boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

kızlar size yeni hbrlrim var...dün bizimkinin mail lerine yine baktım..d.günüydü dün..tabi sevgilisi dçgünü msj atmış beyimize..artık birbirlerini çok seviyorlarmış...tabi ben delillerimi topladım bu arada...sonra ne mi yaptım,açıkcası tam anlamıyla doğduğu günü burnundan getirdim..:)))aradım bunu aç boşanma davası ben boşanmak istiyorum dedim..afalladı bu gerçekten boşanmakmı istiyorsun,bi sakin ol fln demeye başladı...sonra ben senden boşanmam diye tutturdu...beni süründürcekmiş bide,dava fln açmazmış bu,benden ayrılsa gidip başkasıyla mı evlencekmiş...daha bir sürü saçmalık...ortak avukat bulcakmışız bide..beyimiz çok akıllı tazminat fln ödemiycek...tazminatı duyunca dellendi...dün atraksiyon bi gün oldu yani kızlar:))

avukatla konuştunmu bence ona söyleyeceğin şeyleri atacağın adımları dikkatli atmalısın.o kızı bildiğini belli etme sakın

bence belli et seni de o kadınıda mahfedicem de koca demeye dilim varmıyo o adamın aklından şüphem var ne manyaklar var ya güçlü ol sakın ha yıkılma onları sevindirme sakın

Ferhan gelişmelerden bizi haberdar et.

kızlar pek bi gelişme yok,gecen pzr görüştük işte..bizimki en son ben tazminat deyince delirdi...küfür etmeye başladı..ben anneme söyledim küfür ettiğini oda babama söylemiş,babam aradı işte oğlum niye küfür ediyorsun bak o senin karın diye babama da bir sürü hakaret;biz bunun kim olduğunu biliyormuymuşuz,beni gelir zorla götürürmüş,babamlar da hiç bişey yapamazmış...bir sürü saçmalık işte...sonrasında babam,onun babasını aradı ama tlf açmadı.haberi var galiba oğlunun saçmalıklarından..bende koruma kararı ve tedbir nafakası için dilekçe verdim işte bakalım ne olcak...

derlerki insanların gerçek yüzünü görmek istiyorsan onu öfkelendir. ben ençok ailelere annelere babalara üzülüyorum bu durumda.nasıl karşısında yaşlı bir insan varken hakaret edebilir.bence bukadar seviyesiz biriyle uğraşma bir an önce kendini kurtar.ama rahatlamalısın bence.içinde acaba geçinirmiydik sorusu kalsaydı dahada yıpranırdın gerçek yüzünü gösterdiği iyi olmuş

işte kk 'nın farkı adamın maskesi düştü sonunda kendini ne halt sanıyorsa böylelerle ömür çürütülmez

ewet gerçekten ne olduğunu gösterdi. artık hiç acabamı yok bende.. yapabilceği herşeyi yaptı,1 ay sonra aldattı,boşanmak istiyorum dedim boşanmam seni süründürcem dedi,bana aileme hakaret küfür....bende herşey boşanmadan bitti ztn.iyi de oldu...korkmuyorum artık boşanmaktan..
ama çevremdeki en yakınımdaki insanlar (ailem hariç)şaşırtıyor bzn beni,o kızı sevmiyordur öylesine işte seni kıskandırmak için,sinirinden böyle yapıyor demiyorlar mı,onlar benden daha çok korkuyor anlaşılan boşanmaktan..lmaz:

Allah sabır ve güç versin canım olumunekankayizsmile

Bak sennn lmaz:gelip zorla götürürmüş,
Ne sanıyor bu kendini kuzum
Maşallah mükemmel annesi de ne güzel terbiye vermiş oğluna ohaoldumsmile
Senin boşanacağına hiç inanmadı bunlar kanımca,
Moralin daha iyidir inşallah bu aralar Ferhan,
En azından bazı şeyleri netleştirdin.

son cümleye kadar e olabilir aklı karışmıştır nasılsa kaynanası eve dönecek dedim ama son cümle de afedersin ama yuhhhhhh dedim yani bu nasıl bi kendini bilmezliktir Allah ım bence kaynana kendini göstermiş kendi ayaklarınızın üzerinde de durabilecek bi insansınız madem öyle sepetleyin gitsin gelip 2 gün sonra ayaklarınıza kapanacaktır ama bunu 3 ayda yapan insan 3 sene sonra neler yapmaz ve hep başınıza kakar kaynananız oğlum git dedi de gitmedin die....

nasıl bi insana çatmışşın canım sen evlenene kadar bu pis yüzünü hiç göstermedi mi sana yazık ya onca emeğe yazık inşallah en kısa zamanda kurtulursun bunlardanklava:

ferhancım boşanmaktan korkmak değilde bu yaptığı hakaretleri falan bilmiyolarsa belki aranız düzelir ümidiyle seni daha çok ümitsizliğe düşürmemek için öyle söylemişlerdir.çok yanlış ama bazı erkekler öyle göstermelik kıskandırmak için basit şeylere yönelebiliyorlar malesef.bizde baştan inanamadık hep sinirdir düzelir dedik mesela.ama evvelallah asla korkmayız boşanmaaktan.ne demişler demirden korkan trene binmez.hayat bu ne getireceği belli olmaz bakalım biler nolacaz.kimse büyük konuşmasın evlilik zor zanaat

çok tşk ediyorum arkadaşlar hepinize,1 ay oldu ben bu konuyu acalı belki,hep beni en iyi anlayan siz oldunuz bu güne kadar...şu mübarek kadir gecesinde allah hakkımızda hayırlısını versin inş..bizim için bir şans daha yok artık bu kesin..beni kıskandırmak içinde olsa,vakit geçirmek içinde olsa umrumda değil,canım acımıyor artık..nefretim kinim bile geçti..bi boşluk kaldı kalbimde ona ait hepsi bu..bi trafik kazasıydı geçirdiğim...inş.allahın yardımıyla iyi olcam,buna inanıyorum,hissediyorum..allah büyük.her gecenin sonu muhakkak pırıl pırıl bir güneş doğuyor...
bgn ona da msj attım.birine kin beslemek düşman olmak bana göre değil,gecen müb.olsun.allah yolunu acık etsin dedim..şaşkın bi şekilde tlf açmış,seninde kandilin müb.olsun allah yar ve yardımcın olsun,bahtın açık olsun dedi..ona kin beslemek kalbimi çok yoruyordu,hafifledim allaha havale ediyorum onu..
ama hakkım olanları almaktan vazgeçmiycem:))

ferhan canım benim sana tavsiyem artık o kocan olacak uyuza ne iyi nede kötü birtek mesaj bile atma..bak onun kafası dank etmeye başlamış ama bikere aldattı seni bir paçavra gibi sokağa atmadımı...anası olacak cadı için..onun hastalıklı ruhundaki kötülükleri senin üzerinde tatbik etmediimi..boşver canım numaranı değiştir..ve bi avukat tut..sen hiç mahkememyle falan uğraşma eşyalar ve düğünde takılan altınlar senindir...istersen maddi manevi tazminatta açarsın....süürüm sürüm sürünsünki buda ders olsun onlarda birdaha bir başka ana kuzusunun canını yakamasınlar...neymiş anası istemiş..grecek anayı babayı hakimi avukatı...kolaymı yok hevesim geçti yok anam istemedi diyerek senin hayallerini yuvanı yıkmak..canına okurdum valla...emdiği sütü burnundan getiririm...kız adını dul etti...kendiside dibe vurmalı..ibreti alem için...

Bu davranışın onun pişmanlığının doruklarını yaşamasına sebep olmuştur, Emin ol şu an o kadar pişman olmuştur ki seni kaybettiğinin...

boşanmak için çok mu erken demiştim bundan 3 ay önce ama değilmiş,karşılıklı davalar bile açıldı.yarın ilk duruşmamız.bakalım neler olcak.
ayrılalı 6 ay oldu yaklaşık ve bu altı ayda duygusal olarak birçok süreçten geçtim.hala da geçiyorum.ama artık canım acımıyor.herşey normale dönüyor zamanla...insan herşeye alışıyor zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…