumunuzdan daha kötü bir durumda olmayacaksınız. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama sizde bir annenin babanın evladısınız evet her evlilikte tartışma da olur kavgada ama ağzını açınca boşanmaktan bahsedilen bir evlilik evlilik değildir. Üzülmeyin siz çok güçlü bir annesinin rabbim çok güzel kapılar açacak size zor olacak ama olacak. İmkanınız olmadığı için avukatı devlette karşılar anlaşmalı boşanma protokolü şeklindE planlıyorsanız her maddeyi iyice oturup geniş etraflıca düşünüp kabul edin yasa etmeyin. Sizi mağdur edemez babanızın evinden getirmediniz o çocukları mesuliyetini almak zorunda.

Birde polis yani pislikgörevi böyle insanlari tutuklamak ama kendisi daha beter inşallah işten atılırda görür gününü boşanın.

Evet bazen ben de düzenini bozmak istemediği için boşanmadığını düşünüyorum ama ona sorsanız beni çocuklarımı nasıl seviyor bizimle nasıl mutlu ama bana sorsanız evli olduğumuzun göstergesi sadece çocuklar kendimi hiç evli bayan gibi hissetmiyorum hele hafta sonu gelsin hiç istemiyorum hafta sonları tatil esime resmen onun alkolü ile arkadaşları ile yarış halindeyim bizi bırakıp yine alkole onlara takılmasın diye psikolojim bozuldu bunun stresine girmekten hele her akşam çay demleyeyim mi sorusunu sormaktan gına geldi çünkü alkol alacaksa çay içmiyor Ve ben bunu her akşam soruyorum Çay içecek misin diye bu arada eşimin annesi yok babası tek yaşıyor ve her akşam bize yemeğe geliyor yemek yiyip gidiyor ama durmuyor ben bundan asla gocunmadım kayınbabamı da çok severim çünkü

Amaan ya ona sorarsan hayat kısa kuşlar uçuyor, her şey harika, sen de boşuna huzursuzluk çıkartıyon yani. Bakılması gereken en son yer onun ağzı ki.

Teşekkür ediyorum iyi geldi bu laflarınız sağ olun zorlu bir süreç biliyorum ama şu an tek düşündüğüm çocuklarım mağdur olsun istemiyorum nafaka miktarı benim için bu yüzden önemli zaten psikolojikmen iyi değilim maddi olarak da çocuklarma yetemezsem hiç iyi olamam diye korkuyorum

Amaan ya ona sorarsan hayat kısa kuşlar uçuyor, her şey harika, sen de boşuna huzursuzluk çıkartıyon yani. Bakılması gereken en son yer onun ağzı ki.
Aynen öyle yaşadığımız her şeyin suçlusu benim benim durduk yere sıkıntı çıkardığımı düşünüyor bana yuvanın değerini bil insanlar ne dertlerle uğraşıyor haline şükret diyor insanlar açlıkla savaşla uğraşıyor böyle dediğinde de gerçekten kötü oluyorum gerçekten şımarıklık mı acaba benim beklentilerim diyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Derhal dişli bir avukat buluyorsun o sana yapman gerekenleri söyler.
Polis olması işini çok kolaylaştırır. Öyle alkol alıp kadın dövmek hayırdır ?
İdari soruşturmaya kadar yolu var derhal ama derhal bir avukat bul

Nafakaya o gerizekalı mı karar veriyormuş ? Hayırdır ya. Babasının uşağı mıymış mahkemeler de 5 bin verirmiş 2 çocuğa

Seni anlıyorum canım aslında eşinden romantik sevgi dolu şeyler bekliyorsun ama bu adam öyle biri değil odun gibi belliki. Ya bu beklentilerini kısıp sen de kendi kendinle ve çocuklarınla mutlu olmaya bakacaksın ya da boşanıp ailenin evine dönüp 5bin nafakayı alıp oturacaksın. Çocuklar biraz daha büyüyünce işe girip çalışırsın da. Ama 2 çocukla aslında hayalinde olan romantik ilişkiyi yakalayabilmen de zor olacaktır. Allah yardımcın olsun. Kocalar gerçekten karıları için eziyet ne yazıkki. Bilmiyorum kocasından memnun olan car mıdır

Kanunda şiddet gören kadın değerli mi gerçekten yani hakim bunu duyarsa benden yana olur mu

Kanunda şiddet gören kadın değerli mi gerçekten yani hakim bunu duyarsa benden yana olur mu
Olur. Darp raporu almadıysan da sana bir tavsiye adamı boşanma konusunda hiç uyandırmadan delil topla. Mesajla mesela “ geçen gün çocuklarımın gözünün önünde attığın tokat çok zoruma gitti “ filan gibi şeyler söyle onu konuşturmaya çalış. Delil topla avukatın zaten sana söyleyecektir.
Mum oluyor bu tipler mahkemede

Şımarıklık değil. Bu kadar az şey isteyen kimseyi bulamaz.

Nafakaya o gerizekalı mı karar veriyormuş ? Hayırdır ya. Babasının uşağı mıymış mahkemeler de 5 bin verirmiş 2 çocuğa
Önce bana benden ne istiyorsun dedi 5binikendi söyledi ben ona itiraz edince tamam anlaşıldı sen çekişmeli istiyorsun o zaman dedi ben de tamam o zaman dedim 5.binvermekle ısrar ediyorsan çekişmeliye dönsün o zaman dedim 5 binde hala ısrar ederse al çocukları o zaman 5binle onlara bakabilirsen geri getir ben de söz o 5 binlebakacağım diyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…