Avukatim aramis. Yok oyle bisey deyip suratina kapamis ya![]()
Mümkünse belkide şehir dışına çıkmalısın. Nihayetinde şiddeti evde uygulamadı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz onun durumunu bizden daha analiz edersiniz .sonuçta tedavi yöntemlerini biliyor olmanız gerekir.ancak şiddetle kaçın derim
Biktim artik biktim ya iki saksak icin olana bak pazar gunu yeterince asagilanmamisim gibi. Migrenim var ikinci hastaligim cikti agir ilaclar kullaniyorum iyilesmek icin gunlerdir cubuk kraker kekle yasiyorum hem dik durmaya calisiyorum hak etmiyorum ya gelip de daha asagilanmayi hak etmiyorum
Soyliyim gorusumu hemen. O ilk evliligini atlama bi sekilde hayatta yalnizim diye patir kutur yapmis (8 yil once) cunku o zaman yasim geldi bi duzenim yok diye dusunuyormus ve tabi ask onu universiteden beri hic bulmamis. Ben onu buldugumda yikilmisti hayati elinde var 0di. Bunlari hep dile getirdi bi ailem yok yuvam yok diye. Ben genctim neseliydim. Sen tanidigim en 'sebek' kadinsin demisti bana her ihtimalde onu guldurdum ve o cokmus pasakli her gun simsiyah giyinen adam gitti kendini duzeltti ben ailesi oldum butun yaralarini da sardim. Simdi benim de elinden gittigimi goruyor. Bunu kaldiramiyor. Beni hep kontrol altina almak istedi ama yapim geregi hicbi zaman bi erkegin himayesine girebilecek yumusak huylu bi kadin olamadim. Dominantim. Ben bunca acisini paylasabildigi tek insandim benden baskasiyla konusamazdi ve kimsesi yoktu. Ve su an yine 40 yasinda elinde var 0.. cunku eminim hicbi kadin onu boyle sevmedi guldurmedi hayata baglamadi. Bugune kadar hep kendi poposunu kendisi kaldirmisti. Bu kez onun yerine ben kaldirdim gozumde buyuttum onu ama o bunu kotuye kullandi, simardi.. 40 yasinda bi adamin hala duzeni yoksa bu bi soru isaretidir bunu gorebilmis olmayi dilerdim. Simdi aklimda oraya takilmama neden olan binlerce soru isareti var. Sorgulayip duruyorum. Acaba beni aldatti mi hic su yalan miydi bu dogru muydu. Bunlarin bi onemi yok artik ama beyin takilmak istiyor o noktaya birakmak istemiyor bi sekilde bagli kalmak istiyor...
Soyliyim gorusumu hemen. O ilk evliligini atlama bi sekilde hayatta yalnizim diye patir kutur yapmis (8 yil once) cunku o zaman yasim geldi bi duzenim yok diye dusunuyormus ve tabi ask onu universiteden beri hic bulmamis. Ben onu buldugumda yikilmisti hayati elinde var 0di. Bunlari hep dile getirdi bi ailem yok yuvam yok diye. Ben genctim neseliydim. Sen tanidigim en 'sebek' kadinsin demisti bana her ihtimalde onu guldurdum ve o cokmus pasakli her gun simsiyah giyinen adam gitti kendini duzeltti ben ailesi oldum butun yaralarini da sardim. Simdi benim de elinden gittigimi goruyor. Bunu kaldiramiyor. Beni hep kontrol altina almak istedi ama yapim geregi hicbi zaman bi erkegin himayesine girebilecek yumusak huylu bi kadin olamadim. Dominantim. Ben bunca acisini paylasabildigi tek insandim benden baskasiyla konusamazdi ve kimsesi yoktu. Ve su an yine 40 yasinda elinde var 0.. cunku eminim hicbi kadin onu boyle sevmedi guldurmedi hayata baglamadi. Bugune kadar hep kendi poposunu kendisi kaldirmisti. Bu kez onun yerine ben kaldirdim gozumde buyuttum onu ama o bunu kotuye kullandi, simardi.. 40 yasinda bi adamin hala duzeni yoksa bu bi soru isaretidir bunu gorebilmis olmayi dilerdim. Simdi aklimda oraya takilmama neden olan binlerce soru isareti var. Sorgulayip duruyorum. Acaba beni aldatti mi hic su yalan miydi bu dogru muydu. Bunlarin bi onemi yok artik ama beyin takilmak istiyor o noktaya birakmak istemiyor bi sekilde bagli kalmak istiyor...
Ben bu konuyu yeni gördüm ya. İnanamıyorum okuduklarıma. Adamın icinden chuky cıkmış resmen.
Just aşmış eşin gerçekten. İnanılmaz. İçki şişedeki gibi durmuyorun ayaklı örneği. Üstelik bu adam öğretmen.
Allah korusun başına herşey gelebilir. Kadın cinayetleri böyle işleniyor. Nolur güzelim biran evvel bişiler yap
Yaşadıklarınız gerçekten zor şeyler, umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu yaşadıklarınızı.
2. hastalığınız nedir merak ettim, umarım tedavi edilebilir bir hastalıktır.
Insanlar cok mu iyi niyetli yoksa bende mi bir problem var anlamadim?
Savas demisler ama neden hep kadin savasmak zorunda, neden hep kadin ömründen, en güzel yillarindan vermek zorunda?
Hic kimse 40 yasindan sonra degismez, 23 yasinda ki bir genc kiz adam degisecek diye ömrünü ne diye heba etsin allah askina.
Bugün kendi üstünde sigara söndüren yarin ayni seyi sana yapar.
Verdigin kararin arkasinda dur, yasin cok genc önünde daha o kadar güzel yillar varken, elin adami acaba degisir mi düzelir mi diye birgün bile bekleyip ömründen verme.
Dilerim hakkinda en hayirlisi olur.
Ben bu konuyu yeni gördüm ya. İnanamıyorum okuduklarıma. Adamın icinden chuky cıkmış resmen.
Just aşmış eşin gerçekten. İnanılmaz. İçki şişedeki gibi durmuyorun ayaklı örneği. Üstelik bu adam öğretmen.
Allah korusun başına herşey gelebilir. Kadın cinayetleri böyle işleniyor. Nolur güzelim biran evvel bişiler yap
Uzulmek, acini yasamak onemli biliyorsun. Bosver be dedigini millettin. Ben sunu igrendim senin senden iyi kimse dusunemez. Canin yikanmamak mi istiyor, sacini taramamak mi istiyor birak daginik kalsin biraz. Herkes ne derse ne desin. Sen kendini tamir etmeye yogunlas.
just yaa çok üzüldüm ama evet sanırım artık bu işi bitirmen gerekiyor. daha önce bir şans verip çabalamanız gerektiğini düşünüyordum.
AMA eşinin yaptıkları beni benden aldı.
eşinden korkuyorsun artık ve bence bu his hiç geçmez.
hiç arıyor mu?
Sevgili just,
Bu sağlam duruşuna çok sevindim, demek ki birşey dur diyor, tutuyor seni.
Umarım çok sıkıntı çekmeden bu durumu atlatıp, eski neşeli hayatına geri dönebilirsin.
Sanki önce ki yazdıklarında birşey okudum, alkolden dolayı gözlerinde sararma varmı yazmıştın? Ben mi yanlış gördüm?
Eğer öyle ise ciddi bir şekilde siroz olmuş olabilir...karnında normalden daha fazla bir şişlik varmıydı tatlım?
Umarım yanlış okumuşumdur...Doğruysa eğer neden sorduğumun cevabını özelden veririm sana...
İyiki annen var bu zor günleri tez atlatırsın
hep acırız üzülürüz sonra mücadele eder ayağa kaldırırız.ve sonra teşekkürleri böyle olur.ne ilk nede son artık acıma duygumu yitirmek üzereyim .yeni hayatında mutlu olmanı dilerim tüm kalbimle
önünde artık yeni bir hayat var just..yeni kararlar ..yenı bır yaşam..geçmişi artık sorgulama..sorguladıkça ıyıce kördüğüm olacaksın ve bu senı daha da zorlayacak..yenı bı karar aldın,bunun ıcın artık gecmısıe değil önüne bakacaksın..senı cok tanımıyorum ama cok guclu olduğunu az cok anladım..sabır canım..bugünler de geçecek..
Konuyu başından beri takip ediyorum ama nedense elim hiç gitmedi bir şey yazmaya. Seni sadece tebrik ediyorum gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Daha genceciksin, güzelsin emin ol hakkettiğin hayat bu değildi. Ne güzel ailen arkanda, seni seven insanlar yanında, elinde mesleğin var. Hiç bir erkek için başını eğme, dik dur. Eğer mahkeme sorun çıkartırsa şahitlerde var diyorsun hiç sorun çıkmadan boşanırsınız inşallah. Umarım mahkeme sana korumada verir. Senin için dua edicem Just Allah sana hayatın bütün güzelliklerini versin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi