- Konu Sahibi Leyla_3455
-
29 yaşında
yani koca koca bebekler desene,yaşına başına işine konumuna bakınca da bişey zannediyor insanyani anne aklı bi yere onun bunun aklıyla hareket adamdan koca olmaz hep böyle sızlanmakla geçer ömür bir tanede bende var çok iyi bilirim...
Ailesi istemiyormuydu evlenmenizi?Eşinizle tanışalı ne kadar zaman oldu?
Ben yine de diyorum çok erken karar için.Sonuçta ayrı şehirlerde olacaksınız kayınvalidenizle her zaman gelemiyecek. daha siz evliliğe alışamamışsınızki ayrılasınız.
Öyle oynayan biriyse zor.Politik olmak lazımki ben olamıyorum hiç.Eğer başarabiliyosanız sizde onun yaptığını yapacaksınız o zaman.
Hiç erken değil, 3 ayda bunu yapan sonraları neler yapmaz :bbo:kızlar,fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var...5 aylık evliyim ama biz 3.ayında tıkandık kaldık.2 aydır görüşmüyoruz eşimle...sebepmi;eşim safra kesesi ameliyatı oldu(basit kapalı bi ameliyat)kayınvalidem de bu sebeple konyadan ankaraya geldi.buraya kdr bi problem yok,bence de...:)eşim aslında annesinin gelmesini istemiyordu gerek yok basit bi operasyon diye ama,kayınvalidem ne yaptı ne etti gelmeyi başardı...gelme sebebi de o dönemde ders calışıyordum ben 2 hafta sonra müşavir olanlar bilirler yeterlilik sınavım vardı..kayınvalideciğim çok sever yaaa beni sırf ben ders calışıyım ,bana yardım etmek için geldi.(tabi o kazın ayağıymış)tabi ben bu bi hafta ders çalışabildimmi,tabiki de hayır...tam tersine bide misafir ağırlamaya başladım.bana yardım için gelen kayınvalidem değil yardım etmek oğlunu da bi anda kendi safına aldı...önceden karıcım ders calış diyen adam bi gün sonra şimdi ders mi çalışılır,sıkıldım senin dersinden(bide benim hayatım için ne kdr önemli bi sınav olduğunu söyleyen adam)demeye basladı...daha sonraki günlerde annemi dayınları ağırladığın gibi ağırlamadın dedi.bu çok ağrıma gitti.3 aylık evliyiz kendi annesinin 2.gelişi,akrabalarını,arkadaslarını saymıyorum bile..benim bi kere dayımlar geldi onda da böyle söylüyor.resmen basıma kalktı yani...çok kırıldım ama yinede annetasi var tatsızlık cıkmasın diye üstüne düşmedim.ama bizimkine yaranılmaz ki,aynı gece sen beni sevmiyorsun diye uykumdan uyandırdı beni,onun lafına kırılacağım aklına gelmiyorda beni sevmiyorsun diyor..biliyorum çok uzattım,çok doluyum inanın..ve aynı gecenin sabahında annesiyle bi olup annemleri arayıp,gelin kızınızı alın annem var diye yapmadığını bırakmadı dedi...
eyvahedigeldismileşaşırdım ayol, bu ne tür bi koca?CADIARZU
ben olsam çok kırılırdm, affedemzdim
çok yeni bir evlilik,Allah yardımcın olsun,en doğrusunu sen bilceksin canımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?