Boşanmak için daha ne olmali ki değil mi?

Hadi bir cesaret.

Bir kere geliyoruz bu hayata, kötü şeyler yaşadın ve bitti diyebilmek senin elinde.

Kendi elinle daha fazla yaralama kendini.

Boşan ve acilen psikolojik destek al.

Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var.

Onun dışında belediyelerde ücretsiz danışmanlık hizmetleri veriliyor.

Kendine yeni bir hayat kurmak için geç kalma.
Başarabilmeyi ben de çok istiyorum inşallah yapabilirim inşallah😌

İnanamıyorum ya

Bilmiş bilmiş ahkam kesmek istemiyorum, büyük de konuşmak istemiyorum ama tabiri caizse adam sizi eşek sudan gelene kadar dövmüş!

Düşman döver gibi dövdü diyorsunuz, bi tokat atmak değil bu dövülmek.

Bunlar sizde ayrılmak için yeterli ışık olmadı da bizim sözlerimiz mi cesaret verecek?

Burdan aradığınız cesareti bulamazsanız dayak yemeye devam mı edeceksiniz ya yapmayın Allah aşkına.

Hayatınızın bir kıymeti yoksa yanan ışıklara kapılmaya devam edin. Eğer bir gün kadın cinayeti manşeti olmak istemiyorsanız hemen bu işe son verin. Kadınların bu hastalıklı saplantılarını anlayamıyorum. Bu sevgi değil aşk değil bu bir kanser. Kesip atacaksınız bunu.

Tecrubelerime göre ,ailesi gel diyenler boşanmiyor..ailesi, boşanma diyenler boşanmak istiyor.aileniz; kocan o senin ,doverde severde dese idi boşanmak isterdiniz.

Hayatınızın bir kıymeti yoksa yanan ışıklara kapılmaya devam edin. Eğer bir gün kadın cinayeti manşeti olmak istemiyorsanız hemen bu işe son verin. Kadınların bu hastalıklı saplantılarını anlayamıyorum. Bu sevgi değil aşk değil bu bir kanser. Kesip atacaksınız bunu.
Yorumunuz çok doğru kanser veya felç olmak gibi bir şey bu iyileşmem lazım biliyorum..

Şiddeti hak ettim dedirtecek kadar fazla psikolojik baskısı vardı üstümde işte sanki düşünme karar verme mekanizmami bile ele geçirmiş gibi. Şimdi iyileşmek uzun sürecek belki ama dönmek intihar olur buna eminim artık
Bir kadın asla haketmez böyle bir şeyi. İnsan aklıyla oynanmış gibi hissediyor en sonunda bu psikolojik baskı yüzünden. Çok kolay iyileşeceksin yüklerini atınca sırtından. Yeter ki hayatı yeniden yaşamaya başla.

2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır o olmadan dışarı çıkamam, bir ihtiyacım olsa markete bile gidemem, ne giyeceğime, ne yapacağıma,kiminle ne kadar konuşacağıma daha aklınıza ne gelirse her şeye o karar verdi ben kabul ettim. Hiçbir konuda söz hakkım olmadı kendi fikrimi söylediğim zamanlarda ağır kavgalar yaşadım çirkef insan olarak adlandırdı.
Her tartışmamızı önce kendi ailesine sonra benim aileme neredeyse bütün sülaleye duyurdu beni herkesin içinde rencide eder azarlar. 3 kere fiziksel şiddet ve evlendigimden beri psikolojik şiddet görüyorum, her 2 lafindan biri adam olmazsan seni boşarim ve her konuda beni ayrılmakla çok kötü şeyler olur vs gibi cümlelerle tehdit eder. Kendisi kabul etmese de öfke kontrolü sıfır, hastalık boyutunda kıskanç kısıtlamacı ve yine kendisi kabul etmese de alkol bağımlısı.
Bana gelecek olursak defalarca ailemin evine geldim ailem her seferinde boşan dedi ben en ufak bir ışık yakmasiyla geri döndüm dün yine yoktan yere bir sebep için beni düşmanını döver gibi dövmesiyle eve polislerin gelmesiyle son kez o evden ayrıldım ben hep ayrılıktan sonraki yaşayacağım üzüntüden korkardim yaşadıklarım ayrılıktan çok daha ağır biliyorum şimdi sizden istediğim beni motive edip güç verecek yorumlariniz her yoruma açığım dışardan birilerinin yorumları belki kendi içimde bir şeyleri çözmeme yardim eder. Okuduysanız teşekkürler..
ağzınızı burnunuzu kırmış zaten geriye bi öldürmesi ya da sakatlaması kalmış o zaman da mezarda boşanmazsınız ya da sakat kaldınız diye o sizi boşar zaten. ne aklı ne motivasyonu bekliyorsunuz allah aşkına! ay bu tarz kadınlara cidden iki tane de ben patlatmak istiyorum kendilerine gelirler belki diye:KK11:

Back
X