Boşanmak için daha ne olmali ki değil mi?

Başarabilmeyi ben de çok istiyorum inşallah yapabilirim inşallah

İnanamıyorum ya

Bilmiş bilmiş ahkam kesmek istemiyorum, büyük de konuşmak istemiyorum ama tabiri caizse adam sizi eşek sudan gelene kadar dövmüş!

Düşman döver gibi dövdü diyorsunuz, bi tokat atmak değil bu dövülmek.

Bunlar sizde ayrılmak için yeterli ışık olmadı da bizim sözlerimiz mi cesaret verecek?

Burdan aradığınız cesareti bulamazsanız dayak yemeye devam mı edeceksiniz ya yapmayın Allah aşkına.

Hayatınızın bir kıymeti yoksa yanan ışıklara kapılmaya devam edin. Eğer bir gün kadın cinayeti manşeti olmak istemiyorsanız hemen bu işe son verin. Kadınların bu hastalıklı saplantılarını anlayamıyorum. Bu sevgi değil aşk değil bu bir kanser. Kesip atacaksınız bunu.

Tecrubelerime göre ,ailesi gel diyenler boşanmiyor..ailesi, boşanma diyenler boşanmak istiyor.aileniz; kocan o senin ,doverde severde dese idi boşanmak isterdiniz.

Yorumunuz çok doğru kanser veya felç olmak gibi bir şey bu iyileşmem lazım biliyorum..

Bir kadın asla haketmez böyle bir şeyi. İnsan aklıyla oynanmış gibi hissediyor en sonunda bu psikolojik baskı yüzünden. Çok kolay iyileşeceksin yüklerini atınca sırtından. Yeter ki hayatı yeniden yaşamaya başla.

ağzınızı burnunuzu kırmış zaten geriye bi öldürmesi ya da sakatlaması kalmış o zaman da mezarda boşanmazsınız ya da sakat kaldınız diye o sizi boşar zaten. ne aklı ne motivasyonu bekliyorsunuz allah aşkına! ay bu tarz kadınlara cidden iki tane de ben patlatmak istiyorum kendilerine gelirler belki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…