Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Şiddet var ki. Hem fiziksel hem psikolojik.Kusura bakmayın ama sizinki yaşamak değil. Mamaya verilen paraya laf eden bir adam. Ömrünüzü böyle biriyle mi çürüteceksiniz. İnsanlar hep konuşurlar zaten, mutsuz olan siz olursunuz. Madem mesleğinizde var girin bir işe kızınızla kendinize güzel bir hayat kurun. O zaman anlayacaksınız bu yaşadıklarınızın saçmalığını.

Bu sefer cok kararliyim ama ananem hata ediyorsun diyor. Bende hepinize danismak istedim
Bak sende annesin.İlerde kızının böyle bir mahlukla evli kalmasını istermisin.Annen etraf söylemleriyle başedemeyeceğini düşündügü için belkide hata ediyosun diyordur.
Kendini üzme.Yeterince sabretmişsin bu evliliğe.
Bir işe girersin.Yavaş yavaş düzenini kurarsın.Bu adamla ömür geçmez kardeşim.Bian evvel boşanmaya bak

Zerre kadar boşanacak sebep olmasin, cekismeli bosanma olsun, ben artik sevmiyorum bu evliliği sürdürmek istemiyorum, para konusunda psikolojik siddet uyguluyor, anneligime laf ediyor derseniz 3 4 durusma seklinde cekismeli dava sürecek. tahmini 1 yil sonra bosanacaksiniz. 20 yasindayken 38 yasinda adamla evlenmek de buyuk cesaret. Keska anne sözü dinleseydiniz.

Annesi degil anneannesi hata ediyorsun diyormus. Onu da dinlemesin yani.

Sorunuz boşanmak için illa şiddet mi olmalı
ama sizin evlilikte zaten şiddet var.
Şimdi bu evlilikte şiddet yok mu?
Kesinlikle fiziksel şiddeti geçtim ekonomik, psikolojik , sözlü şiddette var.
Ve kadının akrabalarına göre şiddet yokmuş
Cidden nasıl insanlar arasında yaşıyoruz?

Gidin polise şikayet edin uzaklaştırma kararı aldırında görsün bakalım.
Fiziksel, psikolojik, ekonomik olarak şiddet gördüğünüzü söyleyin hemen verirler.
Ya da boşanmayı düşünüyorsanız bu sebeplerle dava açabilirsiniz.
Şiddet mi görmek lazım demişsiniz de siz zaten her türlü şiddeti görüyorsunuz malesef..
İlla ağzınızı burnunuzu kırması gerekmiyor kaldı ki yakında onu da yapar.

Bugun avukatla goruscem hepiniz haklisinix yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim. Birileriyle dertlesmeye cok ihtiyacim var saolun hepiniz

Lutfen beni kınamayın ben boyle olsun istemezdim. Hayal ettigim boyle degildi. Bilseydim asla yapmasdim. Boyle olmasini istemezdim

Iste o pislige sorarsan bunlar ayrilik sebebi değilmiş hakime ne diceksin diyor hakim bile bosamaz bana hak verir diyor
Yav he he bunu bir de hakime anlatsın. Bu sözlerine sakın itibar etmeyin, yarın dava açtığınızda çocuğu almakla da tehdit eder sizi, asla asla dinlemeyin tereddüt etmeyin. Hiçbir şey yapamaz. O harcarken spazm geçirdiği paracıkları nafaka tazminat olarak alınsın da kalpten gitsin

Ortada hem fiziksel hem pskolojik şiddet var, aileniz arkanızdaysa hic arkanıza bile bakmayın.
Fakat sizdede sıkıntı var, böcek gorunce ev sahibini aramak yerine alin bir ilac, dip kose ilaclayin. Ayrica kucucuk kiz süsü kirdiysa esiniz ne yapsın? Niye adamin ayaginin dibine firlatiyorsunuz? Sizin verdiğiniz tepkilerde normal degil. Kesinlikle ayrilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…