Boşanmak için illa şiddet mi olmalı?

Böyle bir adama niye hemen cocuk dogurdunuz ki bu kadar acele ettiniz bu adam asla duzelmez cimrilik ten kesin sizi ac ta bırakıyordur bu bide dövmüş Şiddet devam ederse hiiiic durmayın ayrılın derim andi depresanı sen degil o kullansın kocan normal degil cunku

Bunlar boşanmak için sebep değilse artık seni öldürmesini bekleyelim. O zaman da boşanmış olmuyorsun

arkadaşım hayattaki tek başarısı bir kocayı elinde tutmak olan insanlardan akıl alma lütfen. En büyük şiddet psikolojik şiddettir ve sizde bu fazlasıyla var. Genceciksin. Yoluna bak. Biraz daha sabretmesine sabredersin ama ömrün gidecek. Bak ben de 29 yaşındayım boşandım 2 ay önce. Keşke diyorum 24 yaşındayken boşanmaya çalıştığımda bitseydi. Emin ol herkes her şekilde konuşuyor. Boşver it ürür kervan yürür. Sen kendine bak.

Son düzenleme:
Hamile kaldim hemen

Ozel degilse siz neden ayrildiniz iyimisiniz su an

Sorsan iyi davranıyor kirasini veriyor faturalari ödüyor baska ne yapayim diyorn bide 44 yasinda olgun ya. Para harcasin akli gidiyo

44 yaşında erkekler genelde eşlerini aldatıp parayı metreslerine yediren tipler.. Seninkinin parayı sana veresi yok sadece... Psikolojik şiddet, ekonomik şiddet boşanma sebebidir.. Nafakanızı alın boşanın... İki üniversite bitirip niye hayatını mahfettiriyorsun ah ahhhhh!!!!

O kadar aptalim ki bu kafami nerelere vursam ah ahh. Keske su an aklim 6 sene once olsaydi

Hala boyle birinde duruyor olmaniz hata... kacin kurtarin kendinizi ne demek plastik sise patlatti kolunuzda...

Hala boyle birinde duruyor olmaniz hata... kacin kurtarin kendinizi ne demek plastik sise patlatti kolunuzda...
Dün geldim anneme artik gitmek istemiyorum. Ama bu seferde bana diyorki, ben ondan bulaşık tableti istedim oda alamam dedi tartistik sonra alirim dedi. Aksam anneme diyoki 15 lira tabletmi almicavm bana laflanyo kizin diyo. O bana telefonda kufur etti bende ona msjda b.k herif dedim. O bana yine küfür etti. Suc yine hep bende ama

Alışılmış çaresizlik ne demek onu öğrendim. Kendim ettim kendim buldum. Ah kafami nerelere vursam.

Etrafımdakilere gore yok. Benim ustume yurumek hakaret etmek siddet degil
Tüküreyim öyle etrafa. Ne demek şiddet yok?tekme atarsa hafif şiddet, yumruk atarsa şiddet full dayak agır siddet olarak mı degerlendırıyor bu psikopatlar? Hem siddeti gören sen lafı işiten sen itilip kakılan sen ve bunlara şahit olan yavrunken millete ne sen ayrılmıssın ayrılmamıssın?Bi don almak icin el etek mi öpeceksın hayatın boyunca. Annen de görmüs herseyi buna ragmen gel bırak bu manyagı demıyorsa annene de pess. Cık gıt ya versın nafakasını nasıl oluyormus para vermek görsün.

bu gördüğün şiddet değil mi senin????????

İlla şiddet olmalı mı diye soruyorsun da zaten şiddet varmış.Boşanmak için onlarca sebebin var.Sana ne faydası var ki bu adamın?

Annem onla yaşlanma gel kendini kurtar diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…