- Konu Sahibi Leyla_3455
-
Ferhan gelişmelerden bizi haberdar et.
işte kk 'nın farkı adamın maskesi düştü sonunda kendini ne halt sanıyorsa böylelerle ömür çürütülmezkızlar pek bi gelişme yok,gecen pzr görüştük işte..bizimki en son ben tazminat deyince delirdi...küfür etmeye başladı..ben anneme söyledim küfür ettiğini oda babama söylemiş,babam aradı işte oğlum niye küfür ediyorsun bak o senin karın diye babama da bir sürü hakaret;biz bunun kim olduğunu biliyormuymuşuz,beni gelir zorla götürürmüş,babamlar da hiç bişey yapamazmış...bir sürü saçmalık işte...sonrasında babam,onun babasını aradı ama tlf açmadı.haberi var galiba oğlunun saçmalıklarından..bende koruma kararı ve tedbir nafakası için dilekçe verdim işte bakalım ne olcak...
derlerki insanların gerçek yüzünü görmek istiyorsan onu öfkelendir. ben ençok ailelere annelere babalara üzülüyorum bu durumda.nasıl karşısında yaşlı bir insan varken hakaret edebilir.bence bukadar seviyesiz biriyle uğraşma bir an önce kendini kurtar.ama rahatlamalısın bence.içinde acaba geçinirmiydik sorusu kalsaydı dahada yıpranırdın gerçek yüzünü gösterdiği iyi olmuş
ewet gerçekten ne olduğunu gösterdi. artık hiç acabamı yok bende.. yapabilceği herşeyi yaptı,1 ay sonra aldattı,boşanmak istiyorum dedim boşanmam seni süründürcem dedi,bana aileme hakaret küfür....bende herşey boşanmadan bitti ztn.iyi de oldu...korkmuyorum artık boşanmaktan..
ama çevremdeki en yakınımdaki insanlar (ailem hariç)şaşırtıyor bzn beni,o kızı sevmiyordur öylesine işte seni kıskandırmak için,sinirinden böyle yapıyor demiyorlar mı,onlar benden daha çok korkuyor anlaşılan boşanmaktan..lmaz:
kızlar pek bi gelişme yok,gecen pzr görüştük işte..bizimki en son ben tazminat deyince delirdi...küfür etmeye başladı..ben anneme söyledim küfür ettiğini oda babama söylemiş,babam aradı işte oğlum niye küfür ediyorsun bak o senin karın diye babama da bir sürü hakaret;biz bunun kim olduğunu biliyormuymuşuz,beni gelir zorla götürürmüş,babamlar da hiç bişey yapamazmış...bir sürü saçmalık işte...sonrasında babam,onun babasını aradı ama tlf açmadı.haberi var galiba oğlunun saçmalıklarından..bende koruma kararı ve tedbir nafakası için dilekçe verdim işte bakalım ne olcak...
ewet gerçekten ne olduğunu gösterdi. artık hiç acabamı yok bende.. yapabilceği herşeyi yaptı,1 ay sonra aldattı,boşanmak istiyorum dedim boşanmam seni süründürcem dedi,bana aileme hakaret küfür....bende herşey boşanmadan bitti ztn.iyi de oldu...korkmuyorum artık boşanmaktan..
ama çevremdeki en yakınımdaki insanlar (ailem hariç)şaşırtıyor bzn beni,o kızı sevmiyordur öylesine işte seni kıskandırmak için,sinirinden böyle yapıyor demiyorlar mı,onlar benden daha çok korkuyor anlaşılan boşanmaktan..lmaz:
çok tşk ediyorum arkadaşlar hepinize,1 ay oldu ben bu konuyu acalı belki,hep beni en iyi anlayan siz oldunuz bu güne kadar...şu mübarek kadir gecesinde allah hakkımızda hayırlısını versin inş..bizim için bir şans daha yok artık bu kesin..beni kıskandırmak içinde olsa,vakit geçirmek içinde olsa umrumda değil,canım acımıyor artık..nefretim kinim bile geçti..bi boşluk kaldı kalbimde ona ait hepsi bu..bi trafik kazasıydı geçirdiğim...inş.allahın yardımıyla iyi olcam,buna inanıyorum,hissediyorum..allah büyük.her gecenin sonu muhakkak pırıl pırıl bir güneş doğuyor...
bgn ona da msj attım.birine kin beslemek düşman olmak bana göre değil,gecen müb.olsun.allah yolunu acık etsin dedim..şaşkın bi şekilde tlf açmış,seninde kandilin müb.olsun allah yar ve yardımcın olsun,bahtın açık olsun dedi..ona kin beslemek kalbimi çok yoruyordu,hafifledim allaha havale ediyorum onu..
ama hakkım olanları almaktan vazgeçmiycem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?