- Konu Sahibi Leyla_3455
-
ferhan bence o mailleri bir şekilde kaydet. ilerde boşanma davası açarsa mahkemeye sunarsın.
böyle bir adamdan çatır çatır nafaka da al. almamazlık etme.
kocan olacak dangoza çok şey söylerdim ama şu ramazan gününde oruçlu halimle bişey diyemiyorum.
ve belli etme yazışmaları farkettiğini. yoksa hemen yokeder hepsini.
evet kızlar forwardladım maillerini kendi mail adresime,şu an sessiz modda beklemedeyim:)) davayı onun açmasını istiycem ztn,sunduğu delilin neticesi de o değil bu diycem....gerçekten intikam soğuk yenen bi yemekmiş...sıramı bekliyorum sadece.......kaydirigubbakcemile5
Forwardladıktan sonra gönderilen klasörünü kontrol etmeyi unutmayın, hotmail otomatik kaydediyor gönderilen mailleri; ordan silin kendinize forwardladıklarınızı...[/Q
onu da hallettim canım mrk etmekaydirigubbakcemile5
gelin kizinizi alin vay be ne büyük halt etmis gelsinde bir alnindan öpeyim alsanaalsanasmile niye üzüyorsun kendini arkadasim? o adamdan kimseye koca olmaz! kimle evlenirse evlensin o evrimini tamamlayamamis! dogaya salinmasi tehlikeli daha annesini gözetiminde yasama ayak uydurmasi lazimkafamçokkarıştı sana evlenmis ayrilmis bile denemez. mis gibi isin var ayaklarinin üzerinde duran bir bayansin bira o sarmasik adam ne yaparsa yapsin. balik bastan kokarmis kimseyi dinleyipte tekrar birlesme sakin. yazik edersin kendine. gitsin o anasinin dizinin dibinde oturacak el pence divan duracak anasina hizmetcilik yapacak agzi var dili yok bir gariban bulsun kendide baska kadinlarin kollarinda sabahlasin. senin esin ve esinin ailesi bu zihniyete sahip kanimcaÇok üzgünüm çoook kurtul bu evrimini tamamlamamis iki bacaklidankötükedihüso
anneme neler yaptı demiş ya.
neler yaptığınızı düşünüyor eşiniz?
annesi geldi diye surat yapmışım..böyle söylüyor...annesini geldiğine pişman etmişimdir,kesin bunu düşünüyordur...bu düşünceye nasıl varıyor onu da bilmiyorum inan..
bana mesele biraz basit geldi kusura bakma açıklayayım;
sen kaynanam geliyor diye heyecanlanıp sevinmiş gibi yazmamışsın zaten.
tüm mimikler davranışlar değişir bu durumda elinde olmadan.
eşin de senden ayrılmaya kalkıp oturup çocuk gibi, eskilerden birini bulmaya mı çalıştı acaba o sırada?
yani kurtulmaz mı bu iş?
ihanette eklenmisse koca olmaz ondan..
ama ihanet dediginiz facebooktan bir kac yorummu sadece
gerci aylarcada aramamis bu demektirki
29 yasina ragmen evlilik sorumlulugu alabilecek kapasitede degilmis
bu kadar doğru bi tespit olur arkadaşım,evrimini tamamlayamamışkaydirigubbakcemile5...öyle kendine ve annesine el pençe divane duracak birini bulsun...ama arayışları o değilmiş ki önceden ne olursa olsun; mevlana nın dediği gibi ister put perest ol ister ateşe tapsın,bizimkilerinden felsefe bundan alıntı ..sen ne olursan ol bi alalım bi seni de ,nasıl adam ediyoruz sen gör.kötükedihüso düğünde beni görüpte ,gelinin ne kadar güzelmiş diyenlere kayınvalidemin cevabı ne biliyormusunuz...biz güzel diye almadık,mesleği iyi diye aldık.....:bbo:
bu erkekler annnelerinin yanında eşlerine daha bir efelenme ,daha bir kaş çatma durumu içinde olurlargenelde..o yaşa kadar annelerine hala erkekliklerini kanıtlama çabaları içindele...''bak ben nasıl sözümü geçiyorum, bak anne ,nasıl sözümü dinletiyorum '' elin kızına der gibiler...anne uzaklaşıp eş ile kalındığında herşey normale döner... bu da sanırım ,anne ve oğul arasındaki iletişimin ,sohbetlerin vs ipuçları ve yansıması gibi,kimbilir anne oğuluna nasıl öğütler ve taktikler verdi ki, oğul bu taktik ve öğütleri annesinin yanında hırsla ve düşüncesizce karısına uygulama telaşına giriyor...
öncelikle bu tarz bir erkekle baş edebilmek genelde zor...
ama imkansız da değil ,eğer çok kararlı bir ana kuzusu değilse...
ama son cümlenizde ki yapılan o eylem affedilir gibi de değil ...
siz affetseniz bile ,sizin anneniz sizin eşinizi affedemeyecektir,en azından kendi içinde...
mesele ztn çok basit canım,ama basit bi meseleden dolayı bu noktaya kdr geldik...kayınvalidem geliyor diye sevinen varmı bilmiyorum...dayımlar geliyor diye sevindiğim kdr sevinmedim bu doğru...ama anlayışlı bi insanın bunu anlayışla karşılaması lzm,ben anneni istemiiyorum demedim sonuçta,gelsin başımın üstünde yeri vardı...ben annesini üzücek bi hareket yapmadım...eşim çok herşeyi irdeledi,aslında kendisi de farkındaydı..ferhan evde olunca herşey gözüme batıyor,senin en ufak hareketine bile tahammül edemiiyorum diye bi laf etti,mesela ders çalışmam...
eşimde deiğin gibi eskilerden birini buldu...
bu işin kurtulup kurtulmuycağını zmn göstercek bize,inan bende bilmiyorum..peki sence kurtulurmu?diye sorsam sana...eşin aileni arayıp gelin kızınızı alın dese,hatta annene anne bile demeyip sadece ismiyle hitap etse...
Herşeyi bir yana bırak, hayata ve mesleğine sıkı sarıl Ferhan,
Bunlar nasıl insanlarmış böyle?Daha dört günlük evli adamın yaptığı şeylere bak.
Mesleğin içinmi almışlar :umursamaz:böyle insanlara ne denirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?