boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

ayy valla ya, sanki ödünç bişey aldıda geri bırakıyo:bbo::bbo:

canım baban çok haklıymış,büyükler ne kadar doğru söylüyor...biz hiç böyle düşünmedik acıdık bide kadına kocası başka bi kadınla terk edip gitmiş diye...ama adama hiç sormadık niye bu kadını terk ettin diye...bende ailemde hep iyi niyetle yaklaştık..yani hiç bi saygısızlık yapmadığım kadın annem gibi davrandığım kadın,eşime ne oluyor oğlum diyeceğine oğluyla birlikte benim ailemi aradı yaaa.nasıl bi iki yüzlülüktür bu yaaa...o gün resmen mutlu oldu bunu anladım,bak sende benim gibi dul kalcaksın moduna girdi...

haksızken haklı durumuna geçmek istiyor,nerden yırtarım bu işin içindende kendimi haklı gösteririm,acıyor kendine belkide annesi öyle diyor bak gördünmü sen arayınca hmn geldiler,buda hiç ben gitmem kocamı seviyorum fln demedi,terk etti gitti diyorlar galiba...
yani canım seninde dediğin gibi benim hiç bişey olmamış gibi eve dönüp dizimi kırıp oturmamı bekliyor,bide suçlu hissetcem kendimi evi terk ettim gittim diye...arkadasımı araması ayrı bi aptallık ztn...onada benim annesini kıskanıp evi terk ettiğimisöylemiş...olayları bilmeyen arkadaşımda yazık inanmış sen gidersen düzelir herşey diyorkaydirigubbakcemile5
evet boşanmak istiyorsa bende öyle yapcam,açsın davayı...

Son düzenleme:
eşin çok ana kuzusuymuş çok toymuş
.aranızda ne olmuşsa olmuş ama aileni arayıp kızınızı götürün demeleri çok gurur kırıcı
bence eşin gelip pişmanlığını dile getirmeden özür dilemeden dönme o eve.
eğer gelmezsede boşver canım zaten hatasını anlamayan bu adamdan sana yar olmaz

inanamıyorum ne kadar cahil insanlar var şu hayattaa....gelinim kızım evladım diye sevip benimseyecegine oğlunun bir anlık cahilligine ortak olmuş koskoca kadın...oldukii sen kocanla barıştın o kadın senin yüzüne birdhaha nasıl bakabilecekkkk ? aklım almıyor..canım bence güçlü olmaya çalış sınavınında çok iyi geçmesine sevindim bu aradaa :) güçlü ol ve bekle sadece derimm hadi bakalım çok istiyorsa boşanmayııı o açsın davayıı ama eger dava açmazda farklı davranırsa sen de ona göre bi yol alırsın....biraz daha sabır canımm allah yardımcın olsun

sağol canım,ne umutlarla evleniyor insan sonra neler yaşıyor,bunları yapan adam aileme beni el üstünde tutacağını söylüyordu,onun nesi varsa hepsi benimdi,hepsi koca bi yalanmış...

Doğru söze ne denir,alkışlıyorum bu yerinde tespit için seni hayatım.Ben her zaman bunu söylemişimdir ki benim kayınpederim hala hayatta ama buna rağmen kayınvalide kendi kocasının yanında bana ''ikimizde aynı erkeği seviyoruz bu duruma alışacaksın''dei ve ben ağzım açık sanırım 10 dakika kaldım.sonra bu lafları gerçekten bir anne mi söylüyor diye düşündüm zira hiç öyle hissetmedim allah var içimi biliyor.Kadın resmen eşimle yanyana oturmak ona yakın olmak için elindne geleni yapıyor sanki kocası yok.Daha önce de söyledim ben eşimi annesindne başka bir kadından kıskanmıyorum resmen o hale geldim çünkü en yakın kadın o.ve en kötüsü süper bir rol yeteneğine sahip yani oscara aday.Ağzından bal damlar çok güzel laf yapar ve politiktir görseniz pamuk gibi kadın dersiniz ama ikiyüzlülük buna deniyor.düşmanın yüze gülerek geleninden korkacaksınız her zaman ben bunu bilir bunu söylerim.

ayy aynen benimki de böyle,oscarlık oynuyor....kötükedihüso

Kuzucum o zaman işin zor çünkü ben 3 yıl oldu hala nasıl davranacağımı bilemedim.ben içimdekini saklayamam bir insana kızgın kırgınken canım balım olamam politik olamıyorum ah keşke olabilsem.Ama artiz kaynanam öle mi bana en gıcık olduğu anda bile eşim varken ya da başka biri ayy bir şekerlenir bir şekerlenir sanırsınız beni yalayıp yutacak ay iyice deliriyorum sonra ben kötü gelin o pamuk kaynana ama çok şükür benim eşim herşeyin farkında ama hala oyun oynama çabasında.aynı evdeyken beş kuruşun hesabını yapan oğlunun öğrenim kredisini gelen geline ödeten kadın şimdş ayrı evdeyiz ve araba aldık yeni aruyor dün gece oğlum ihtiyacın varsa bileziklerimden bozdururum.dedim yuh ya nasıl oynuyor delirdim resmen tabi biliyor ya ondan beş kuruş almayız o yüzdeen rahatça çeviriyor filmini ayh ne doluymuşum bende ferhancım kusura bakma zapteyledim topicini ama napıyım dertliyim

ferhan canim merak etme hersey duzelir yoluna girer moralini bozma kavgasiz gurultusuz ebv olmaz derler...benim eltimde ögretmen kaynimda disardan cok guzeldir evlilikleri sorsan onunda problemleri oluyor normal degilmi canim iki farkli aileden iki farkli insan ayni evde farkli akrabalar ve uyusma alisma dönemi....sizin yasadiginiz seyler tamamen bir alisma donemi.aramasa iyi olurmus aileni cok kirilirsin tabiiki normal olarak kolay degil ama esinin blöf yaptigina kalibimi basarim...konus sakin bir zamanda böyle yapmamalisin bu sekilde eksimiz artar aramizda cözmey calisalim olurmu diyeee...haa simdi sen böyle alttan alirsin coluk cocuk olunca esin sana alttan almaya kalkar cunku artik kadin tukenmistir neyse ....gelelim sana tekrar bu tur seyler oluyor maalesef kayinvalidenin tepkisi ne oldu ins. alttan alan bir kadindir ...zaten gidecekmis cokda yipratma canim kendini bu arada ameliyattan sonra insan depresyona giriyormus benim arkadasim anlatiyordu oda yasamis ameliyattan sonra herkes cok sinirliydi ..... demis...esinide anlamaya calis annesi dul buyutmus gunah kadinin kalbini kiramaz oglu icin gelmis yazik kimseside yok kadincagizada yazik evlat buyutmek cok zor bizde buyutuyoruz onlari anlamaya basladim...ama tabiki sana saldiri hakkini vermez ama sen yanindasin esinin annesi gidici ondan dikkat ediyor...sana cok is dusuyor canim Allah kolaylik versin bosanmak degil canim sonra evlilik bir rayina oturuyorki tadindan yenmiyo valla:)

eşinizde baya anne kuzusuymuş benim takıldığım nokta sizin ailenizi arıyorlar gelin kızınızı alın diyolar
eşiniz öyle söylediğinde anneniz keşke eşinize şu cevabı verseydi ağlum kızımı nerden aldıysan oraya bırak adamsan deseymiş.ben en ufak şeyde aileleri arayan çiftlere deli oluyorum ne dengesizlik ya beş yıllık evliyim okadarda sorunlarım oldu ne eşim nede ben asla aileleri karıştırmadık herşeyi beraber çözmeyi başardık.aileler girince zaten küçük olaylarda büyüyo malesef

yok canım ne kusuru,bende öyle 3 ay bilemedim kadına nasıl davrancağımı önceleri iyi niyetli olduğunu düşünüyordum,işte oğlundan için bi problem olursa bana anlat kızım ben onun kulağını çekerim fln diyordu,ama o bana oynadığı oyunmuş.oğlunada evet oğlum sen haklısın, şöyle yap böyle yap diyormuş meğer.işte senin kocan anlamış ya annesinim oynadığını benimki anlamıyor yaaa,kadın sana kayınvalidelik mi yapıyor diyordu.bende oynayamıyorum hissediyordu galiba annesini istemediğimi..onun annesi yaaa benimde onun gibi sevmemi istiyor ama ben yapamıyorum,kadın oynuyor bana ben oynayamıyorum...

inş.yoluna girer.kayınvalidemi eşimide anlamak istiyorum aslında,eşim ameliyat sonrası çocuk gibi oldu,nazlandı durdu bide anneside olunca 2 katı naz yaptı bana bunuda anlayabiliyorum.
ama kayınvalidem eşimi sakinleştirebilirdi eğer iyi niyetliyse,dur oğlum ailesini aramakta ne demek diyebilirdi..bi oturun konuşun ne oldu da bu kadar sinirlendin diyemezmi.oğlunu seven,oğlunun yuvasını düşünen birinin böyle yapması gerekmezmi...yanlışmı düşünüyorum..

canım sayfaları tam okuyamadım eşin yanına geldimi senin.anladığım kadarıyla başka şehirlerdesiniz şuan

canım sayfaları tam okuyamadım eşin yanına geldimi senin.anladığım kadarıyla başka şehirlerdesiniz şuan

yok 2 aydır hiç görüşmedik,şu an farklı şehirlerdeyiz... şu an teftişte o,geziyor il il.hiçmi gelmiyor konya ya geliyordur muhakkak ama beni hiç aramadı...:umursamaz:

yok 2 aydır hiç görüşmedik,şu an farklı şehirlerdeyiz... şu an teftişte o,geziyor il il.hiçmi gelmiyor konya ya geliyordur muhakkak ama beni hiç aramadı...:umursamaz:

ve sen doğumgününde hediye alsammı diye düşünüyosun.niye kendinimi hatalı görüyosun.sence annesine gerçekten kötümü davrandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…