Gittim ettim sadece doktor darp yok yazmış rapordaHadi oradan. Niye sürünecekmişsin. Aklınca seni korkutuyor. Ah be kızım. Keşke karakola gidip, bıçakla tehdit etti. Şiddet uyguladı diye şikayet etseydin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim ettim sadece doktor darp yok yazmış rapordaHadi oradan. Niye sürünecekmişsin. Aklınca seni korkutuyor. Ah be kızım. Keşke karakola gidip, bıçakla tehdit etti. Şiddet uyguladı diye şikayet etseydin.
2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır o olmadan dışarı çıkamam, bir ihtiyacım olsa markete bile gidemem, ne giyeceğime, ne yapacağıma,kiminle ne kadar konuşacağıma daha aklınıza ne gelirse her şeye o karar verdi ben kabul ettim. Hiçbir konuda söz hakkım olmadı kendi fikrimi söylediğim zamanlarda ağır kavgalar yaşadım çirkef insan olarak adlandırdı.
Her tartışmamızı önce kendi ailesine sonra benim aileme neredeyse bütün sülaleye duyurdu beni herkesin içinde rencide eder azarlar. 3 kere fiziksel şiddet ve evlendigimden beri psikolojik şiddet görüyorum, her 2 lafindan biri adam olmazsan seni boşarim ve her konuda beni ayrılmakla çok kötü şeyler olur vs gibi cümlelerle tehdit eder. Kendisi kabul etmese de öfke kontrolü sıfır, hastalık boyutunda kıskanç kısıtlamacı ve yine kendisi kabul etmese de alkol bağımlısı.
Bana gelecek olursak defalarca ailemin evine geldim ailem her seferinde boşan dedi ben en ufak bir ışık yakmasiyla geri döndüm dün yine yoktan yere bir sebep için beni düşmanını döver gibi dövmesiyle eve polislerin gelmesiyle son kez o evden ayrıldım ben hep ayrılıktan sonraki yaşayacağım üzüntüden korkardim yaşadıklarım ayrılıktan çok daha ağır biliyorum şimdi sizden istediğim beni motive edip güç verecek yorumlariniz her yoruma açığım dışardan birilerinin yorumları belki kendi içimde bir şeyleri çözmeme yardim eder. Okuduysanız teşekkürler..
Adam hiç sevmemiş ki hangi ışığı görüp gittiniz .daha sizi sevmediği insan yerine koymadığıni anlamanız için öldürmesi mi gerekiyor2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır o olmadan dışarı çıkamam, bir ihtiyacım olsa markete bile gidemem, ne giyeceğime, ne yapacağıma,kiminle ne kadar konuşacağıma daha aklınıza ne gelirse her şeye o karar verdi ben kabul ettim. Hiçbir konuda söz hakkım olmadı kendi fikrimi söylediğim zamanlarda ağır kavgalar yaşadım çirkef insan olarak adlandırdı.
Her tartışmamızı önce kendi ailesine sonra benim aileme neredeyse bütün sülaleye duyurdu beni herkesin içinde rencide eder azarlar. 3 kere fiziksel şiddet ve evlendigimden beri psikolojik şiddet görüyorum, her 2 lafindan biri adam olmazsan seni boşarim ve her konuda beni ayrılmakla çok kötü şeyler olur vs gibi cümlelerle tehdit eder. Kendisi kabul etmese de öfke kontrolü sıfır, hastalık boyutunda kıskanç kısıtlamacı ve yine kendisi kabul etmese de alkol bağımlısı.
Bana gelecek olursak defalarca ailemin evine geldim ailem her seferinde boşan dedi ben en ufak bir ışık yakmasiyla geri döndüm dün yine yoktan yere bir sebep için beni düşmanını döver gibi dövmesiyle eve polislerin gelmesiyle son kez o evden ayrıldım ben hep ayrılıktan sonraki yaşayacağım üzüntüden korkardim yaşadıklarım ayrılıktan çok daha ağır biliyorum şimdi sizden istediğim beni motive edip güç verecek yorumlariniz her yoruma açığım dışardan birilerinin yorumları belki kendi içimde bir şeyleri çözmeme yardim eder. Okuduysanız teşekkürler..
Çok haklısınız dediğim gibi benim de psikolojimi bozdu sağlıklı karar veremez oldum bunları kabul etmemin başka açıklaması olamazYani ne diyelimki aileniz arkanizdaymis siz bu dunyaya kole olmayami geldiniz bir mal esyamisiniz herseyinize karar veriliyor soz hakki taninmiyor siddet uygulaniyor siz kuzu kuzu adamin peşinden gidiyorsunuz aileniz sizi bunun icinmi yetistirdi? Sadece sunu dusunun bence karari hemen verirsiniz sizin kiziniza kocasi bunlari yapsa ne duaunurdunuz ne yapardiniz?
Bir sürü mesaj atıp silmiş hiç tepki vermedimAdam o kadar çok baskı kurmuş ki üzerinize özguveniniz yerle bir olmuş.
Bu ilişkinin sonu ilerde çok daha kötü olabilir, dönüş intihar gibi bir şey olur. Umarım bu sefer kararlı olur ve yalanlarına kanmazsıniz.
Sizi rahatsız etmeye başladı mı ?
Anlıyorum ama o kadar sindirmiş ki beni takıntılı gibi ona bağlı kalmam gerektiğini düşünüyordum işte çok yanlış haklısınız keşke sağlıklı düşünecek psikolojide olsaymışım ben de ama mümkün olmadı inanınAdam hiç sevmemiş ki hangi ışığı görüp gittiniz .daha sizi sevmediği insan yerine koymadığıni anlamanız için öldürmesi mi gerekiyor
Bu durumda engellememek daha doğru olur. Belki ilerde mahkemede kullanabilirsiniz.Bir sürü mesaj atıp silmiş hiç tepki vermedim
Çocuğum yok tek şansım bu teşekkürler yorumunuz içinÇocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa da yoksa da lütfen kararinizdan vazgeçmeyin ,sizi inanın çok iyi anlıyorum ve destekliyorum sakın bir şans daha layık görmeyin o insan müsveddesine
Yaşayacağım ayrılık acısından o kadar çok korkuyordum ki eziyete katlanmak bile dah makul geliyordu artık iyileşme zamanım geldi farkındayımKendine saygın varsa boşan. Yaşadığın hayat değil zaten. Emin ol yaşayacağın hiç birşey yaşadıklarından kötü olamaz. Arkana bile bakma. Ailende destekmiş zaten durman hata. Lütfen geri dönmek gibi bir hata yapma![]()
Zaten siddetten 3 kere şikayetim ve davam var umarım artık hapis cezası alirBu durumda engellememek daha doğru olur. Belki ilerde mahkemede kullanabilirsiniz.
Neler derdim de ban yerim!!!2 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır o olmadan dışarı çıkamam, bir ihtiyacım olsa markete bile gidemem, ne giyeceğime, ne yapacağıma,kiminle ne kadar konuşacağıma daha aklınıza ne gelirse her şeye o karar verdi ben kabul ettim. Hiçbir konuda söz hakkım olmadı kendi fikrimi söylediğim zamanlarda ağır kavgalar yaşadım çirkef insan olarak adlandırdı.
Zaten genelde zil zurna sarhoştur kendisi benim etmeme de ihtiyacı yokEger beni kocam dovseydi onu zilzurna sarhos edip essek sudan gelinceye kadar da doverdim. Bu arada benimki beni 1 kere iteklemisti ve kafasinda tabak kirdim.![]()
Bence siz daha güçlüsünüz benden daha kötü durumda olduğunuz halde gidebilmişsiniz tebrik ederim. Allah yardımcımız olsun kurtulalım hem onlardan hem de bu psikolojiden şu an tek isteğim buAllen Arkanda olduktan sonra, neyi Düşüniyorsun?
Benim Ailem Arkamda kalmadi, ve yinede Gittim Herkezden. Ben Neler Neler yaşadim.
Yine olursa yine Giderim.
Ki senin Durumun ayri zaten, cok Şanslisin. Yerinde olmayi cok isterdim.
SEN Güçlüsün