2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır o olmadan dışarı çıkamam, bir ihtiyacım olsa markete bile gidemem, ne giyeceğime, ne yapacağıma,kiminle ne kadar konuşacağıma daha aklınıza ne gelirse her şeye o karar verdi ben kabul ettim. Hiçbir konuda söz hakkım olmadı kendi fikrimi söylediğim zamanlarda ağır kavgalar yaşadım çirkef insan olarak adlandırdı.
Her tartışmamızı önce kendi ailesine sonra benim aileme neredeyse bütün sülaleye duyurdu beni herkesin içinde rencide eder azarlar. 3 kere fiziksel şiddet ve evlendigimden beri psikolojik şiddet görüyorum, her 2 lafindan biri adam olmazsan seni boşarim ve her konuda beni ayrılmakla çok kötü şeyler olur vs gibi cümlelerle tehdit eder. Kendisi kabul etmese de öfke kontrolü sıfır, hastalık boyutunda kıskanç kısıtlamacı ve yine kendisi kabul etmese de alkol bağımlısı.
Bana gelecek olursak defalarca ailemin evine geldim ailem her seferinde boşan dedi ben en ufak bir ışık yakmasiyla geri döndüm dün yine yoktan yere bir sebep için beni düşmanını döver gibi dövmesiyle eve polislerin gelmesiyle son kez o evden ayrıldım ben hep ayrılıktan sonraki yaşayacağım üzüntüden korkardim yaşadıklarım ayrılıktan çok daha ağır biliyorum şimdi sizden istediğim beni motive edip güç verecek yorumlariniz her yoruma açığım dışardan birilerinin yorumları belki kendi içimde bir şeyleri çözmeme yardim eder. Okuduysanız teşekkürler..
Maalesef böyle erkek o kadar çok ki... Köle gibiymişsiniz o evde. Keşke hiç şiddet görmemiş olsaydınız ama psikolojik şiddet belki bir şeyleri bitirmek adına çok da güç vermeyecekti size zira maalesef birçok kadınımız ya mecburi sebeplerden ötürü ya da psikolojik bağımlılıktan ötürü ayrılamıyor değişir diyor. Belki biraz zaman sonra değişir gibi oluyorlar sonra yine aynı bu sefer şiddet gösterince kadın artık anlıyor çektiği çilelerin ağırlığını. Dilerim Allah'tan kolayca boşanır, güzel bir hayata atılırsınız inşallah.2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır o olmadan dışarı çıkamam, bir ihtiyacım olsa markete bile gidemem, ne giyeceğime, ne yapacağıma,kiminle ne kadar konuşacağıma daha aklınıza ne gelirse her şeye o karar verdi ben kabul ettim. Hiçbir konuda söz hakkım olmadı kendi fikrimi söylediğim zamanlarda ağır kavgalar yaşadım çirkef insan olarak adlandırdı.
Her tartışmamızı önce kendi ailesine sonra benim aileme neredeyse bütün sülaleye duyurdu beni herkesin içinde rencide eder azarlar. 3 kere fiziksel şiddet ve evlendigimden beri psikolojik şiddet görüyorum, her 2 lafindan biri adam olmazsan seni boşarim ve her konuda beni ayrılmakla çok kötü şeyler olur vs gibi cümlelerle tehdit eder. Kendisi kabul etmese de öfke kontrolü sıfır, hastalık boyutunda kıskanç kısıtlamacı ve yine kendisi kabul etmese de alkol bağımlısı.
Bana gelecek olursak defalarca ailemin evine geldim ailem her seferinde boşan dedi ben en ufak bir ışık yakmasiyla geri döndüm dün yine yoktan yere bir sebep için beni düşmanını döver gibi dövmesiyle eve polislerin gelmesiyle son kez o evden ayrıldım ben hep ayrılıktan sonraki yaşayacağım üzüntüden korkardim yaşadıklarım ayrılıktan çok daha ağır biliyorum şimdi sizden istediğim beni motive edip güç verecek yorumlariniz her yoruma açığım dışardan birilerinin yorumları belki kendi içimde bir şeyleri çözmeme yardim eder. Okuduysanız teşekkürler..
Evet çocuğum yok olsun istemiştim ama iyi ki olmadi Allah vermedi tek şanslı olduğum konu bu sanırım iyi dilekleriniz için teşekkürlerAileniz arkanızda bu çok büyük bir şans. Anneniz sizi elin adamı dövsün sövsün diye doğurmadı. Ve belirtmediğiniz için bu adamdan çocuğunuz da yok diye düşünüyorum. Bu da büyük bir şans. Bu şekilde hayat boyu eziyet çekip üzüleceğinize, üç beş zaman üzülün geçer biter. Ki neye üzüleceğinizi de anlamadım ben. Bence siz üzüleceğinizi sanıyorsunuz ama rahatlayacaksınız ve "iyi ki boşanmışım" diyeceksiniz. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun!
Haklisiniz hep öyle oldu her seferinde arttı ama suçlu olan benim zayıf iradeliyim maalesefÇok şükür çocuğunuz yok. Tekrar birey olduğunuz, saygın bir hayat sizi bekliyor.
Ancak şu an sizin için tedirgin olduğum bir konu var. Bu tipler işin ciddiyetini anlayınca barışmak için her türlü yalakaligi yapar. Lütfen yelkenleri suya indirmeyin. Eğer tekrar barışırsanız, bir dönem cicim ayı olur. Sonra şiddetin dozu daha da artar.
Ben de bunu istiyorum artık belki çok zor günler geçireceğim ama geçecek inşallah diye umuyorumMaalesef böyle erkek o kadar çok ki... Köle gibiymişsiniz o evde. Keşke hiç şiddet görmemiş olsaydınız ama psikolojik şiddet belki bir şeyleri bitirmek adına çok da güç vermeyecekti size zira maalesef birçok kadınımız ya mecburi sebeplerden ötürü ya da psikolojik bağımlılıktan ötürü ayrılamıyor değişir diyor. Belki biraz zaman sonra değişir gibi oluyorlar sonra yine aynı bu sefer şiddet gösterince kadın artık anlıyor çektiği çilelerin ağırlığını. Dilerim Allah'tan kolayca boşanır, güzel bir hayata atılırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?