boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

paragözlükle alakası yok aslında.manevi tazminat duyduğu elem ve kederin karşılığı olarak geçer hukukta.yalnız şimdi ararda sen beni aldattın derse mailleri siler alakasınıda birsüreliğe keser okadından bence bu arada kanıt olsun diye susup adamın daha çok hata yapmasını beklemeli tabi avukata danışması lazım

Ben kesinlikle "paragözlülük" olarak görmüyorum yanlış anlaşılmasın; karşı tarafın bu nitelendirmeyi yapabileceğini düşündüğüm için öyle yazdım.

bence de bir süre sessiz kalıp delil toplamasında fayda var arkadaşın.
mailleri kendi mailinize forward'layın bence, kimin kime gönderdiği kalır nasılsa...
kızın facebook hesabı varsa ona da bakın, fotoğraf ekleyebilir; bu durumda kendi bilgisayarınıza kaydedersiniz.
eşinizin de facebook hesabı varsa onu da kontrol edin; foto eklemese de başkasının hesabında bir fotoğrafta etiketlenince kendi profilinde görünüyor.

10 gündemi.sen yanlış anlamışsındır belki evet içeriği ne görüşmelerin

içeriği şöyle kızlar önce malum face de bulmuş kızı...sonra demiştim yaaa
bu bayramlık çocuk gibi fotoğraflar koymuş demiştim yaaa.meğersem bu kuz için koyuyormuş...kızın yorumları şöyle harikasın,sana ve tşhirt ne bayıldım...karizmatik böyle yorumlar...sonra bizimki şarkı sözleri fln göndermiş,bitanesin yazmış buna...

nasıl olur ya allah inşallah layığını versin ayy inan çok sinirlendim ..allah yüzünü güldürmesin ne demek ya bir kızı al namusum de sonra oyunlar çevir soğukluk girincede birini bul bu kadar kolay mı şoktayım:1shok:

Sakın seni aptal yerine koymasına müsade etme, kızla muhatap olmasan bile, eşine mesaj atabilirsin, hayırlı olsun mutluluklar...falan diye,
Canın hiç sıkılmamış benim yokluğumda falan gibi,
Tabi önce delilleri pc ne kopyala, inkar etsede elinde mutlaka belgeler olmalı.

mantıklı ama kız tam bi neyse ......şimdi oruçlu oruçlu söylemeyim....onu kıskandığımı fln düşüncek bide....kıskanabileceğim biri değil çünkü....

anladım canım, bence "intikam soğuk yenir" demeli ve pusuda kalıp mahkemede karşı tarafın aleyhine olabildiğince çok delil toplamalısın...

yukarıda da dediğim gibi maddi & manevi alabileceğin tüm tazminatları da almaya bak... evdeki eşyalarını da al mutlaka...

senin değerini ve kaliteni bilecek dürüst ve karakterli bir eş hakediyorsun, bunu değil arkadaşım...

canım inan böyle,bekarmışsın allahım iyi insanlarla karşılastırsın...bi sürü vaatlerle evenmek için elinden geleni yaptı,3 ay evli kaldık..hayatımı mahvetti yaaa allah nasıl biliyorsa öyle yapsın....

kızlar çok tşkr ediyorum hepinize çok destek oluyorsunuz şu zor günümde...bazen mantığımı yitircek gibi oluyorum..dün geceden beri ağlıyorum bunu bana nasıl yaptın diye....iyiki varsınız.....

baska biriylemi beraber simdi anlamadim offfffffff yaaa evlilik cok zor bizde hergun tartisir olduk yaaa iki kucuk oglum var ben yokmusum gibi davraniyor yaa

Son cümleye kadar hımm çok büyük bi sorun değil falan diye söylenirken, son kısmı okuyunca koptum.:bbo: O da ne demekmiş canım gelin kızınızı alın falan. Çok saygısızca ve de kırıcı bir durum
Kaynananızın gitmesni bekleyin. Eşinizin de ifadesini alın. Tekrarlanırsa buna benzer durumlar, yapacak bişey kalmıyor sanırım...

Yuh artık......
Sen yine insanlığından bişey kaybetme güzelim.
Kaynanan gider eşinle sen kalırsınız tek başınıza...
Kaynanana olabildiğince iyi davranıp gönder.
O gidince eşin eski haline dönecek ve yaptıklarından dolayı utanmaya başlayacaktır.
Ama Allah yardımcın olsun...

ferhan bence o mailleri bir şekilde kaydet. ilerde boşanma davası açarsa mahkemeye sunarsın.
böyle bir adamdan çatır çatır nafaka da al. almamazlık etme.
kocan olacak dangoza çok şey söylerdim ama şu ramazan gününde oruçlu halimle bişey diyemiyorum.
ve belli etme yazışmaları farkettiğini. yoksa hemen yokeder hepsini.

anlatacak kimsem olmadığından buraya yazıyorum hem akıl akıldan üstündür dimi...eşimle 1 sene kadar sevgiliydik babamın ortağıydı ailem ilişkimizi bilmiyodu önce onların ortaklığı bozuldu sonra bizden hoşlanmayan bazı 3. şahıslar ilişkimizi mde en olmayacak şekilde aileme aktardı anlamışsınızdır sanırım velhasıl eşim çok destek oldu ailemle ilişkimi toparladı evlendik başta herşey çok güzeldi ama işlerimiz yolunda gitmedi annesinin evine taşındık ben yıkık perişan kendine güvensiz 3. ayda tartışmalarımız başladı havadan sudan herşeyden 6. ayda hamile kaldım kazaydı tamda boşanmaya karar vermiştim (ailemle hala ilişkim iyi değil ama idare ediyoruz) hamileliğim sürecinde kendi evimize çıktık ama sorunlarımız devam etti zaten ezik olan ben dahada ezildim bebek oldu iyi kötü bi iş buldum bazı nedenlerden yeniden ailesinin evine taşındık ama ailesi kompleks küpü önce 15 günlük lohusayken karın bizi ezdi dediler kayınpederim benim için bişey demiş bende neden böyle dedi ben hakettim mi dedim bu onları ezmekmiş daha sonra eltimle aramda geçen bi konuşma içinde eşime şikayet ettiler halbuki ne onları ilgilendiren bi konu nede anlattıkları gibi eltimle tartıştım yalan yani eşim yanımda yer alıyordu bu olaydan sona sen beni ailemi beyenmiyorsun demeye başladı 1 aydır konuşmuyoruz bebeğim henüz 5 aylık gidebileceğim bi ailem yok kendime ve oğlumabakacak kadar kazanmıyorum en sonunda ailesiyle arama mesafe koydum daha az konuşuyor daha az birlikte oluyorum eşim buna da taktı halbuki söylediğim her laftan alınıp beni kendisine şikayet ediyorlar ne yapacağımı şaşırdım iyi ki bebeğim var o benim hayatın iyiye gideceğine dair tek inancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…