boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

Yaşı evlilik için gayet uygunmuş ama kendisi yeterince olgun değil sanırım canım. Her şey bir yana böyle bir olay yaşasam barışmak için eşimin önce ailemin gönlünü yapması gerekirdi. Senin ailen bu duruma ne dedi? Yani barışırsanız onlar nasıl tepki verebilir? Çok uç meseleler hariç, en ufak bir tartışmayı ailelere duyurmak sorunları büyütmekten başka bir işe yaramıyor maalesef. Hakkında hayırlısı canım.

boşan yada boşanma diyemem ben asla ....
henüz çok yeni bir evlilik ,ama eşinin büyük hatası söz konusu...

şans vermeyi seçersen eğer,sakın kolay lokma olma!
çünkü bu yaptığı bir kadını derinden inciten ,aşağılayan ,ve gururunu fazlasıyla kıran bir durum..
ve bu duruma seni düşüncesizce ,dediğin gibi annnesin gazıyla iten eşin ...
hatasının bedelini öyle bir ödetmelisin ki, bir daha bu ve benzer hataları yapabilme cesaretini asla bulamasın ve seni kaybetmekten korksun ...
öyle her gaza geldiğinde, her ego tatmininde seni kukla yapmamayı öğret ona...

yani bizimki de aynen öyle oldu nişanlıyken kadın gayet memnundu hayatından,oğlunun çamaşırından ütüsünden kurtuldum diye,evlenince bi anda 180 derece değişti...gece 11.de aramalar napıyosunuz iyimisiniz diyeee....

bunlar ana oğul çatlakmış yani ne bu benneyaptımkişimdiden böyle yaparsa sonunu düşünemiyorum,ayrılmaya gelince 1 yıldan önce boşanamazsınız zaten de bu adamın silkelenmesi lazım yani kaybetme korkusu yaşaması lazım.şu yaptığı dagelin kızınızı alın demesi hiç hoş değil

sağol nilaycım,ailem de şaşkın aslında..onlarda ne yapacaklarını bilemiyorlar...çok kızgınlar bu bariz...biz bu adama nasıl kız verdik diyorlar..ama bi yuva kolay kurulmuyor,bunu da biliyorlar...o yüzden kararı bana bıraktılar sanki...herkes kararsız aslında...

yani anne aklı bi yere onun bunun aklıyla hareket adamdan koca olmaz hep böyle sızlanmakla geçer ömür bir tanede bende var çok iyi bilirim...

Ailesi istemiyormuydu evlenmenizi?Eşinizle tanışalı ne kadar zaman oldu?

yok ailesi çok istiyordu beni,hiç bi problemimiz olmadı.kayınvalidem kızım yoktu ama artık benimde kızım var fln diyordu benden için...kayınvalidem dul,eşi terk etmiş..kıskandı galiba bizi içten içe ...1sene oldu eşimle tanışalı...

Ben yine de diyorum çok erken karar için.Sonuçta ayrı şehirlerde olacaksınız kayınvalidenizle her zaman gelemiyecek. daha siz evliliğe alışamamışsınızki ayrılasınız.

Ben yine de diyorum çok erken karar için.Sonuçta ayrı şehirlerde olacaksınız kayınvalidenizle her zaman gelemiyecek. daha siz evliliğe alışamamışsınızki ayrılasınız.

annesi istemiyor beni,bunu anladık peki eşime nasıl anlatcam...annesi iki yüzlü benimle iyi geçiniyor göstercek kendini eşime,böyle iki yüzlü bi kadınla nasıl baş etcem...alsanaalsanasmile

Öyle oynayan biriyse zor.Politik olmak lazımki ben olamıyorum hiç.Eğer başarabiliyosanız sizde onun yaptığını yapacaksınız o zaman.

Öyle oynayan biriyse zor.Politik olmak lazımki ben olamıyorum hiç.Eğer başarabiliyosanız sizde onun yaptığını yapacaksınız o zaman.

aynen ben de yapamıyorum...bizde kaldığı bi hafta boyunca kayınvalidem değilde yani demek istediğim evin büyüğü gibi değilde,küçük bi kız çocuğu gibi davrandı...avuttum durdum hanımefendiyi oğlu hasta yatıyor bu benim canım sıkıldı dedi,ben bunu gezmeye parka markete fln götürdüm.markette benden çikolata bile istedi yaaa çocuk gibi(kasada hemde alışveri bittikten sonra)oğlu bi an olsun umrunda olmadı...oğlunun yanında annecim annecim tabi...oğlu bunları görmüyor yaaa ,ne diyim annesi işte onunda göremiyor..:ecrin_bebek:

Hiç erken değil, 3 ayda bunu yapan sonraları neler yapmaz :bbo:

eyvahedigeldismileşaşırdım ayol, bu ne tür bi koca?CADIARZU
ben olsam çok kırılırdm, affedemzdim
çok yeni bir evlilik,Allah yardımcın olsun,en doğrusunu sen bilceksin canımCADIARZU

eyvahedigeldismileşaşırdım ayol, bu ne tür bi koca?CADIARZU
ben olsam çok kırılırdm, affedemzdim
çok yeni bir evlilik,Allah yardımcın olsun,en doğrusunu sen bilceksin canımCADIARZU

inan bende çok kırgınım canım,şaşkınım .nasıl bi adamla evlenmişim, aklım almıyor.aşık olup evlendiğim adam bu işte...iyi dileklerin için sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…